Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymka majewska

pytanie do mężczyzn ?? co was wkurza w kobietach ??

Polecane posty

Gość lalka petronelka
eeeee myslalam, ze tu fajny konkretny temat a tu jakies rozmowy, przekomarzanie sie.... i niczego sie nei dowiedzialam.

Gość anette1111
szymka proszę Cię nie kompromituj już więcej kobiet. Jak mozesz pisać że takie mądre jesteśmy nie znając sama podstawowych zasad ortografii

Gość zły jak sam szatan
kilka rzeczy przykładowych: - Próby manipulowania partnerem - Obrażanie się za głupoty, a później tłumaczenie, że tak naprawdę to... i tu pojawia się długa lista rzeczy które były bądź zostały wymyślone lub poprzekręcane przez chorobliwą interpretację zachowań faceta - Tworzenie sobie w myślach obrazów, które np widziały w "magdach m", i myślenie, że ich odtworzenie będzie spełnieniem ich marzeń w życiu. - Nieogarnięta umiejętność przeinaczania faktów, które po tym zabiegu dowodzą słuszności ich wymyślonych problemów - Kasa... niby nie ważna ale wystarczy ją mieć by się okazało, że kobiety cię szanują, śmieją się z dowcipów, zakochują czy proponują sex - Często spotykany egoizm (to może ja mam złe doświadczenia) ale wiele znanych mi kobiet w związkach z siebie potrafi dać tyle by im samym to nie przeszkadzało a od partnera wymagają niestworzonych rzeczy - Zdrady, jak już zdradzamy to się przyznawajmy - chodzi o to że, kobiety jako ogół udają

a więc tak z tą kasą to mniejsza część kobiet tak ma to wszystko zależy tylko od charakteru kobiety . sama o sobie mogę powiedzieć że kasa dla mnie nie gra roli a zdrady nie toleruję wcale

Gość zły jak sam szatan
... że są święte aby pokazać jacy faceci są źli a rzeczywistość okazuje się uwalona błotem

Gość Kurdelski
1) Kobiet nie trzeba kochać, kobiety trzeba tolerować 2) - czym się różni kobieta od prostej ? - prosta jest nieograniczona.

Gość NFF deliaktet GHAH HHAH UBIO
Że są nadęte!

Gość reasumujac
ok nr 3 wstaja w sobote o 6 rano :o :D

Gość obroncakobiet
a gdzie te kobiety są?

rzata - weś sie odczep boże jak mnie to denerwuje zobaczą jeden albo dwa błędy i już szukają zaczepki żal mi was naprawdę :D mam w d..... co wy piszecie we dwie :D polonistki dwie :D obronca- jestem :)

Gość kto rano wstaje
ten daje

Gość dyktator mody
jak nie mowia wprost o co im chodzi....

Gość dyktator mody
niezdecydowania i lazenia godzinami na zakupach