Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymka majewska

pytanie do mężczyzn ?? co was wkurza w kobietach ??

Polecane posty

Gość facet100%
najbardziej wkurza mnie zawsze "...a nie mowilam???....no przeciez mowilam....." i tak co 5 minut....kurna... pozdrawiam:-)

serce mi krwawi majewska. ale widać, że zdajesz sobie sprawę, jaki masz burdel w torebce, bo szybko skojarzyłaś fakty. :D jeszcze jedno: - co Ci jest? - nic. - przecież widzę. jaki masz problem? jesteś zła? - NIC MI NIE JEST!! :D

widzisz bo ja nie lubię takiego owijania w bawełnę, czajenia się ;p to tak jak facet nieświadomie zrobi coś źle, kobieta się wnerwia o to ale jak ja zapyta to mu nie odpowie więc on przyjmuje że nic się nie stało o co znów kobieta jeszcze bardziej się wnerwia ;p my jesteśmy PROŚCI (polecam wszystkim kobietą tekst o tym łatwo go znaleźć w Google ;p)

leviatan ja też nie lubie owijania w bawełnę ale nie zakładałam tego topiku żeby kogoś poderwać lubie '' luzne '' pisanie poprostu :P bo wiesz podrywam to ja na żywo :D

bo pewnie mieszkasz na 2 końcu polski ;) i jeszcze druga rzecz jakbyś mnie zobaczyła to albo byś się na mnie rzuciła albo wystraszyła przy czym o wiele bardziej prawdopodobne jest to drugie ;p

leviatan nie wiem co mam o tobie myśleć :D niewiem czy sie boisz jakbym miała cie poderwać czy tego chcesz ?? :) trudno mi cię rozgryzc :p