Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymka majewska

pytanie do mężczyzn ?? co was wkurza w kobietach ??

Polecane posty

Gość reasumujac
no patrz, jak ja to robie, ze zaczynasz liste sama zapelniac? :D

ale czy ja ci powiedziałam że napisałeś cos nie zgodnego z prawdą ?? ja powiedziałam że uważasz sie za najmądrzejszego na całej kafe ... aj ta twoja mądrosć :P

szymka majewska a po co? z punktu widzenia logicznie myślącego faceta, to tak jakby w czekoladzie szukać gówna, aby obrzydzić sobie smak i dać pretekst do nie jedzenia jej. ;)

Gość zwykły Polak
To że często same nie wiecie, czego chcecie. Jest poukładany facet - nuda. Jest rozrywkowy - czemu jest niepoważny?? Kompleksy. Wieczne odchudzanie się.

szymka majewska -> a czy kiedyś napisałem że uważam się za taką osobę? pokaż mi posta ;D Bo ja sobie nie przypominam żebym kiedyś tak pisał , wiec nie pisz bzdur bo to świadczy nie za dobrze o tobie.

Bożydar- taka nasz natura że komleksy zawsze są i zawsze będą .. czasem jest tak że specjalnie sie nad sobą użalamy żeby w końcu usłyszeć ten wymarzony komplement od mężczyzny bo przecież sami sie nie domyślicie :D wszystko musimy za was robić he he :D

leviatan prosze cie ale ja sama to stwierdzam i nie pisałeś tego nigdzie BO TO JA TO POWIEDZIAŁAM aż tak bardzo to jest skomplokowane że nie rozumiesz ???

nosz ku:"#:@#(* to nie można zapytać się po prostu: -co Ty we mnie widzisz? -dlaczego ze mną jesteś? -powiedz mi coś miłego, bo mam nie najlepszy dzień... ???

Gość reasumujac
za najmadrzejszego? a co ja jedyny facet na kafe? :classic_cool: :D

bożydar - można ale my nie lubimy sie prosić a wy możecie wykazać więcej inicjatywy i czasem powiedzieć coś miłego tak poprostu :) nie denerwuj sie ja pisze jak jest :P

oooooo pytanie do mężczyzn ?? co was wkurza w kobietach ?? to że kobiety oczekują czytania w ich myślach. tzw. domyślania się.

Gość reasumujac
ok to jak sie tak grzecznie dajesz, to na pozegnanie drugie ja wpisze - ciagle pytaja co nas w nich wkurza :classic_cool: ;) 🖐️

Gość reasumujac
tak tak, dopiero doczytalem poprzednia strone... i tak mit najmadrzejszego mnie na kafe upadl, zanim sie narodzil :( :D 🖐️

gdybyś to stwierdziła to byś napisała że mnie uważasz za najmądrzejszego (bo co kto sądzi o sobie to można co najwyżej przypuszczać jeśli ta osoba sama tego nie powiedziała) a nie że ja siebie uważam za najmądrzejszego. poza tym mierzenie mądrości ilością postów jest co najmniej głupie/nielogiczne ;D

leviatan nie denerwój sie tak i nie broń sie tak zaciekle bo sie spocisz :D a każdy moze mieć swoje zdanie i ja jak narazie go nie zminiam mądrzutki leviatanki :D

ja tylko wytykam twój błąd ;p uważam się za mądrego ale na pewno na kafe znajdzie się ktoś kto mnie "zagnie" swoją wiedzą w przynajmniej paru dziedzinach także najmądrzejszy nie jestem ;p

szymka majewska szymkamajewska@tlen.pl'; bożydar - skoro jesteście tacy mądrzy a my takie głupie (zdaniem niekturych ) to możecie czytać w naszych myślach ---- po pierwsze primo: to popraw tego BYKA, bo razi w oczy jak tleniona blondi. jak można czytać w czymś, co przypomina... zawartość damskiej torebki? ;)

bożydar - to co napisałeś jest żałosne skoro uważasz nas za takie coś to już cie nie lubie a myślałam że jesteś fajniejszy :P pozory mylą