Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra Monaeta

Hipotetyczne pytanie do PANÓW

Polecane posty

Gość Dobra Monaeta

Panowie, wyobrazcie sobie, że poznajecie kobiete i jesteście nią zafascynowani pod kazdym względem. Problem polega w tym, że ta kobieta nie może przebywać w Polsce legalnie. No powiedzmy, że może być legalnie do 60 dni, potem jest już nielegalnie. Jedynym rozwiązanie dla niej jest "małżeństwo z obywatelem PL" . Na co zwracacie uwagę aby przekonać się, że ta kobieta nie leci na Wasz paszport tylko na WAS??

Gość Dobra Monaeta
a jeśli się okaże, że to azjatka z ptaszkiem? :)

Gość Dobra Monaeta
Widze, że już podszywy sie rozpoczynają :( żal!! Napisze konkretniej. Mój znajomy poznał dziewczyne ze wschodniej europy. Kobieta naprawdę jest dobra i widze, że zakochana w nim. On jednak cały czas marudzi, że Ona chce tylko jego paszport :(

Gość Dobra Monaeta
Tylko, ze ona wrocila juz do swojego kraju. A mój znajomy cały czas o niej gada :( Rozmawiają ze sobą codziennie!!! Widze, że nie jest jemu obojętna. Więc o co chodzi??

{Panowie, wyobrazcie sobie, że poznajecie kobiete i jesteście nią zafascynowani pod kazdym względem.} I w moim przypadku tutaj kończy się cała przygoda. :classic_cool:

takie uczucie wymaga czasu, nabranie zaufania również zabiera mnóstwo wysiłku i rozmowy... ja proponuję, aby spędzili ze sobą więcej czasu, może ją odwiedzić w jej kraju itp... aż będzie pewien, że to to :P