Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Aneta

Powroze

Polecane posty

Gość wrozka Aneta

Prosze podac imie, date urodzenia, pytanie.

Gość wrozka Aneta
aha zapomnialam dodac, ze wroze osobom od 22 roku + zycia;-)

Gość katerine.
17.8.86 Katarzyna kiedy sie ustatkuje tzn czy poznam wlasciwego mezczyzne i zaloze z nim rodzine?

Gość slonce76+
Czy bedzie spotkanie z Jarkiem? Gabrysia 15.11.76 on 1982 r. dokladnie nie wiem

Gość wrozka Aneta
Kasia: spotkasz swoja polowke, ale musisz byc cierpliwa. Zrobilam ci rozklad na kolejne 2 lata i z kart wynika, ze w odleglej przyszlosci taka osoba sie pojawi. Wydaje mi sie wogole, ze obecnie nadszedl na dla ciebie bardzo pozytywny okres. W przeszlosci mialas jakies problemy.....bylas jakas taka zamknieta w sobie, troche niesmiala, moze mialas kompleksy. W tej chwili jestes pelna energi. Z kart wynika, ze masz powodzenie, jestes komunikatywna i wlasciwie to moglabys wybierac....mowiac po chlopsku;-) wystarczy ze kiwniesz palcem a juz by sie ktos znalazl. Czasami robisz wrazenie na innych osoby zarozumialej, ale tak naprawde taka nie jestes....Mozliwe rowniez ze ten mezczyzna bedzie obcokrajowcem i ze staniesz przed jakims wyborem, moze to byc np. partner starszy albo np. wlasnie pochodzic z innego kraju

Gość katerine.
dzieki, musze powiedziec, ze to co napisalas to sie zgadza, teraz troszeczke jest lepiej, wczesniej bylam dosc zamknieta. czyli w 2 najblizszych latach nie mam co liczyc na milosc?:(

Gość kurka33345
Aneta 3.3.77 jak będzie ukladało sie dalej w małżeństwie,jak finanse?

Gość wrozka Aneta
Gabrysia: zrobilam ci rozklad na kolejny rok oj cos widze, ze ktos z was byl w tym zwiazku bardzo nieszczery i ty jestes tego swiadoma. Czy to moze nie bylo z twojej strony? Bo pojawil sie inny mezczyzna? Bo w zasadzie to mi sie wydaje, ze byl to calkiem udany zwiazek.......Mozliwe, ze nawet mieszkaliscie razem, np. w domu jego lub twoich rodzicow. Widze taka wielopokoleniowa rodzine pod jednym dachem..... W najblizszym czasie widze duze rozczarowanie i wszystko bedzie zwiazane z bardzo wazna decyzja, ktora jednak bedzie wynikala bardziej z rozsadku niz z emocji..... Mi sie jednak wydaje, ze ty po tej rozmowie podejmiesz decyzje, zeby zaczac wszystko od nowa....Uwazaj tylko na swoja postawe, taka jakby paranoje, ze np. nie potrafisz nikomu zaufac i ze wszystkich postrzegasz jako wroga....Mozesz liczyc na pozytywne reakcje ze strony Jarka..... Tak znowu bedziecie razem,

Gość ashtray666
Monika, 06.07.1995, czy między mną a A. dojdzie do pocałunku w najbliższym czasie?

Gość wrozka Aneta
Kasia;-) z tym czasem to w kartach jest tak, ze nigdy nie mozesz go w 100 procentach okreslic. Ja zrobilam ci rozklad na kolejne 2 lata i pierwsza karta odnosnie przyszlosci mowi, ze musisz byc cierpliwa, ze moze to nie bedzie w olejnych 3 miesiecy, ale rowniez szybciej niz ci sie moze w tej chwili wydawac..... A powiedz mi, planujesz wyjazd zagranice w najblizszym czasie?

Gość wrozka Aneta
Gabrysia, wlasnie teraz cos rzucilo mi sie w oczy..... Ty bylas w zwiazku, ale nie z Jarkiem zgadza sie?

Gość godmistake6
Joanna, 14.12.86 czy między mną, a moją przyjaciółką dojdzie do czegoś więcej?

Gość katerine.
nie zupełnie nie planuje wyjazdu za granice ani na stale ani na wakacje, chodz bym chciala, ale w tej chwili napewno nie. wydaje mi sie ze jestes swietna we wrozeniu, mnie opisalas w 100%:) bardzo bym chciala sie juz zakochac, ale jakos nie mam powodzenia:( nikt mnie nie podrywa... moze poprosty za bardzo pragne?

Gość :) :):)
poprosze cie slicznie... 1.czy i kiedy rozstane sie ze swoim obecnym partnerem - 17.06.1987 r. 2.czy miedzy mna a tym panem mozliwy jest zwiazek? 13.07.1987 Barbara, 11.11.1987

Gość Monika 20.03.88
Czy mam szanse wejsc w trwaly zwiazek z nowo poznanym mezczyzna?

7.71987 dorota czy bede w ciazy i jak tak to kiedy i czy bede zadowolona z prezentow swiatecznych

Gość wrozka Aneta
Aneta: w przeszlosci mieliscie jakies problemy i ty ciagle czujesz sie zraniona. Calkiem mozliwe, ze problemy finansowe (z praca) doprowadzily do konfliktow w waszym zwiazku. Z kart wynika, ze masz za soba duzo przeplakanych nocy i teraz caly czas targaja toba watpliwosci.....Chociaz twoj maz jest wlasnie ta osoba ktora ciebie wspiera, ale ty jakos nie potrafisz sobie pomoc.... Z finansowymi klopotami jeszcze musicie sie troche pomeczyc, ale w twoim otoczeniu sa osoby na ktore mozesz liczyc. Co do przyszlosci: pokonacie wszelkie problemy, ale ty musisz tez cos z siebie dac. Bo jestes jakas taka malo zdecydowana, pasywna, brakuje ci inicjatywy. To musisz w sobie zmienic. Musisz tez zrozumiec partnera, ktory w pewnym momencie bedzie tym wszystkim zmeczony.....daj mu troche czasu. W dalszej przyszlosci: mily optymistyczny okres, takie wracanie wspomniniami do czasu gdy sie poznaliscie...uczucie;-)

Gość abc123abc
Agata, 06.03.1983 Czy mój związek się rozpadnie, czy może się jeszcze poukłada?

Gość slonce76+
odpowiem ci Ja gabrysia nie bylam w zwiazku z jarkiem tylko utrzymywalam kontakty na gadu ale nigdy na zywo nie spotkalam. Mam obecnego partnera Marka chodze 3lata. Niedawno odezwal Jarek i chce poznac na zywo ale nie wiem kiedy bo teraz 3 tyg nie mam kontaktu z Jarkiem. Dlatego pytalam ciebie czy bedzie spotkanie z Jarkiem. Jak odezwie i ma sie umowic na spotkanie. Przepraszam za bledy niestylistyczne jestem slaboslyszaca.

Gość kurka33345
Dziękuje. A czy w przyszłym roku sprzedamy nasze mieszkanie?Kiedy?

Gość fhg,uh.i.pio
magdalena- 20.01.1991 kiedy spotkam tego jedynego?

Gość wrozka Aneta
Kasia....mi wlasnie wszlo z kart, ze jestes postrzegana jako kobieta atrakcyjna. I tego nie pisze dlatego, zeby ci zrobic przyjemnosc, ale tak wlasnie jest. Problem tkwi w tobie....Moze jestes za duza perfekcjonistka? Pomysl o tym, bo wydaje mi sie, ze gdybys chciala to juz bys mogla tego chlopaka miec. Ale czy naprawde o to ci chodzi? Pamietaj, ze tak naprawde te najbardziej atrakcyjne dziewczyny maja najwiecej obaw. Te dziewczyny robia wrazenie osob zimnych i niedostepnych....chcoaz wcale takie nie sa. A mezczyzni boja sie takich kobiet. Pisze z autopsji, wiem co mowie ;-)

Agata 06.01.1986 jak bedzie sie dalej ukladac w malzenstwie? czy bedziemy miec jeszcze dzieci? jak finanse i zdrowie? z gory dziekuje!

Gość jjfg54456
Paweł, 03.11.1986. Czy dobrze będzie mi się wiodło w życiu ?

Gość katerine.
no wlasnie "byle kogo" nie chce, marze o wielkiej milosci i moze w tym problem... ale jestem dobrej mysli. dziekuje Ci bardzo, jestes wspaniala, tak trafnie wyczytalas z kart o mnie. życze Ci wszystkiego najlepszego🌻

Gość delux1000
14.05.1976 Czy uda mi się jeszcze zbudować udany związek z G? Czy poznam kogoś nowego?

Gość delux1000
Katarzyna

Gość Megggyyy
Magda, 23.06.1984 co u mnie w miłości?

Gość Kaska D.
aleksandra, 13.06.1987, kiedy bede w zwiazku? i czy bede z chlopakiem z ktorym sie teraz spotykam?