Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat_suki

Kurwe mam w domu

Polecane posty

Gość brat_suki

No jak w temacie. Już nie mogę. Moja siotra to szmata. Ciagle siedzi na jakichs czatach, poznaje chuj wie kogo, potem ciagle jacys jej nowi chlopcy w domu itp... Czasami znajduje w kompie jej nagie foty ktore sobie kurwa robi i chyba im wysyla. POWIEDZCIE, co z taką szmatą w domu zrobić? Wychowac sie juz raczej nie da, ma ze 20 lat. Ale no kurwa, wkurwia mnie to na maxa. Cala rodzina normalna, a to takie coś psuje opinie i w ogóle......

Gość instruktor
Zaproś kumpli i wyjebcie ją zbiorowo. Po dobrej sztafetce może jej trochę rozumu do łba wlezie 🖐️

Gość zapodaj jej foto z adresem !!!
🖐️ :classic_cool:

Gość wariat jakich malo
Zapodaj jej foty i @

Gość Nieco starszy
Do brata_suki A co cie obchodzi co ona robi? Jest dorosla, ma wlasne sprawy ... Czy pyta cie o rady? Mnie sie wydaje, ze ty szukasz problemow ... Moze lepiej koncentruj sie na wlasnym zyciu, chyba ze rzeczywiscie twoje zycie jest idealne i nie wymaga zadnych ulepszen i dalszych wysilkow ...

Gość brat_suki
No troche mnie obchodzi... A jak mnie przestanie obchodzic, to niech potem KURWA nie przyjdzie z pretensjami, ze nie ma juz rodziny. Bo ja sie do niej jak tak dalej pojdzie nie przyznam w zyciu. Nie bedize miala brata.

powiedziec co o niej uwazazsz moze sie opamieta dziewczyna,bo jeszcze zajdzie w niechciana ciaze.porozmawiaj z rodzicami moze oni wplyna na nia.

Gość karol strasburger
podaj adres to przyjade i ją wyrucham że aż będzie sie kopcic

Gość nie da się wytrzymać
Mam to samo. Masakra jakaś. I też mnie to obchodzi bo to w końcu siostra, a do tego młodsza. Przecież nie powiem rodzicom. A może jednak?

Gość brat_suki
Rodzice udają, że nie widzą... może nie chcą widzieć.

Gość nie da się wytrzymać
nasi w ogóle nie mają pojęcia. a to moja siostra i nie chce jej robic syfu. A gadałes z nia? Ja ze swoja probowalem z tysiac razy. I nic. Najbardziej mnie dobija to ze zmienia facetaz tygodnia na tydzien. dziwka normalnie.

Gość brat_suki
Nie gadałem i nie mam zamiaru rozmawiać. Tzn od szmat, to ją czasem wyzwę, ale poważnej rozmowy nie było. Dziwne życie sobie wybrała.

Powiedz jej ,że jakiś z Twoich znajomych ma jej nagie zdjecia i sie chwali może sie opamięta jak dotrze ze każdy ją taką widzi.

Gość cytat:
"...ma ze 20 lat..." Tak Cię obchodzi własna siostra, że nawet nie wiesz kiedy się urodziła. Spadaj.

Gość amelka1357
Polecam Wam super sklep jakim jest dyskrecja.pl Wlasnie trwaja super promocje. Ogromny wybór wszelkich produktów ;-)

Gość cycu z rozpora
mogłeś napisać wcześniej że sie puszcza teraz to pewnie jest już rozepchana :-O a ja wole cisne piczki :)

Gość lopae
dawaj te foty, albo spadaj. marszczysz freda pod jej rozbierane fotki?

Twoje slownictwo, to jak przeklinasz i ze nazywasz wlasna siostre szmata, to tez nienajpiepiej swiadczy o tobie, wiec nie sciemniaj ze reszta rodziny jest normalna, bo sam swoja wypowiedzia juz sporo zanizasz poziom. Zamiast przeklinac siostre w internecie porozmawiaj z nia, a nie udawaj ze nie ma problemu, pomoz jej aby sie w nic nie wpakowala. Ale pewnie na to cie nie stac.

Gość fdlajflajf
Ja jestem ciekawa czy Ty jestes taki swiety....czy nie ma tony panienek, itp. Czy to jest tak, ze Tobie wolno bo jestes facetem, a jej nie wolno bo jest dziewczyna.... Za to jak sie o niej wyrazasz to mysle, ze jest cos w tym rodzaju bo Ty uczuc za grosz nie masz. I gdyby moj brat mnie tak nazywal to wiesz co, nie chcialabym go tez znac!

Gość nie musisz mieć jej w domu
zarób sobie na własne mieszkanie i do niego się wyprowadź mądralo, a nie siedzisz na garnuszku rodziców i jeszcze masz pretensje. Twoja siostra właśnie zakłada topik: Mój brat jest niezaradny, nigdy się nie usamodzielni, boję się, że jak rodziców zabraknie ja będę go utrzymywać. Ile Ty masz lat chłopie? Skarpety też Ci mama pierze?

Gość Stary nie wiem
Żal mi Ciebie, ale daj znać znajomym. Może ją unieszkodliwią i zostaniesz jedynakiem.

Gość widac ze brat prawik
i nie zanosi sie by w najblizszej czy nawet dalszej przyszlosci zamoczyl :D