Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 beznadziejnie zakochhana

BEZNADZIEJNIE ZAKOCHANA

Polecane posty

mam 17 lat( no w艂a艣ciwie prawie 18) od 2,5 lat jestem zakochana w o 10 lat starszym m臋偶czy藕nie. Nigdy tak nie cierpia艂am, on o tym nie ma poj臋cia bo w 偶yciu nie mog艂abym mu o tym powiedzie膰, jest dobrym kumplem mojej mamy.....wiem ze to uczucie bez sensu, ja nawet nie wiem co to jest czy to mi艂o艣膰 czy zakochanie czy mo偶e zaurocznie...poprostu nie wiem, mo偶e nic z tych rzeczy...ju偶 pr贸bowa艂am wszystkiego nie my艣le膰 o nim nie widywa膰 go, najd艂u偶ej nie widzia艂am go po艂 roku imyslalam ze zapomne ale nic z tego, teraz tez go widuje bardzo rzadko...nigdy sie tak nie czu艂am...jak smie膰, wiem ze teraz pewnie wszyscy mnie zjada ze g贸wniara a w doroslym mezczyznie sie zakochala, ale to ze mi tak powecie to nic nie da...moze wiecie co powinnam zrobic?? moze powinnam mu o tym powiedziec?? za kazdym razem jak go widze to cierpie jak nigdy....jestem zalosna wiem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
b艂agam pom贸偶cie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 femmmmmmmmme fatallle
hmmmm... ladna jestes?

Udost臋pnij ten post

No i czy znacie jaki艣 domowy spos贸b na pozbycie si臋 艣wi膮du z okolic... tylnych 艂ap? B臋d臋 zobowi膮zana :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

spadaj podszywaczu....a co do mojej urody...to bardzo duzo os贸b mi mowilo ze jestem 艂adna...ale moj problem w tym tkwi ze wog贸le nie jestem pewna siebie i niesmiala, a przez to sytuacje w ktorej teraz tkwie nie potrafie cieszyc sie zyciem...

Udost臋pnij ten post

Dodam, 偶e mam bardzo gustowne zmiany syfilityczne na twarzy i intryguj膮ce liszaje na udach :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

podszywaczu jeste艣 za艂osny....nikomu nie zycze zeby sie czu艂 tak jak ja, a ktos sobie z niego robil jaja

Udost臋pnij ten post

A gdy ju偶 o jajach mowa - jestem mistrzyni膮 lodzika, nie hacz臋 z臋bami. A on mnie nie chce :O :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

ja pierdole...przeciez to podszywanie sie jest smiechu warte

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pe艂ne szk艂o
pogadaj z tym gosciem na osobno艣ci mo偶e i przedstwa sytuacj臋 ale tak jakby艣 opowiada艂a o kim艣 a nie o sobie, czyli masz kole偶ank臋 i ona si臋 zabuja艂a w facecie starszym i w podobnym wieku do niego i co ona ma zrobi膰 a pytasz jego bo on jest w podobnym wieku i tyle. Jeste艣 czysta i b臋dziesz cos wi臋cej wiedzie膰 o jego punkcie widzenia

Udost臋pnij ten post

podszyw jest niezly, rozesmialam sie nawet pare razy. 5 z plusem. a tobie dziewczynko radze zebys poprzestala na fantazjach. jestes mloda niedoswiadczona, starszy mezczyzna to raczej wykorzysta niz doceni. masz to szczescie ze masz matke pod nosem . ale sama przez to przeszlam i wiem ze to mija :) uwierz.

Udost臋pnij ten post

Przyznam, 偶e czasem, gdy li偶臋 mu jajka, z rozp臋du wyli偶臋 te偶 te ze sklepu, ale to chyba mnie nie dyskwalifikuje? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

tak..tylko ze ja od jakiegos czasu widuje sie z nim bardzo zadko i to by bylo dziwne jak bym mu z takim pytaniem wyskoczyla...kiedys widywalam go praktycznie co drugi dzien i to wlasnie wtedy zrodzilo sie to chore uczucie...

Udost臋pnij ten post

a co do mojej mamy to swietna kobieta, bardzo wyrozumiala, ale nie wiem czy to by zrozumiala, jak bym z ni膮 o tym pogadala

Udost臋pnij ten post

podszyw, apogeum twojego zartu siegnal przy syfilistycznyh zmianach na twarzy, trzymaj sie tego stylu. jestes super (kwiatek)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pe艂ne szk艂o
jak uwa偶asz, 偶e m贸j pomys艂 jest dziwny to nic nie r贸b i pom臋cz si臋 dalej

Udost臋pnij ten post

nie uwa偶am ze jest dziwny...w innej sytuacji moze bym dalo rade, ale nie w mojej, poprostu znam realia, ze tak powiem

Udost臋pnij ten post

odpu艣膰 sobie, macie inne priorytety, inne do艣wiadczenia i cele w 偶yciu. jakby艣 mia艂a 25 a on 35 tp szybciej by艣cie si臋 dogadali. poszukaj r贸wie艣nika ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶...:(
wiesz 偶e mam ten sam problem. strasznie podoba mi sie ch艂opak o 6 lat starszy. ja takze nie wiem czy to mi艂o艣膰 zauroczenie czy cokolwiek innego ale i tak cierpi臋... bujam si臋 w nim od ok. 1,5-2 lat... nie mam poj臋cia jak zagada膰 do niego. jestem nie艣mia艂a wi臋c wiem 偶e ja napewno z nim nie pogadam. chocia偶 strasznie mi na nim zale偶y. je艣li si臋 nie obrazisz 偶e ko偶ystam z trwojego tematu to ja tak偶e prosi艂a bym o rad臋...:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikidee
a co twoja mama na to,jak s膮dzisz jak by zareagowa艂a?jest wporzo czy by cie raczej zabi艂a?

Udost臋pnij ten post

I wyobra偶asz sobie siebie i jego Ty 28 lat a on juz siwy? Wiesz jak to sie sko艅czy? Tak jak zwykle.

Udost臋pnij ten post

pr贸bowa艂am szuka膰 r贸wiesnika...z ka偶dym ch艂opakiem z ktorym sie spotykam zaraz sie cos chrzani...bo ja to pieprze, przez to glupie uczucie do tamtego..

Udost臋pnij ten post

sory za b艂膮d korzystam-m poprawka... to jak? mo偶e pomo偶emy sobie obie?

Udost臋pnij ten post

Moja mama, mo偶e i by mi pomogla, wiem ze napweno nie skrytykowala bo sama kiedys by艂a z facetem 11 lat starszym, ale ni umialabym jej tego powiedziec....chyba mamy za slaby kontakt

Udost臋pnij ten post

"ja te偶" jesli masz jaki艣 pomys艂...to wal, bo ja jestem bezradna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikidee
nie swirujcie az tak z ta r贸偶nic膮 wieku ja mam21 a m贸j 33 faceci lepiej sie starzej膮 tu trzeba sie raczej zmierzy膰 z presja otoczenia co na milo艣膰 poradzisz nie wybiera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pe艂ne szk艂o
no i tu jest pies pogrzebany, bo kontakt z matka jest wa偶ny ale za艂o偶臋 si臋, 偶e ona nie by艂aby tak wyrozumia艂a dla Ciebie, bo to zazwyczaj jest jak z Kalim: jak Kali zabrac krow臋 komus to dobrze a jak Kalemu zabra膰 to 藕le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikidee
ludzie na huj sie wpierdalaj膮 swojego 偶ycia nie maja

Udost臋pnij ten post

w sumie to tez pomys艂

Udost臋pnij ten post

mi sie tez wydaje ze to nie tak duzo, znam bardzo wiele par ktorych dzieli taka roznica wieku, ale ja nie wiem co robic, to jest bliski kumpel mamy, traktuje mnie bardziej jak mlodsza siostre niz kobiete

Udost臋pnij ten post