Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfadasdfasdfsadagadfg

Dziewczyny co sobie myślocie gdy??

Polecane posty

Taka sytuacja. Patrzę się na dziewczynę która mi się bardzo podoba,ale ona jeszcze nie patrzy na mnie tylko ja się w nią wpatruję i naglę podnosi wzrok w moim kierunku i spogląda mi prosto w oczy i się uśmiecha :) a ja nić.Nadal jak stałem z smutną miną(chociaż może nie miałem smutnej miny,ale na pewno nie byłem uśmiechnięty) tak stoję dalej,jakbym w ogóle nie zwrócił uwagi na nią.Więc ona szybko kieruję wzrok w innym kierunku-tak szybko że nie daje mi nawet zareagować na jej uśmiech(no bo przecież mi się bardzo podoba to z chęcią bym się uśmiechną tylko nie zdążyłem :( ). Co ona sobie może myśleć???

Gość westlifea
ze nie jestes nia zainteresowany tylko sie gdzies zapatrzyłes a ze akurat w jej strone to tylko zbieg okolicznosci

Gość cbvcbfgbhgn
tez bym sobie tak pomyslala albo ze tak sie tylko gapiles : /

Hrabina de Treville No jakoś nie zdążyłem zareagować :( no i chyba nie spodziewałem się tego uśmiechu,bo często się tak na nią patrze,ale takiej jej reakcji to jeszcze nie widziałem.

Gość jowinka
ze nie byles zainteresowany!!!chlopie ogarnia i reaguj szybciej:P

ona dała ci przyzwolenie do zaczepki ale to spaprałeś, ale pewnie będzie jeszcze kolejna okazja-wykorzystaj ją:) a tak w ogóle to się już znacie czy tylko na razie się na siebie lampicie ?:)

Hrabina de Treville No właśnie znamy się i ona nawet po tym jak uciekła wzrokiem nawet zagadała o jakąś "pierdołę".

No widzę że wtopiłem :( ale to trwało tylko chwilę-nie dała mi szansy na reakcję.A ona mi się tak bardzo podoba :(

To pozostaje mi się tylko pochlastać :P

na pewno będzie jeszcze okazja. Zresztą po co czekać na okazję, skoro się znacie? Nie lepiej podejść i pogadać o pierdołach ? Zapoznać się lepiej by się ośmielić?:)

No można powiedzieć że się znamy dość dobrze,bo czasem rozmawiamy,ale głównie o tych pierdołach(głównie tematy związane z uczelnią).Więc może ona była tylko miła a ten uśmiech tak na prawdę nic nie znaczył :(

Gość zwykła Polka
Bo dziewczyny takie są, szybko zerkną i zaraz odwracają wzrok.

to może w najbliższym czasie będziesz miał wiele do niej pytań związanych z sesjami?:) po prostu morze pytań... albo jeśli ona jest słabsza to może wymagać pomocy, której ty jej udzielisz wspaniałomyslnie poza zajęciami?;) Zawsze też można zagadać jak będziecie w grupce np. co robicie w weekend albo o minionym weekendzie? Ja poznałam mojego faceta dzięki temu, że chciałam nauczyć się jeździć na nartach a on zaoferował mi pomoc chociaż sam asem nie był:D po treningu była kawa, innym razem kolacja, wspólne zakupy bo mieszkalismy blisko a później wspólny wyjazd w góry :) ... i tak się zaczęło...

Hrabina de Treville Hehe dobry pomysł z tą pomocą :) chociaż żeby później nie okazał się tak że oboje nie zaliczymy.No ale w sumie to tak trochę dziwnie mi zapytać czy jej pomóc z jakiegoś przedmiotu,tym bardziej że "orłem" nie jestem .

cos wymyslisz na pewno, tylko nie uczcie się wspólnie tak jak moja siostra z moim (teraz już) szwagrem, że zaliczyli wpadkę :P Jeszcze moja mam jak szłam do swojego pokoju mnie ciągle uciszała, bo M. się uczy i kolega jej pomaga :classic_cool: no i nie przeszkadzałam:D:D:D

Hrabina de Treville hehe no to nieźle się uczyli :) Ja jakby co będę uważał ;)

Hatsumomo san No nic jeśli jej się podobasz to stoi i marzy o tym, że do niej zagadasz a jeśli nie to prosi Boga żebyś czasem nie podlazł To w takim razie po co się uśmiechała?? Hrabina de Treville No niby było by wszystko jasne,ale jeszcze odmówi,to w tedy będę musiał się pochlastać :P

Mialem kiedys okazje , ale zaprzepascilem szanse. Zapyatala sie mnie kiedys jak mi idze z nauka do sesji i umsiechnela sie. a ja baran zaczerwienilem sie cos tam powiedzialem i powiedzialem ze musze isc:( Nie moglem slowa sensownego powiedziec

Hatsumoto san latwi ci mowic. Bylem czerwony jak burak zaczalem sie jakac i pocic:(

sdfadasdfasdfsadagadfg Mialem kiedys okazje , ale zaprzepascilem szanse. Zapyatala sie mnie kiedys jak mi idze z nauka do sesji i umsiechnela sie. a ja baran zaczerwienilem sie cos tam powiedzialem i powiedzialem ze musze isc Nie moglem slowa sensownego powiedziec To nie ja sdfadasdfasdfsadagadfg Hatsumoto san latwi ci mowic. Bylem czerwony jak burak zaczalem sie jakac i pocic I to też nie ja-ktoś jest bardzo zabawny.,hehe nie ma co.

To zależy od dziewczyny. ;) Osobiście nic sobie z tego nie robię. Nie jestem przewrażliwiona.

Hrabina de Treville coś czuję, że nie odmówi sam zauwazyłeś, że nie usmiechałaby się i masz rację - conajmniej cię bardzo lubi... odwagi! Wiesz w sumie nie wiem jak by zareagował.Bo z nią to jakaś dziwna historia(no historia do za dużo powiedziane)kiedyś wydawało mi się że mnie zagaduje(może podrywa) i gdy już miałem się odważyć,dowiedziałem się ze ma chłopaka,sam mi to powiedziała :( Ale teraz wiem że jest sama,więc ja już nie wiem sam o co chodzi.

Gość Daisetsu Adachi
Minasan, kon'nichiwa. Watashi no namae wa debiddodesu.