Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfadasdfasdfsadagadfg

Dziewczyny co sobie myślocie gdy??

Polecane posty

Ulozylem nawet piosenke( nie uwazacie ze to troche glupie w 21 wieku??) Oh Paula, taba dap tabadaba dap Jestes mym aniolem, gwiazda na niebie Potrzebuje ciebie ooooihoooo ooooihooo Gdy patrze na twe usta, chce calowac Gdy patrze w twe oczy, chce widziec Gdy slucham twego glosu , chce slyszec I jak??

Gość dsfgasfsfasf
sdfadasdfasdfsadagadfg Ulozylem nawet piosenke( nie uwazacie ze to troche glupie w 21 wieku??) Oh Paula, taba dap tabadaba dap Jestes mym aniolem, gwiazda na niebie Potrzebuje ciebie ooooihoooo ooooihooo Gdy patrze na twe usta, chce calowac Gdy patrze w twe oczy, chce widziec Gdy slucham twego glosu , chce slyszec I jak?? Mi się podoba :P chyba będę musiał jej to zaśpiewać,chociaż imię będzie trzeba zmienić bo nie trafiłeś :P

Gość 1342asd
Na którym jestes roku?

I

Ona mieszka na parteze i nie ma balkonu. Prawie w piwnicy mieszka:(

1342asd Na którym jestes roku? A czemu pytasz??Tamto to podszyw

Temacie żyj :P

Gość 3 . 5 . 8
jak sie dobrze do sprawy zabierzesz to moze wspolny Sylwester?

Gość 5,10,15
moglbys sie do niej przynajmniej uśmiechnąc a tak ona mysli,ze masz ja gdzieś

Gość 3 . 5 . 8
a jeśli do tego jesteś niemiły, albo zbywasz ją to juz amen 🖐️

3 . 5 . 8 No jestem nieśmiały,chociaż nie wiem czy ona akurat to zauważa. Zbywasz??Bo się nie uśmiechnąłem-ona wydaje mi się być bardzo pewna siebie nie wydaje mi się żeby tym się przejęła.

Gość 5,10,15
trochę więcej odwagi...:)

Gość 5,10,15
nigdy nie zrozumiem facetów

Gość 3 . 5 . 8
taka przesadna pewność siebie rzucająca się w oczy może być również oznaką nieśmiałości:P ale jeśli ona jest naprawdę pewna siebie i tez wpadłes jej w oko, to spokojnie nie da ci o sobie zapomnieć a może nawet sama poderwie?

alabastrowa_księżniczka Co się czaisz podejdź i zagadaj Ale my się znamy i rozmawialiśmy i to nie raz tylko na inne tematy(głównie związane z uczelnią). I jakoś ostatnio nie wydaje mi się żeby była mną zainteresowana :(

To jeszcze lepiej :D Jak będziecie rozmawiać to zapytaj do której ma dziś zajęcia i czy dała by się gdzieś wyrwać albo chociaż odprowadzić :) Mój facet w ogóle mnie nie znał mijaliśmy się tylko na korytarzach i zerkaliśmy na siebie a ostatniego dnia swoich zajęć w LO gdy już wracał do domu zobaczył mnie i wysiadł z tramwaju. Podszedł do mnie i zapytał gdzie idę i czy może mnie odprowadzić :) jesteśmy ze sobą 2 i pół roku :D Kobiety nie gryzą :D Nic się nie martw będzie dobrze !

Gość 3 . 5 . 8
a jak ci sie wczesniej wydawało, że jest toba zainteresowana to jak się w stosunku do ciebie zachowywała?:)

3 . 5 . 8 a jak ci sie wczesniej wydawało, że jest toba zainteresowana to jak się w stosunku do ciebie zachowywała? hmmm....wiedziała jak mam na imię mimo iż się nie znaliśmy i to ona do mnie pierwsza zagadała.I gdy już prawię byłem w stanie się odważyć dowiedziałem się od niej że ma chłopaka.No teraz już nie ma więc sam nie wiem o co chodzi. alabastrowa_księżniczka Wiesz my nawet razem studiujemy i teraz jakoś dziwnie mi zagadać pod tym kątem.

Może wydaje jej się teraz ,że Ty nie jesteś nią już zainteresowany :) Mówię Ci nie ma co się czaić :D idź na całość i przy najbliższej okazji zaproponuj jej spotkanie inaczej będziecie się tak mijać a potem będziesz żałował ,że nie spróbowałeś bo 'a może jednak coś' :)'

Gość 3 . 5 . 8
właśnie... może być tak, że ona myśli że nie jesteś zainteresowany i zacznie sie z jakims faciem spotykac a on sprzątnie ci ja sprzed nosa

Gość 3 . 5 . 8
jak znajdzie sie na jej zdrodze jakis odwazny , znający się na rzeczy typ:classic_cool:

3 . 5 . 8 jak znajdzie sie na jej zdrodze jakis odwazny , znający się na rzeczy typ Hehe dzięki :P Ale macie rację :) a i tak pewnie nie zagadam,zobaczymy jak to się potoczy.

Gość 3 . 5 . 8
w każdym razie staraj się jej nie unikać i być jak najczęściej blisko - musisz mieć rękę na pulsie:D być miły itd, żeby chociaż cień zainteresowania widziała z twojej strony:) inaczej samo się nic nie potoczy:P

Gość kafe134567
zagadaj przeciez to nie boli,może ona wlasnie na to czeka,Kiedy macie zajęcia razem?

alabastrowa_księżniczka Wierze w Ciebie Ale tu jest problem że ja w siebie nie wieże :P kafe134567 zagadaj przeciez to nie boli,może ona wlasnie na to czeka,Kiedy macie zajęcia razem? Zajęcia mamy razem np. w poniedziałek.