Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfadasdfasdfsadagadfg

Dziewczyny co sobie myślocie gdy??

Polecane posty

Gość taka sobie zwykła girl
ejj no we mnie zawsze zabuja sie jakis brzydal ale no juz tak ewidentnie paskudny,ze patrzec az zal albo bez zebów albo drastycznie otyły albo zwyczajnie taki,ktorego ciezko sie pozbyc pracuje z wiekszoscią meskiego grona i w sumie podoba mi sie tylko jeden ale i tak nic po tym,bo zajety i krde Wam powiem,ze najgorzej jak smalą cholewy nie Ci co mają i najgorzej,gdy podoba sie ktos o kim trzeba zapomniec zdusic to w zarodku :(

Gość Duch Obecnych Świąt
dajcie mu spokój z tym, że ma zagadać. Widocznie ma powody by tego nie robić. Też jestem za tym byś był gdzieś w jej pobliżu, tak by się lepiej poznać a jak już poczujesz, że to jest ten moment, to ją zaprosisz na kawe czy co tam lubicie.

Gość sdfadasdfasdfsadagadfg
alabastrowa_księżniczka Chcesz być pierdoła nie facet to bądź i nie zawracaj już d**y na forum Ok nie musisz się tak irytować :P nie chcesz to nie pisz-ja nie zmuszam :P Duch Obecnych Świąt dajcie mu spokój z tym, że ma zagadać. Widocznie ma powody by tego nie robić. Też jestem za tym byś był gdzieś w jej pobliżu, tak by się lepiej poznać a jak już poczujesz, że to jest ten moment, to ją zaprosisz na kawe czy co tam lubicie. A co do tego spędzania z nią jak najwięcej czasu to spróbuję :) dobry pomysł,bo lubię być przy niej.

Gość maleńka12345
ja też mam podobną sytuację tylko, że w LO. Ciągnie się już to od września, że rozmawiamy ze sobą o pierdołach a jak nikt nie widzi to patrzymy się na siebie ukradkiem, często niestety odwracamy wzrok. Ja to odbieram w ten sposób, że raz wydaje mi się że jest mną zainteresowany a innym razem tłumaczę sobie racjonalnie, że przecież gdybym mu się podobała to by postępował inaczej a on nawet zbyt często nie podchodzi do mnie. W czwartek też coś głupiego mi powiedział aż mi było przykro. Bo byłam u fryzjera i trochę za mocno mi obcięła grzywkę a on zamiast udawać, że jest ok to palnął przy wszystkich, że głupio z tą krótką grzywką wyglądam:(