Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leilani.....

Dlaczego dzieci przeslaniaja kobietom CALY SWIAT?! :/

Polecane posty

Gość Leilani.....

I nic, i nikt wiecej sie dla nich nie liczy? Sama mam dzieci ale zeby az tak rozum postradac...

Gość sewen
a co to znaczy - nic sie dal nich nie liczy ?

Gość pełne szkło
no bo kobiety często nie maja dobrych proporcji w emocjach i są zaślepione miłoscia do dzieci a to nie o to chodzi, bo i dziecku się wtedy szkodzi:)

Gość bingo !
Masz 100% racji. A jak tych dzieci nie maja to wariuja zeby zajesc w ciaze. takie baby to glupie rozrodcze kozy. nie idzie z taka pogadac. mialam kiedys taka znajoma, przed 30 i non stop o dziecku gdadala, ze musi zajsc w ciaze, ze jak jej facet dziecka nie zrobi to sie rozwiedzie. Nie zrobil i sie roziodla. Z drugim dzieciaka zrobili w przeciagu paru miesiecy. Teraz tylko o srakach, pieluchach i przecierach gada. KOZA

Gość pełne szkło
instynk macierzyński jest naturalny i silny ale to nie powód, zeby truć wszystki o tym dookoła a poza tym dziecko nie jest zabawką matki tylko człowiekiem, który musi byc odpowiednio traktowany

Gość jjjjrfje3
ja znałem kiedyś taką jedną - ale jak usłyszałem jak gada z siostrą o dziecku to poczułem że babom to w ogóle nie zależy na facetach tylko na bachorach...teraz mam bady w dupie...

Gość jak ja to widzęęęęęęęęęęęę
zgadzam się-ale po części,bo są matki które kochają mądrze a są takie które uważają , że ich dziecko jesy najjjjj pod każdym względem.i nieważne czy w szkole są na niego donosy,matce zwracają uwagę nauczyciele czy sąsiedzi(bo dziecko tak umila każdemu sąsiadowi życie) ale matka jeszcze potrafi wydrzeć dziób na osobę która zwraca uwagę dziecku...

Gość fetyszysta ale nie zboczony
przeczytałem "nie wrzucajmy wszystkich MAJTEK do jednego worka" :classic_cool: macierzyństwo odbiera rozum tak jak miłość. ejże czy macierzyństwo to nie miłość właśnie? no to macie już odpowiedź