Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztukmistrz pełen zasad

Wolę być prawiczkiem do końca życia niż mieć pannę która miała kilku partnerów

Polecane posty

Gość alles klar
''Nudna wymówka nieudacznika życiowego.'' Haha uwielbiam takie teksty ''udaczników'' zyciowych, ktorzy jaja maja wieksze niz mozg. Nie no jak oceniacie ludzi po tym jakie doswiadczenie maja w sprawach seksu/lub ktorzy nie mają doświadczenia, to na prawda zal to mi jest ale was... dumn arschlcher. Reszta sie ni liczy?, ciekawe czy jak ten prawiczek bedzie inteligentnym, zaradnym i bogatym kolesiem z zasadami, a ty frustracie bedziesz zlopal piwo pod blokiem z kumplamio dresami, to tez powiesz ze jest nieudacznikiem. Przeciez kurwa nie kazdy prawiczek musi byc nieudacznikiem, pojebało was? sa tez tacy ktorzy byli zbyt krotko w zwiazkach zeby zamoczyc, a nei sa tak tepimy bucami zeby myslec tylko siurkiem i wymagac od swojej kobiety seksu po tygodniu czy miesiacu chodzenia.

Gość prawiczy prawiczek 28
"Tylu tu prawiczków, porządnych facetów, a w realu nie mogę takiego spotkać. " To są ci na których widok masz odruch wymiotny :P. Jasne?

Ja zaakceptowałbym to, że dziewczyna miała wielu partnerów. Byle nie byli to sponsorzy. Ale logika mówi jedno - która dziewczyna mająca wielu partnerów chce chłopaka z przebiegiem zerowym? Zapewne żadna.

Gość alles klar
Stalingrad - jesli szukala by faceta tylko dla zaspokojenia swoich fantazji seksualnych, to masz racje, ale jesli szuka milosci a wczesniej trafila na oszolomow ktorzy ja tylko wykorzystali, to co to za roznica czy prawiczek czy nie? Prawiczek nie ma szans na milosc? Ogloscie to, to zobaczycie ze domu publiczne beda mialy ''rece'' pelne roboty

Nie rozumiem czemu akurat chcesz dziewicę. Zakochasz się w kobiecie ona Ci powie, że miała 3 partnerów i ją rzucisz? To jest bez sensu. W grę mogą też wchodzić Twoje poglądy religijne, ale zastanów się: mało która kobieta teraz jest dziewicą! Nawet jeżeli tak Ci powie to może mówić nieprawdę. Więc "kochaj i bądź kochanym" :)

Gość pamperson
Stalingrad, Ty też kiedyś byłeś prawiczkiem, czyli odnosząc się do Twojej wypowiedzi, nie miałeś prawa się z nikim wiązać lub Twoj związek był z góry skazany na porażkę? Chyba, że się rozprawiczyłeś na pierwszej lepszej ku* i pozbywając się etykietki - prawiczek, mogłeś szukać sobie drugiej połowki. Żałosne.

Gość pamperson
o kurwa co za nick, szacunek. :classic_cool: stalingrad był jest i będzie prawiczkiem do tego masochistą ponieważ karmi się naszymi obelgami i tka z nich usprawiedliwienie dla swojego lenistwa :classic_cool:

Gość prawiczki sa spoko
i madrze mysla

A ty myslisz że znajdziesz piękna dziwice która trzyma cnotę do ślubu ???? Co to za hańba niby ????? Sex jest naturalną sprawą - dla obu płci !!!!!! A doświadczona kobieta to lepsza kochanka !!!!! Chyba tak naprawdę żadna pewnie nie miała ochoty Cię rozdziewiczać ;)

Gość gość
sami debile i bezmózgi to czy ktoś jest prawiczkiem albo dziewicą to jego osobista sprawa, szacunek należy się każdemu człowiekowi, co kogo obchodzą kogoś przeżycia seksualne

Gość gość
Ja tam kocham telefoniczny seksik, numer jeden w polsce to http://www.sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seksik telefon

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość WrażliweSerce
Dnia 19.12.2010 o 04:25, zyzia693 napisał:

.... Więc "kochaj i bądź kochanym" :)...

Pięknie powiedziane (czy raczej napisane) i nie piszę tego z ironią - żeby nie było wątpliwości.