Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaasamosia

troche glupio sie czuję

Polecane posty

Gość gosiaasamosia

mam taki glupi problem. nigdy nie myslalam ze moze to byc problem ale troszke jest. mam 26 lat i wlasnie poznalam chlopaka. dosc fajny, caly czas nie wiem co do mnie czuje ale chce sie spotykac i te spotkania sa bardzo mile i fajne. ja w sumie nie bylam nigdy w dluzszym zwiazku, jakos tak wychodzilo, ze wszystko po krotkim czsie sie konczylo albo byly to romanse, ktore od samego poczatku nie mialy szansy rozwinąć sie w cos gllebszego. no i tu problem bo w zwiazku z tym nie mam dosw. w roznych kwestiach i boje sie co on o mnie pomysli jak sie o tym dowie. chcial juz seksu ale ja nie chcialam wiec nie zrobilismy tego. denerwuje sie tym jak jakas nastolatka, juz nawet mam mysl zeby zerwac ta znajomosc ale to jakby nie rozwiaze mojego problemu...

A co ma wiek do seksu?A to że on chciał to może sobie chcieć.Gdyby cię kochał to nie zaproponował by ci od razu seksu,chyba że tylko o sex mu chodzi.Jesteś dziewicą ?

A to czy masz 16,26 czy 46 nie ma znaczenia.Żadna porządna dziewczyna nie pójdzie z kimś o miesiącu do łóżka.I nie ważne ile ma lat bo wiek nie ma tu nic do czynienia.A nawet bym powiedział że czym starsza tym mądrzejsza powinna być

Gość gosiaasamosia
wiem, tego jestem swiadoma, on chcial ja nie i tyle. no wlasnie ze wzgledu na brak jakiegos dluzszego zwiazku jestem dziewica. a krotsze zwiazki opieraly sie glownie na tym ze spotykali sie ze mna zeby mnie przeleciec, czesto byly to osoby w zwiazku. nie wiem dlaczego tak trafialam... ja chcialam tylko zeby mnie ktos kochal. no i tym sie krepuje ze jak zapyta o bylych to co mu powiem? pomysli ze dziwadlo ze mnie

A czemu boisz się szczerości? Powiedz mu od raz że jesteś dziewicą i jeszcze trochę czasu minie za nim przestaniesz nią być.Normalny i porządny facet byłby w 7 niebie że trafił na porządną i normalną dziewczynę.A taki co chciał sobie tylko poużywać to będzie zawiedziony i cię pewnie wyśmieje.Cholera,skąd się u was biorą te komleksy na temat małego doświadczenia? Przecież to dobrze że "on"będzie tym wybranym i jedynym z wielu.Ja to bym cię na rekach nosił a ty masz jakieś kompleksy.Po za tym dla mnie ten facet to jest zwykły cham,bo kultularny facet nie zaproponuje tego na początku znajomości z kobietą,no chyba że ją nie szanuje i ma ją za łatwą.

Gość gosiaasamosia
powiedzialam mu ze bedzie musial poczekac z seksem ale nie powiedzialam dlaczego. powiedzial ze poczeka. nie wiem czemu mam taki kompleks, mysle sobie, ze moze sie zdziwic, oczywiscie jestem wstanie mu wyjasnic dlaczego tak wyszlo i w ogole ale znam zdanie wielu chlopakow na temat dziewczyn i wiem, ze wlaasnie ten miesiac znajomosci to czas na jego skonsumowanie i tyle wlasnie poczekal ten moj. boje sie ze mnie wysmieje po prostu, albo ze ja sie zakocham na smierc a on jak sie dowie to mnie zostawi. nie chce cierpiec, przez to ze nikt mnie nigdy szczerze nie kochal boje sie kazdy mnie bedzie oszukiwal i chcial tylko jednego, nie do konca potrafie uweirzyc w szczere intencje

gosiaasamosia-Tak mi się wydaje,że raczej ludzie którzy poważnie myślą o sobie to nie idą z sobą po miesiącu do łóżka.Jak już to po roku.Tak jak powiedziałem,jak facet od razu proponuje ci łóżko to znaczy że cię nie szanuje,a z tym czekaniem to poczeka,ale góra miesiąc,a potem będzie cię wyśmiewał i mówił że coś z tobą nie tak.A jak się wyśmieje z twojego dziewictwa i z tego że nie chcesz od razu seksu to przynajmniej się przekonasz jaki jest naprawdę i o co mu tak naprawdę chodziło.

Gość gosiaasamosia
ja bylam zaskoczona takim obrotem sprawy. tym bardziej ze to bylo nasze 7 spotkanie. na szczescie nie nalegal jak powiedzilam nie. ale ta sytuacja spowodowala ze mam taki dystans do niego. nie wiem czy ma szczere checi ale postanowilam dac mu szanse jeszcze. moze myslal ze trafil na taka co idzie od razu do lozka a jak sie przekonal ze nie to bedzie o mni myslal powaznie, jak nie to trudno ja swoich przekonan nie zmienie. ale glupio mi ze stracilam tyle czasu, ze nigdy z nikim nie bylam na powazne. naprawde boje sie zaufac, tym bardziej ze nasluchalam sie roznych historii, na szczescie tych pozytywnych tez;)

Gość gosiaasamosia
historii na temat roznych zwiazkow, klamstw, braku szacunku itd. na szczescie znam tez szczesliwe zwiazki, zwlaszcza jeden kilkunastoletni w ktorym jest naprawde mnostwo milosci, widac ja bardzo wyraznie:) ja tez taki chce!

To odbij jej tego partnera z tego szczęśliwego związku:-P .A tak na poważnie to życzę ci abyś była w tym związku szczęśliwa.Tylko kieruj się rozumem a nie tylko sercem bo to cię może zgubić

Gość gosiaasamosia
:p nie bede odbijac nikomu nikogo, bo ja chce swojego, wlasnego faceta:) dziekuje:) pomogles mi. myslalam ze mnie tu wysmieja, a tu taka niesppodzianka. jutro sie spotkam pierwszy raz z nim po tej histori z tym niedoszlym seksem, zobaczymy jak bedzie. chcialabym zeby okazal sie miloscia mojego zycia bo juz dosyyc mam zycia w pojedynke, ale jesli sie nia nie okaze to bede szukac dalej. ide spac dobranoc;)

Życie w pojedynkę jest stosunkowo fajne,co prawda nudne i monotonne ale za to spokojne.Bez stresów i nerwów,ale oczywiście natura ma inne zdanie na ten temat.życzę ci powodzenia,dobranoc

Gość znów ten baran głupi
kużwa dziewczyno, przecież to widać dlaczego zwlekasz z seksem. bo się boisz i nie masz doświadczenia. dlaczego nie napiszesz wprost o tym albo po prostu nie powiesz jemu tego tylko kombinujesz jak łysy pod górę. doświadczona dziewczyna nie ma problemów z inicjacją seksu z facetem. nie ma tego typu problemów a u ciebie widać jasno, że po prostu się boisz i dlatego zwlekasz. tylko czy takie zwlekanie ma sens? jesteś dziewicą bo ciągle pewnie tak robiłaś, miałas opory itd. seks jest przyjemny, nie ma w tym nic złego więc nie czekaj aż stuknie ci 30-ka.

Gość gosiaasamosia
znów ten baran głupi: jest dokładnie tak jak piszesz. gdybym sie nie bała i nie czuła się głupio to bymm tu nie pisala tylko sie z nim rżnela na maksa. ale poniewaz sie boje i nie chce zeby mnie skrzywdzil. chciałam wiedziec co inni o tym mysla. poza tym ja mysle,ze miesiac znajomosci to zbyt krotko zeby sie zdecydowac na taki krok, zwlaszcza w mojej sytuacji.

Gość o masakrejszon
Bagno to jakis prawiczek z kafe? seks po roku? a który normalny zdrowy facet to wytrzyma? no dejcie spokój... demonizujecie cos co jest normalne.

Gość hejkaaaa
Bagno, trochę przesadzasz z tym czekaniem przez rok na seks...sama jestem przykładem...:P ja czekałam zaledwie 2 tygodnie, byłam też dziewicą, wcześniej nikomu nie pozwoliłam nawet na jakies 'intensywniejsze':P pieszczoty...a ten chlopak, z ktorym byłam juz po 2 tygodniach w łóżku, do tej pory jest moim chłopcem...i sądzę, że tak pozostanie;)

Gość gosiaasamosia
ja nie czuje nawet ze chcialabym z nim to zrobic, a nie chce robic czegos tylko dlatego ze tak wypada, ze on chce, ze nie mozna za dlugo czekac. a on nie chce poznac moich znajomych, tez nie wiem czy sie boi a moze nie traktuje mnie powaznie?

Gość o masakrejszon
no ja mam podobną sytuację, tylko mam troche mniej lat,22 lata...ale wydaje mi sie ze robimy i "igły widły". nie wiem..mam mętlik w głowie obecnie haha. kazdy podejmuje decyzje jakie chce:) i powinny byc raczej samodzielne

Gość gosiaasamosia
no tak kazdy podejmuje wlasane decyzje, wiem o tym. tak tylko pytam tutaj bo juz sama nie wiem. nie pytam co robic, tylko jak to inni widza. na pewno robie z igly widly ale nie moge przestac myslec, nie wiem co on sobie mysli i mnie to denerwuje

gosiaasamosia= jesteś madrą kobietą.Myślę ,że podejmiesz dobrą decyzją :) Nie rób niczego głupiego tylko po to ,aby utrzymac związek.Bądź rozsądna.

Gość o masakrejszon
oj nie wiem..moze porozmawiajcie na spokojnie, nie o seksie ot tak idzcie na spacer albo do kina. albo wypijcie i pogadajcie szczerze o swoich oczekiwaniach.. ciezko cos poradzic ...moze poprostu mu zaufaj :) kiedys trzeba komuś :)/ tak sobie sama mówię tez hehe :D prawda jest taka ze seks nie jest złem...a raczej na 100% jak sie bedzie iles tam iles faceta przetrzymywac to poszuka gdzies indziej. i wcale to nie oznacza ze lecial tylko na ciało, tylko ma potrzeby fizyczne. tak myslę... ja sie spotykam od miesiąca i ogólnie zgodzil sie ze poczeka ale ja sie juz pogubilam w tym wszystkim. eeeh ale ja sie boje bardziej strony technicznej seksu :) heh

Gość gosiaasamosia
kurcze myslalam ze mnie tutaj wszyscy wysmieja a jednak nie. wiem, ze faceta nie mozna przetrzymywac w nieskonczonosc ale ja chce czuc ze jemu na mnie zalezy, ze ten seks bedzie nie z tego powodu, ze dawnotego nei robil i ma ochote tylko ze chce to zrobic ze mna. ja chce to czuc a poki co nie czuje ze tak jest i tyle. tez obawiam sie strony yechnicznej :) ale mysle ze wlasnie jak bede sie czuc dobrze z nimi i swibidnie to pojdzie dobrze:)