Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gayaanins

Cóż począć? Beznadziejnie kijowa sytuacja.

Polecane posty

Gość gayaanins

KOCHAM GO MOCNO. Kumplujemy sie dość mocno, ja, moja przyjaciółka i on i jego dziewczyna, bardzo sie lubimy, fajnie nam się spędza czas, jest ok... jednak ja go kocham. Z poczatku staralam sie to odpędzać od siebie, że tak nie moze byc itd... ale kilka mies i masz babo placek. Nie mogę przestać o nim myśleć. Fajnie nam się razem rozmawia, czasem jak popatrzy na mnie bez powodu na dłużej to mam motyle, w pracy zdarza się, że przypadkiem nasze wzroki sie stykaja i to czesto. Dobra, ja rozumiem że spoglądam, ale on? Czy to przypadek? Wyolbrzymiam? Kurdę ja życzę im szczesciaia, bo ich lubie, jego kocham i chce mu bylo dobrze w zyciu. NIe wiem jak mu bedzie z nia dalej, teraz niby jest ok, ale nie wiem.... czasem sobie mysle, ze ona jednak znajdzie innego a on bedzie ze mna i kazdy bedzie szczesliwy, ale nie, tak nigdy nie bedzie ;( Drugiego takiego nie spotkam, jestem pewna. Tacy jak on zdarzaja sie raz na.... uhuhu! Lepiej mi jak sie tak wypisze.... doradzi mi ktoś cos? Tylko nie to zebym odpuścila znajomości. NIe, bo nie dam rady, życie dzieki nim stalo sie kolorowsze, bo jak pisalam fajnie nam sie razem spedza czas itp i byla szansa skonczenia znajomosci, ale jednak nie dalismy rady, tylko z powodu chorej klotni... jestem ciekawa czy on wie ze go kocham, czy faceci to czuja, widza? Niby nie daje żadnych znakow ani nic, ale może jednak? ....

Gość sjdfgsjfhdhryy
skoro kumpluje sie z samymi kobietami ... to znaczy ze jest miły dla wszytkich , jest taki typ faceta ktory lepiej czuje w towarzystwie kobit ... a ze spoglada pewnie z nudow albo zauwazyl ze ty sie spogladasz na niego , bylam wpodobnej sytuacji tylko ze ja bylam jego dziewczyna ... miał dwie adoratorki ja o tym wiedzialam ze one w nim zakochane ... ale on i tak chcial tylko mnie ... one myslaly ze on cos do nich czuje a on byl poprostu mily... ja znim sie rozstalam.. to pocieszyl sie jedna znich byli razem miesiac.

Gość znajdziesz lepszego
tak wie ale ma to w nosie

Gość zegarynkaa
prawdopodobnie domyśla się co czujesz, bo możesz pewne sygnały wysyłać nawet o tym nie wiedząc :/ może być też tak, że podoba Ci sie i Cie pociąga dlatego, że jest zajęty. Nie wiesz co by było gdyby zerwał z tą dziewczyną. Mogła byś mieć wyrzuty sumienia że przez Ciebie rozpadł sie ich związek. Na razie czekaj i zobaczysz co los przyniesie :) pozdrawiam :)