Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidząca Polski.

Nienawidze Polski.

Polecane posty

Gość i juz przydałby się
wjazd bezwizowy do USA i rzesze takich jak autorka wyjedzie z Polski a tam niestety jesteśmy rzuceni na głęboką wodę tam dopiero wyjdzie z nas czy nadajemy się na emigrację a powiem wam że nie wszyscy radzą sobie w nowym kraju życzę powodzenia---masz okazję jedz! jestem chwilowo w Polsce mieszkac tu już nie chcę tam mi dobrze uprzedzam ze początki są trudne ale nie bać się-jechać! zawsze można wrócić gdyby nie poszłoby nam tam gdzieś

Gość onna__
niektórzy piszą ,że łatwo wyjechać...g_wno, a nie łatwo. Jak nie ma się dosłownie niczego i w każdym miesiącu zostaje ci ok 200 zl na papu to mozna sobie isc tylko do klopa i postawic klocka...ot tyle mozna zrobic. Jak nie ma sie wsparcia, pomocy od nikogo mozesz stac i wrzeszczec tupac nogami, nic sie nie zmieni. Jak masz male dzieci, chorego meza albo rodzicow na utrzymaniu- nic nie zrobisz. Ogolnie ja nie mam rodziny, jestem po operacji, nie moge dzwigac, mam nedzna robote na pol etatu oraz mieszkanie jednopokojowe w smierdzacym starym bloku pamietajacym czasy glebokiej komuny-klita jak grob...ktore jakbym sprzedala to i tak nic nie zmieni... bo za to nic nie zrobie, ani wyprowdzic sie do innego miasta ani wyjechac z kraju.Nic. Wielkie g_wno.

Gość Kocham Polske
A ja kocham Polskę,to moja ojczyzna ,a w dodatku jest piękna.

Gość Kocham Polske
Polacy mają wielkie serca! Polacy są bardzo ładni ! więc nie rozumiem o co wam chodzi.

Gość Kocham Polske
dodam że ludzie są bardzo uprzejmi pomocni i mili,a ta wogule polska ma jeszcze ładna pogodę :)

Gość O kraju ten..
BRAZIL BRAZIL :classic_cool:

Gość Kropupus
żydzi na madagaskar!!!

Gość Kocham Polske
jakbyście czasem ruszyli tyłek sprzed komputera, to byście zmienili zdanie!! Kocham polske !

Gość denna leniwa autorko
Przestan sie srac, bo oprocz tego nic nie robisz, by cos zmienic w swoim zyciu. Tylko siedzisz i biadolisz. Dal ci bog rece, nogi, rozum ???To nie siedz na kafe i nie lej swoich gorzkich zali, tylko zrob cos ze swoja marna egzystencja.

Gość Ania213213
masz racje Polska jest beznadziejna

również nienawidzę polski i tego typowego polaczkowegochamstwa na każdym kroku i myślenia, że tylko i wyłącznie moja racja, wszystkie rozumy pozjadane a w rzeczywistości g*wno wiedzą o czymkolwiek. kraj cweli i imbecylów. nie mogę doczekać się dnia kiedy stąd wreszcie wyjadę to będzie najpiękniejsze wspomnienie po tej zapyziałej dziurze.

Gość nieoNN
nanami-san-uważnie i spokojne przeczytaj sobie swój post i potem odpowiedz na pytanie kogo widzisz?Bo ja ci powiem co ja widzę;oto ty- polaczkowe chamstwo na każdym kroku i myślenie, że tylko i wyłącznie twoja racja, wszystkie rozumy pozjadane a w rzeczywistości g*wno wiesz o czymkolwiek. kraj cweli i imbecylów. nie możesz doczekać się dnia kiedy stąd wreszcie wyjedziesz to będzie najpiękniejsze wspomnienie po tej zapyziałej dziurze." Pasujesz do swojego opisu jak kropla wody. Wzruszyłam się twoją szczerością i głupotą.Nie dziękuj mały ,zakompleksiony ludziku.

Gość olidfvvoidjflojxfd
Nie przeceniajcie zagranicy - aby tam dobrze zyc (mnie sie udalo) trzeba nauczyc sie w miare dobrze jezyka i przez kilka/nascie lat dac duzo z siebie na polu zawodowym (zycie rodzinne to odrebny temat). Wtedy mozna marzyc o awansie, wiekszych pieniadzach i powazaniu w pracy z szansa na spelnienie sie tych marzen. Wakacje u cioci i samodzielne zycie w obcym kraju to dwie rozne sprawy. Niestety czesto zapomina sie o tych realiach i idealizuje zagranice nie zauwazajac wlasnego, koniecznego wkladu wysilku we wlasne zycie. Wielu ludzi przyjechalo za granice z marzeniami, ale bez odpowiedniego nastawienia do pracy i teraz narzekaja na kraj w ktorym sa.

Gość pa ram pam pam
Nie wiem co za kretyni tu piszą że POlska to super kraj:) "Pojedź do Azji i zatęknisz":) POjedź do Japonii, Korei Płd. a zobaczysz matole w jakim gów,nie jesteś:) Polska to kraj bogatej "wszechwładnej" elyty i parobków, matołków, roboli, agresywnych dresów, pijaków, bandytów, złodziei, biedy, nijakości, szarości, ciemnoty religijnej, itp. Taki Kacykstan południowoamerykański lub azjatycki. Nie ma się z czego cieszyć. Wystarczy pojechać do Hiszpanii, Włoch żeby zobaczyć tamtejsze miasta. Każde jest inne. W POlsce każde jest takie same czy to Poznań, Szczecin, Kielce, Białystok i cała masa innych. wyjątkiem może jest Warszawa i Kraków. Szarość postkomunistyczna, brud, smród, menele, patologia i nic poza tym. Fajne niby co tu jest? galerie handlowe? :) Jakieś matoły narzekają na UE. A właśnie teraz zaczyna gdzieniegdzie to jakoś wyglądać, jakieś remonty i wogóle. Niech ta UE zacznie tu rządzić w tym kraju bo bez tego polskie matołki zginiecie marnie w swym syfie, bezrobociu, beznadziei.

Gość PolskaJużNieIstnieje
Pytam się Was drodzy rodacy. Przecież w Polsce jest podobno demokracja. Narzekacie na rządzących, na to, że obierają Was z resztek pieniędzy, na to, że nie spełniają obietnic, że rujnują Polską gospodarkę, że za gorsze sprzedają Polskę obcokrajowcom i wszystkie jej zasoby itd itd. Pytanie kto ich wybrał? No chyba nie Niemcy, nie Rosjanie, ani nie Marsjanie, tylko MY - POLACY, oczywiście jako naród, bo osobiście głosowałem na tych, co nie przekroczyli nawet progu wyborczego. Gdzie macie ROZUM?

Gość Srul Mycnik
POlacy na Madagaskar! szalom alejchem

Gość Sagoi
Ja również nie cierpię tego kraju. Za całokształt. Żyjąc tu czuję się okropnie, chciałabym stąd wyjechać i robię wiele rzeczy w tym kierunku. Mam 19 lat i wierzę w to, że wyprowadzka stąd jest możliwa. Zazdroszczę ludziom, którzy mieli okazję stąd wyjechać. Podróżując zrozumiałam, że wcale bym nie tęskniła, jedyne czego by mi brakowało to rodzina. Chciałabym zapomnieć o tym syfie, i porozumiewać się tylko w innych językach.

a ja POLSKE uwielbiam ale jako twor kulurowo-narodowy bo przez ten skurwialy rzad tylko bezrobocie tu

Gość izaao
nienawidze polski za tych wszystkich ludzi, za biede, za to ze kazdy patrzy tylko jakby ci tu kolo dupy zrobic, nie chce tu dalej mieszkac, na swiecie nawet nie wiedza gdzie polska lezy a nawet jesli wiedza to porownuja nas z rumunami czy innymi , tak jak dla nas np kazachstan myslimy ze tam jest bieda itd to tak nas postrzegaja obcokrajowcy. i ten rzad to juz szkoda gadac. jestesmy tak wykorzystywani. nienawidze polski przede wszystkim za ludzi (rzad, sasiedzi, pracodawcy itd)

Gość kwiat lodu
ja kocham swój kraj

Gość panna marianna
Ja mieszkam poza Polska i tesknie, ale jak mieszkalam w Pl to tez chcialam wyjehac. W gruncie rzeczy to jednak nie chcialalabym wrocic do PL.

Gość Lekflsfkvmldfkvmdlkfm
Ja byłam biedna w Polsce i nie mogę zapomnieć jak się ze mnie wyśmiewali jak jechałam zgruchociałym rowerem. Pojechałam za granicę i tu przyjęli mnie jak siostrę, nikt się ze mnie nie wyśmiewał, a jak widzieli że mam ciężko to pomogli jeszcze. A jak tu się Polki pojawiły to od razu zaczęło się kur,estwo i wstyd mi było się czasem przyznać że ja też Polka. Nigdy do Polski nie wrócę.

Gość ctuvybinom
19:22 [zgłoś do usunięcia] Lekflsfkvmldfkvmdlkfm Ja byłam biedna w Polsce i nie mogę zapomnieć jak się ze mnie wyśmiewali jak jechałam zgruchociałym rowerem. Pojechałam za granicę i tu przyjęli mnie jak siostrę, nikt się ze mnie nie wyśmiewał, a jak widzieli że mam ciężko to pomogli jeszcze. A jak tu się Polki pojawiły to od razu zaczęło się kur,estwo i wstyd mi było się czasem przyznać że ja też Polka. Nigdy do Polski nie wrócę. **** tak, bo w Polsce zebrało się całe zło tego świata, a poza granicami jest kraina mlekiem i miodem płynąca. wybacz dziecko, ale Twoja wypowiedź jest przekoloryzowana. dołóż jeszcze, że w czasie jazdy rowerkiem napadła Cię banda dresów i pobiła, a po powrocie do domu ojciec dodatkowo napierdolił. a, i jeszcze- kiedy byłaś już za granicą, obsługa na lotnisku rozłożyła czerwony dywan, a państwo dało Ci mieszkanie i wyżywienie za darmo. Faktycznie, niebo a ziemia! zagranicę wyjeżdżają jedynie osoby, którym nie chciało się uczyć i pracować nad sobą! winą, za swoje życiowe niepowodzenie, obarczają wszystkich wokół! ja mieszkam w Polsce od urodzenia, nigdy nie miałam lekko, a do czegoś doszłam. nie sądzę, abyście wy- Drogie Dziewczęta- zarabiały tyle samo, nawet w przeliczeniu na Oiro :D

Gość shit :/
Autorko chętnie się z Tobą zamienię :) Ja nienawidzę Irlandii, gdzie obecnie mieszkam. Poleskę kocham i nie wyborażam sobie życia gdzie indziej.

Gość KOcham POlskę !!!!
Oj, ludzie, ludzie. Wyjedziecie na jakiś czas to jeszcze zatęksnicie. Myślicie że za granicą to tak pięknie. W innych krajach też są złodzieje, pedofile, plotkarze, dziwki etc

Gość pff...
Ludzie... ja wszystko rozumiem... ale tu tj.w Polsce nic juz sie nie zmieni. Nedza byla , jest i bedzie. A tym co tu dobrze to kase na lewo czepia albo maja tzw. PLECY. Polska robi sie na Rosje ..albo biedni albo bogaci nie ma klasy sredniej... zobaczycie jeszcze pare lat... to tylko nasz "madry"rzad zostanie a wszyscy stad wyjada w pizdu... a zostana idioci i bledni rycerze czyli patrioci. Polska to jedna wielka katastrofa... jedynie gdzie jest fajnie opisana to w "Chlopach"" a i tak juz jest polskie chamstwo pokazane. Ja koncze technikum i tylko kleby kurzu za mna beda. Mam to szczescie ze mam podwojne obywatelstwo. A nawet jakbym nie miala to sie zrzekne polskiego. znam takich ludzi co tak postapili i mowia ze gdyby mieli to zrobic drugi raz to tak samo by postapili. Zyja se spokojnie w niemczech i leja na ta nerwowke w polsce czy czasem jutro nie udupi nasz kraj 10 zl za chleb. ha ha... jak ostatnio wracalam z za granicy to mialam ochote narzygac na ten kraj... z gory przy ladowaniu. Brudny , szary, biedny , obskurny i ceny nie warte za grosz produktu, tandetne reklamy i drogi jak w Czeczeni. JEDNYM SLOWEM MAKABRA.

Gość Polska to Piękny Kraj
Kraj to jest Nasz Kraj! Ojczyzna Honor to Nasze wartości! Kocham ten Kraj, lecz niecierpię tego rządu! Donad Tusk sika na siedząco!

Gość dead brain 666 kaskoja kajmra
Mieszkałem w USA! UK nie chciałem, bo to też syf dla plebsu, parobasów systemowych i polaczkowa jak i cała Europa zachodnia ze Skandynawią razem! Teraz se żyję w Japonii! Polska to nie jest kraj do normalnego życia! Uciekajcie z tej Polski żydowskiej jak najdalej się tylko da i do niej nigdy nie wracajcie! Polska swoich obywateli wcale nie kocha!