Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Gość tam napisane łączy
ja nie jestem idealna, w waszym jezyku pasztet ze mnie,a kopuluję bardzo czesto z tym samym partnerem od wielu lat - moim mezem nie mam zadnych kompleksow, albo raczej sie nimi nie przejmuje problem w tym, ze macie z sobą problem. Nie zrzucajcie winy na wygląd i kase, nie bądzcie smieszni.

Gość tam napisane łączy
Faith masz powazne zaburzenia psychiczne, ludzie się ciebie boją

Gość tam napisane łączy
i Faith wbij sobie to wreszcie do głowy, ze wygląd nie ma nic do rzeczy, masz odpychający charakter mam kolezanki, ktore lecą na brzydali, jak mozesz wierzyc w to, ze sie z kims zwiarzesz bez działania za sprawą modlitwy:O to tak jakbys sie nie nauczył do klasowki i wierzył w to ze jak się pomodlisz to i tak ją zdasz:O chłopie ty nawet wychodzic na spotkania nie chcesz, jak ty to widzisz? Jak ma cie ktos polubic, skoro całymi dniami wypiosujesz te durnoty na kafeterii i nie wychodzisz z domu???? no pytam się? liczysz, ze ktos zadzwoni do drzwi i zapyta, czy ktos tu modlił się o miłosc? idz do psychiatry, on ci pomoze, bo to sie fatalnie dla ciebie skonczy.

Przez wygląd nie mam dziewczyny a wy chcecie zwalić winę na mnie ale fakty są takie że jakbym miał dobry wygląd to dawno miałbym dziewczyne ale one wolą przystojniaków i wiadomo że nie będą z kimś kto się kojarzy z bólem i cierpieniem

Gość tam napisane łączy
facetom z braku seksu z zywą istotą całkiem odpieprza.... odmowmy męzczyznom sexu, to jutro będziemy jedynym myslącym gatunkiem:D

Gość tam napisane łączy
faith w obecnym stanie w jakim jestes , nawet jakbys wyglądał jak Brad Pit, to wszystkie by przed tobą uciekły. Czy ty jestes rzeczywisty?:O

Gość bhyt
eeeeeeee faith ja sie chyba ciebie boje!

Gość tam napisane łączy
w jaką rzeczywistosc faith? ty nie wiesz co to jest rzeczywistosc, nawet nie umiesz gadac o niczym innym, tylko o tym zeby spotkac tą swoją miłosc. Masz jakies zainteresowania? jakies hobby? moze warcaby, albo układanie wiezy z klockow lego?

Gość tam napisane łączy
Faith nie będziesz miał kobiety, jestes chory, idz do psychiatry.

Gość bhyt
moj ex tez mi obiecywal ze bedzie dobry:D uwierzylam bo byl brzydki jak noc:D tak samo gadal glupoty:D

Gość tam napisane łączy
masz jakąs prace? lubią cie tam? co sądzi o twojej pracy pracodawca? masz jakis przyjaciol? utrzymujesz kontakty z rodziną?

Gość tam napisane łączy
rozmawiają z tobą ci ludzie? twoj brat ma rodzine, zone i dzieci? nigdy nie wspominał, ze mozesz miec problemy psychiczne? do podszywaczy - tak jem bobki i kupke, to moje specjały, zwłaszcza o poranku;)

sam masz problemy psychiczne szkoda ze sam nie jesteś brzydki jak śmierć ciekawe czy wtedy byś siebie nazwał chorym psychicznie brat nie ma jeszcze zony bo nie chce

Gość tam napisane łączy
jestem brzydka, jestem pasztetem, mam męza i chce ci pomoc, dlatego chciałam obadac sytuacje, czy zdajesz sobie sprawę ze swoich problemow, ale wypierasz się. Jak wyglądają twoje relacje z mamą? jestescie w dobrych kontaktach? kochasz ją?

Gość ladne kobiety
nie chca starych prawiczkow

"taaak tak sobie tłumacz prawiczku, powodzenie mają przede wszystkim ci z ciekawą, nie-nudną, dość śmiałą osobowością" Czyli przebojowi. A, że na biednych zwykle nie trafia... "ale no tak, biedny, wystraszony prawiczek musi się wyżyć na tych mających powodzenie" Na nikim się nie wyżywam, gnomie. Naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero wróć.