Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Gość Darker:O następny sfrustrowany
prawik, ktory za swoja samotnosc obwinia swiat, a siebie uwaza za czystego jak łza

Gość Darker:O następny sfrustrowany
nigdy wiecej nie wejde na wasze prawiczkowe topici, jestescie beznadziejni do kwadratu. Zycze wiecznego uzalania sie nad swoim popedem seksualnym:O i wyrachowaniem wszystkich kobiet, nawet tych 5-letnich i 78letnich:O macie nasrane panowie. Nic ciekawego w was nie ma. Nuda, beznadzieja i przygnębienie

faith hope glory - albo jesteś jakimś projektem, albo masz bardzo poważny problem. Jeśli tak, od Ciebie tylko zależy, czy spróbujesz to zmienić, czy wolisz się babrać w wymówkach. Nikt tutaj nie ma żadnego wpływu na to. To Twoje życie.

Niesteyty jestem brzydki i mogę tylko myśleć o tym aby mieć dziewczynę a podświadomość zamieni to w rzeczywistość sam nic nie mogę zrobić bo nie podobam się dziewczynom

Gość mclaren
Mam to samo. Głównie obawy, jak mnie ocenią, jak widzą. Szukam wad w swoim wyglądzie na siłę, zachowaniu, we wszystkim i zawsze coś znajdę...

Ok, jak chcesz to próbuj tej metody. Mi tam się wydaje, że nie zaszkodzi podświadomości pomóc. Znasz ten dowcip: "Powódź w prowincjonalnym miasteczku. Ewakuacja ludności. Wojsko puka do kaplicy: - Proszę księdza, niech ksiądz ucieka! Ksiądz się utopi! - Nigdzie nie idę, wierzę w Opatrzność Boską. Po trzech godzinach ksiądz siedzi na ostatnim piętrze parafii. Podpływają motorówką: - Proszę księdza, niech ksiądz ucieka! Ksiądz się utopi! - Nigdzie nie idę, wierzę w Opatrzność Boska. Minęły kolejne godziny, ksiądz na szczycie dzwonnicy. Podpływają znowu. - Proszę księdza, niech ksiądz ucieka! Ksiądz się utopi! - Nigdzie nie idę, wierzę w Opatrzność Boska. Piętnaście minut i ksiądz już z wyrzutami u Pana Boga. - Panie Boże, no jak tak można? Swojego wiernego sługę zawieść? A tak wierzyłem w Opatrzność... - Głupcze!!! Trzy razy po ciebie ludzi wysyłałem!!!"

"Mam to samo. Głównie obawy, jak mnie ocenią, jak widzą. Szukam wad w swoim wyglądzie na siłę , zachowaniu, we wszystkim i zawsze coś znajdę..." Wiesz jak to jest - szukajcie a znajdziecie. W końcu nawet leki placebo całkiem skutecznie pomagają na różne choroby. Szukaj zalet.

Gość mclaren
A mnie najbardziej boli, że miałem okazję poznać dziewczyny, które naprawdę mi się podobały, ale nic w tym kierunku nie zrobiłem. Czyli jedna z wad - nieśmiałość. Nie potrafię podejść i zagadać, bo boję się wyjść na frajera. :)

Gość mclaren
I jeszcze dawały mi wyraźne znaki, że powinienem podejść. Kończyło się na moim uśmiechu zawsze odwzajemnionym...

"A mnie najbardziej boli, że miałem okazję poznać dziewczyny, które naprawdę mi się podobały, ale nic w tym kierunku nie zrobiłem." Robić "coś w kierunku" To za mało. Trzeba się podobać. Wtedy to co byś nie odjebał będzie na Twoją korzyść.

Gość mclaren
Ale uśmiech dziewczyny i wpatrywanie się we mnie coś znaczy, więc szanse były.

"ja myślę pozytywnie i los to doceni " Spójrzmy prawdzie w oczy: jesteś stary, głupi jak but z lewej nogi, sądząc po Twoich postach od dawna wąchasz klej lub palisz jakieś gówno. Dziwka to max co możesz mieć.

"Ale uśmiech dziewczyny i wpatrywanie się we mnie coś znaczy, więc szanse były." A to przepraszam, w takim razie zjebałeś i lepiej o tym zapomnij. Ja uśmiechów i wpatrywania się nie uświadczyłem

Ja bym nie ufał takim uśmiechom. Jak kobieta się uśmiecha, znaczy że czegoś od ciebie chce.

"ładna mądra i dobra dziewczyna będzie przy moim boku bo ja mam dobre serce" Tyle aborcji rocznie na świecie a Tobie się udało...

Gość mclaren
To że się uśmiechają do mnie, a do Was nie, wcale nie stawia mnie w innej sytuacji od Was...

"To że się uśmiechają do mnie, a do Was nie, wcale nie stawia mnie w innej sytuacji od Was..." Zależy. Gdyby się uśmiechały do mnie to pewnie teraz bym z jakąś był.

Jest różnica między usmiechaniem a wysmiewaniem. Skad wiesz, że nie robiły tego drugiego?

"jest wiele o 400% paskudniejszych ode mnie a maja dziewczyny" Ale oni mają pieniądze, charyzmę, są inteligentni. Słowem: Są tym czym nie jesteś i nigdy nie będziesz i mają to czego Ty nie masz i nigdy mieć nie będziesz.

pieniądze od tatusia ja będę miał dziewczynę która nie wymaga kilku tysięcy miesięcznie ale oboje będziemy zarabiali może nawet ona więcej ale co z tego nasz związek oparty będzie na partnerstwie