Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

"ciekawe jak oni by się zachowali gdyby naprawdę byli w kłopotach , aż strach pomyślec " Byłem nie raz. Dla ciebie kłopot to najwyżej złamany paznokieć. Piszesz do Dede, ale to tak, jakbyś kierował słowa do rzeszy kobiet. Nie znasz jej, a oceniasz. "Nie uwazam, że popsułbyś mi dzień. Nawet byłoby zabawnie, gdybym mogła stoczyć z tobą walkę słowną ;]" Jestem uczulony na banały więc przegrałabyś. Banały? Ok, mam nadzieję, że się spotkamy :)

"podejrzewam ,że jakby zobaczył prawdziwą kobietę to by uciekał gdzie pieprz rośnie .\, oni są mocni w gębie tutaj ..." Babski kierunek studiowałem. 17 dziewczyn na 4 facetów w grupie. I to bardzo fajnych dziewczyn. Byłbym przerażony tobą :D:D:D

" co by to dało? Nie wiedziałbym jak się zachowac, wstydziłbym odezwać. Po co mi to? Niesmiałej jest potrzebny smiały facet. " A niby jak niesmiala znajdzie smialegO? :D

Darker, kurczę, taki kierunek. No coś mnie to nurtuje, ze tak to załatwiłeś. Taki kierunek, marzenie wielu facetów.

"Piszesz do Dede, ale to tak, jakbyś kierował słowa do rzeszy kobiet. Nie znasz jej, a oceniasz. " No popatrz hipokrytko - ona robi to samo względem mnie a jej się nie czepiasz. I tyle z Twojej bezstronności. "Banały? Ok, mam nadzieję, że się spotkamy " Pewnie fagasa przyprowadzi abym jej przypadkiem nie zgwałcił w centrum miasta :D

"Darker, kurczę, taki kierunek. No coś mnie to nurtuje, ze tak to załatwiłeś. Taki kierunek, marzenie wielu facetów." Anglistyka.

Gość vbcncvbncv
A mi sie wydaje ze jako facet nadaje sie tylko na super kumpla dziewczyny Po pierwsze kobiety ktore sie mna zainteresowaly zbytnio mi sie nie podobaly a te z ktorymi chcialbym byc chyba sa nieosiagalne lub zbyt wymagajace i tak zle i tak niedobrze wiec trzeba znalezc w zyciu cos zeby cieszylo

No popatrz hipokrytko - ona robi to samo względem mnie a jej się nie czepiasz. I tyle z Twojej bezstronności. Ja nie piszę, że ona cię nie obrażała. Piszę, że ty mógłbyś sie zachować inaczej. A i ty byś nawet nie potrafił mnie zgwałcić :) Najpierw byś się przymilał i był dobrym kumplem, szybciej bym zwiała :) PRAWICZKU!!!! Nieśmiałych znajdują smiałe kobiety, ale nieśmiali muszą się pokazać, nie chować! :) Nie rozumiem, tez czasami jakies sytuacje mnie krepuja, ale jakos z tym stresem daje sobie rade. Wy tak nie mozecie? Z trzęsącymi rękami, cali przepoceni ze stresu wydukac chociaz jedno slowko, nawet z zająknieciami? Nie wieze!

Gość dede1
i czemuż to tyle wspaniałych dziewczyn nie poznało sie na tobie ? bo jesteś nudny i już skoro dałeś się traktować jak pies który leci na każde zawołanie to to się nie dziw , że cię nie szanowały

"wiec trzeba znalezc w zyciu cos zeby cieszylo" Mm nadzieję, że w twoim przypadku nie była to przyjaźń z nimi? Ja miałem tych przyjaciółek tyle, że mogłem sektę założyć.

Nie wierze - sorki, wczesniej z błędem :) Co wam szkodzi się odezwac? :) Czego sie boicie? Ze cos powie? :P

Gość dede1
fryzka jesteś jedyną tu kobietą :P

"Mm nadzieję, że w twoim przypadku nie była to przyjaźń z nimi? Ja miałem tych przyjaciółek tyle, że mogłem sektę założyć.: O i trzeba było :D Usidlić, otumanić i zakręcić w głowie ;) Nie dałeś rady? Teraz masz takie genialne pomysly :D

"dede1 fryzka jesteś jedyną tu kobietą " A kto powiedział, że ja jestem kobietą.... :P

"i czemuż to tyle wspaniałych dziewczyn nie poznało sie na tobie ? bo jesteś nudny i już" Długo ci to zajęło. Powtarzasz to samo co ja pisałem za każdym razem kiedy ktoś mnie o to pytał. Zawsze byli fajniejsi i bardziej przebojowi więc czemu dziewczyna miała by być właśnie ze mną? No pomyśl. "skoro dałeś się traktować jak pies który leci na każde zawołanie to to się nie dziw , że cię nie szanowały " Twoja koleżanka twierdzi, że byłem fajniutki właśnie dzięki temu, że się wami przejmowałem. Weźcie się dogadajcie i ustalcie ostateczną wersję.

Gość dede1
vbcncvbncv gdybyś wiedział jak kobietom mało do szczęścia potrzeba strzeliłbyś sobie w łeb :)

" Twoja koleżanka twierdzi, że byłem fajniutki właśnie dzięki temu, że się wami przejmowałem. Weźcie się dogadajcie i ustalcie ostateczną wersję." heheh :D :D :D :D HIHIHI, słuchaj, no bo każda kobieta jest inna, nie pisałam ci to wcześniej? Chyba, że Prawiczkowi. Nie myślimy jak faceci - jednakowo, masowo, bez swojego osobistego zdania ;]

Gość dede1
chyba tylko kobieta jest w stanie wytrzymać tą nieustaająca litanię , więc prawdopodobnie jesteś siostrą miłosierdzia :p

dede1 chyba tylko kobieta jest w stanie wytrzymać tą nieustaająca litanię , więc prawdopodobnie jesteś siostrą miłosierdzia Takoż mnie zwą ;] Heh, masakra, w realu tyle fajnych jest facetów, nawet z nieśmiałym da się pogadać, trzęsą mu się ręce, język pląta, ale gada i fajny jest. Lubię takich. A ci tutaj nie są nie smiali czy nie poradni. Oni uważają, że kobieta ma do nich przyjsc na klęczkach, bo im się już nie chce starac, bo już mieli porazki, doswiadczenia, najgorsze dziecinstwo i całe życie:) Kurna! :D

Gość dede1
nie potrzebuję zdania innych , żeby wiedzieć czy jestem fajny czy nie

"Ja nie piszę, że ona cię nie obrażała. Piszę, że ty mógłbyś sie zachować inaczej." I tak źle i tak niedobrze, co? "A i ty byś nawet nie potrafił mnie zgwałcić Najpierw byś się przymilał i był dobrym kumplem, szybciej bym zwiała " Raczej bym się nie przymilał bo kontakty z wami są dla mnie nieprzyjemne i stresujące. Ale tego akurat musiałabyś sama doświadczyć aby zrozumieć. "nieśmiali muszą się pokazać, nie chować! " U mnie nie działało a wychodziłem ze skóry dosłownie. "tez czasami jakies sytuacje mnie krepuja, ale jakos z tym stresem daje sobie rade. Wy tak nie mozecie? Z trzęsącymi rękami, cali przepoceni ze stresu wydukac chociaz jedno slowko, nawet z zająknieciami? Nie wieze!" Tobie facet pomoże. Nam nikt i tylko zniecierpliwienie wywołamy. "O i trzeba było Usidlić, otumanić i zakręcić w głowie Nie dałeś rady? Teraz masz takie genialne pomysly " Jakież to pomysły mam niby na usidlenie dziewczyny?

dede1 nie potrzebuję zdania innych , żeby wiedzieć czy jestem fajny czy nie Dokładnie! I takie jest podejście do życia! Trzeba znać swoją wartość, ulżyło mi, jeden normalny :D UFF :)

Gość dede1
taaaa ...:) piekło dzzieciństwa , nieustające odrzucenie , poniżanie i tak dalej pech , no po prostu pech :)

Raczej bym się nie przymilał bo kontakty z wami są dla mnie nieprzyjemne i stresujące. Ale tego akurat musiałabyś sama doświadczyć aby zrozumieć. Hę? Ty mislisz, że ja nie miałam kiedyś stresujących kontaktow z facetami? Też się przejmowalam, ze sobei cos o mnie pomysli, ze nie zasmieje sie z moich zartow, ale pozniej do mnie dotarlo, ze gowno warte jest takie przejmowanie :) Facet mnie obroni? Czy on jest moim ochroniarzem, ze wszedzie musze z nim chodzic? On ma za mnie mowic, a jak sie zająkne i ktoś na mnie krzywo popatrzy, on ma mu dolozyc? Czy ty czytasz, co potem wysylasz :D

Gość vbcncvbncv
Darker Wiesz jakos okres szkolnej milosci przespalem a teraz jak jestem 20kilkulatkiem to nie wiem skad ale wiem jak sie podobam kobiecie i wiem ze moge do niej zagadac.... A kobiet sa 3 typy naogol : a)wredne b)posrednie c)reprezentujace cos soba

"heheh HIHIHI, słuchaj, no bo każda kobieta jest inna," Nie aż tak bardzo. "Nie myślimy jak faceci - jednakowo, masowo, bez swojego osobistego zdania ;]" A to ciekawe skąd wzięła. Pewnie w Cosmo napisali :D "w realu tyle fajnych jest facetów, nawet z nieśmiałym da się pogadać, trzęsą mu się ręce, język pląta, ale gada i fajny jest. Lubię takich. " Ależ mnie każda lubiła tylko ani mowy być nie mogło o czymkolwiek więcej. "Oni uważają, że kobieta ma do nich przyjsc na klęczkach" Wypraszam sobie. Adresuj posty.

"dede1 taaaa ... piekło dzzieciństwa , nieustające odrzucenie , poniżanie i tak dalej pech , no po prostu pech" Orzesz, straszne życie mieli! :D Kurczę, ale my ich nie zrozumiemy, oj nie, nie ważne, że my i tak rozumiemy, ale ich zdaniem nie. Na serio jestes facetem? Jestes naprawde inteligentny :) Pełny życia i radości :)

A to ciekawe skąd wzięła. Pewnie w Cosmo napisali ta, żebym czytała takie badziewia....I sam adresuj posty! :)

"Hę? Ty mislisz, że ja nie miałam kiedyś stresujących kontaktow z facetami?" Już pisałem, że facet Ci pomoże bo to nawet słodkie gdy widać jak dziewczyna bardzo się stara i ma z tym trudności. Żaden Cię raczej nie przepędzi z tego powodu. "Facet mnie obroni? Czy on jest moim ochroniarzem, ze wszedzie musze z nim chodzic? On ma za mnie mowic, a jak sie zająkne i ktoś na mnie krzywo popatrzy, on ma mu dolozyc? Czy ty czytasz, co potem wysylasz" A to do czego odnośnie?

"Już pisałem, że facet Ci pomoże bo to nawet słodkie gdy widać jak dziewczyna bardzo się stara i ma z tym trudności. Żaden Cię raczej nie przepędzi z tego powodu." I vice versa :)