Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Gość dede1
Pełny życia i radości :) trochę się zagalopowałaś :)) alee to miłe :)

HAHHAHA, O masakra :) Nie no, fajnie się z wami pisze :) Jaja na maksa Heh :D :D :D Ale koniec, chłopaki trzymajcie się, nie jesteście tacy źli, bierzcie przykład z dede, z którego wypowiedzi bije taka radość, że on musi być bardzo pozytywnym człowiekiem. Wy też dacie rade :D

No popatrz tylko :D mi nie pomagały. Widzisz tylko takie zniecierpliwienie i irytację na twarzy dziewczyny gdy starasz się przekazać to co myślisz.

Dede, tak uważam, każdy ma chwile, a czasem tygodnie załamania :) Ale grunt myśleć racjonalnie, a nie: "Ja miałem najgorsze dziecinstwo, wy nic nie rozumiecie, bo tego nie przezyliscie" :)

Darker No popatrz tylko mi nie pomagały. Widzisz tylko takie zniecierpliwienie i irytację na twarzy dziewczyny gdy starasz się przekazać to co myślisz. Bo te z wyższej półki takie, ale dziwne, że mogą być one fajne. Nie wiem. Dziwna sprawa, ogólnie :D

Gość kto nie lubisam
ok darker rozumiem ze kilka kobiet cie olało i kopnelo w dupe.one ci sie podobały ty im nie.ale sam piszesz ze to było 3 lata temu to po co w kolko wracasz do tego bylo i minelo.sie obraziles na laski i wszystkie tylko krytykujesz i obrazasz

"kto nie lubisam ok darker rozumiem ze kilka kobiet cie olało i kopnelo w d**e.one ci sie podobały ty im nie.ale sam piszesz ze to było 3 lata temu to po co w kolko wracasz do tego bylo i minelo.sie obraziles na laski i wszystkie tylko krytykujesz i obrazasz" Zgadzam się, jak ludzi kocham, to jest prawda! :D

"nie jesteście tacy źli, bierzcie przykład z dede, z którego wypowiedzi bije taka radość, że on musi być bardzo pozytywnym człowiekiem. " Wróżbita z koziej dupy a nie pozytywny człowiek. A poza tym wydaje mi się, że to dziewczyna. Jeśli nią jest to co ona może wiedzieć? Jeśli to facet to tym gorzej dla niego.

Gość vbcncvbncv
trzeci typ kobiet kazdy chcialby miec ale takie kobiety nie biora byle kogo....

Darker, no ciebie pozytywnym człowiekiem bym nie nazwała ;] ALe się nie łam, jak przejdzie ci ta nienawisc i uposledzenie do krytykowania "banałów", to nie dogadałbyś się nawet z tymi "fajnymi" laskami z uczelni. Moze roznica między kobietą a mężczyzną cię przerasta i czas szukac w inną stronę?:D :D

" Z naszych wypowiedzi nie bije radość, bo nie jestesmy radośni. Proste" To czas się cieszyć, a nie narzekać do 50tki. Ja lecę, wy trzymajcie się cieplutko :D :D O ile to w ogóle możliwe :) Inteligentni z was nieśmiali chłopcy, nie ma co :) Macie własne zdania, szkoda, że słoneczko nad nim nie świeci :) :)

"Bo te z wyższej półki takie, ale dziwne, że mogą być one fajne. Nie wiem. Dziwna sprawa, ogólnie " Nie, najzwyklejsze dziewczyny. Żadne odpicowane wywłoki z imprez. "to po co w kolko wracasz do tego bylo i minelo.sie obraziles na laski i wszystkie tylko krytykujesz i obrazasz " Jak pytają to odpowiadam. Niedługo to nie będę mógł napisać "cześć" bo przyjdzie takie dede1 i powie, że się użalam. I nie obraziłem się na dziewczyny tylko kontakty z nimi są dla mnie nieprzyjemne. Przeczytaj to z dziesięć razy zanim napiszesz to samo tylko innymi słowami.

Gość dede1
opuszczxam też to prawicowe towarzystwo wzajemnej adoracji :) :p

Gość kto nie lubisam
dzieki fryzka:)) A co darkera nie wiem czemu w nim jest tyle gniewu i zlości na baby-a najlepsze jest to ze chciałby byc z jakaś ale nie wie jak sie do tego zabrac...zobzczysz jak sie zaraz żahnie

"Darker, no ciebie pozytywnym człowiekiem bym nie nazwała ;]" Widać nie czytałaś innych na tym forum .Jestem w czołówce optymistów. "ALe się nie łam, jak przejdzie ci ta nienawisc" Nie ma nienawiści. "i uposledzenie do krytykowania "banałów"" To ich nie wypisuj. Proste. "to nie dogadałbyś się nawet z tymi "fajnymi" laskami z uczelni." Tym bardziej, że już od dawna mnie na uczelni nie ma a jak byłem to one i tak wzdychały do innych. Pożyczanie notatek to trochę za mało jak dla mnie. "Moze roznica między kobietą a mężczyzną cię przerasta i czas szukac w inną stronę? " A masło jest maślane.

"A co darkera nie wiem czemu w nim jest tyle gniewu i zlości na baby" Nie ma ale wmawiaj sobie. Nie moja sprawa. " najlepsze jest to ze chciałby byc z jakaś ale nie wie jak sie do tego zabrac...zobzczysz jak sie zaraz żahnie" Tylko, że ja od trzech lat żadnej na oku nie miałem. Mam na kolejne studia iść? LOL

Gość kto nie lubisam
lal:D:D:D:D to tylko na studiach sa dziewczyny???:D:D:D:D:D

"to tylko na studiach sa dziewczyny???" Na ulicy mam podrywać jak na uniwerku mi się nie udało? Na imprezy mam ganiać gdy tymczasem ich nienawidzę?

Gość kto nie lubisam
no np. na ulicy zagadac do jakiejś albo w autobusie?

"no np. na ulicy zagadac do jakiejś albo w autobusie?" To bądź kozak i poderwij pannę na ulicy. Autobusami to nie wiem kiedy ostatnio jeździłem

Gość kto nie lubisam
no i co looser to juz było jakis czas temu ale minęło...i co bedzie w kólko rozpamiętywał to i wspominał jka jakas tam Bronia go olała..?

"no i co looser to juz było jakis czas temu ale minęło...i co bedzie w kólko rozpamiętywał to i wspominał jka jakas tam Bronia go olała..?" Mnie olało więcej niż ty pewnie masz lat

Gość kto nie lubisam
to zacznij jezdzic autobusami...Nawet jak cie olałoo 150 to moze w koncu 151 tego nie zrobi,co?moze Tobie sie podobaja jakies laski które sa zbyt ładne i cie zlewaja.startuj do przecietnych i juz.

"to zacznij jezdzic autobusami" Lepiej sprzedam siostrę w niewolę do Chin i kupie sobie Ferrari. Widzę, że nie masz co pisać. "Nawet jak cie olałoo 150 to moze w koncu 151 tego nie zrobi,co?" Jakby mnie olało 150 to chyba samo za siebie mówi aby dać sobie spokój. "moze Tobie sie podobaja jakies laski które sa zbyt ładne i cie zlewaja.startuj do przecietnych i juz." Taaa do modelek z Vogue'a startowałem :D Zawsze startowałem do tych przeciętnych, bladych czasem nawet bez makijażu.

Gość kto nie lubisam
ale czemu Wy jesteście cały czas na nie..nie chce mi sie wierzyc że nikomu nigdy sie nie spodobaliście-moze tego nie zauważyliscie wpatrzeni w te które was olewały.??

Gość kto nie lubisam
to się jednak podobałeś komus prawik?no widzisz..widocznie ona Ci sie nie spodobała. A lepiej jak masz 24 lata bo na co chcesz czekać jak bedziesz miał 40 i nie bedziesz nic dopiero wiedział??

"ale czemu Wy jesteście cały czas na nie..nie chce mi sie wierzyc że nikomu nigdy sie nie spodobaliście" Tak wyszło, że się nie podobałem nigdy żadnej. Wierzyc nie musisz ale tak było. "moze tego nie zauważyliscie wpatrzeni w te które was olewały.??" Nie byłem "wpatrzony". Z drugiej strony ja w głowach czytać nie potrafię więc jak nie było jakiejkolwiek ochoty na nawiązanie bliższej znajomości ze mną to co poradzę? Przecież mamy komórki, sms-y, e-maile i naprawdę nie trzeba robić cyrku twarzą w twarz.

"to się jednak podobałeś komus prawik?no widzisz..widocznie ona Ci sie nie spodobała." Pewnie mu się podobała tylko nieśmiały był. "A lepiej jak masz 24 lata bo na co chcesz czekać jak bedziesz miał 40 i nie bedziesz nic dopiero wiedział?? " E, tam. Ja mam już 27 i co mam powiedzieć? Lepiej czymś się zająć pożytecznym niż z siebie pajaca robić.

Gość kto nie lubisam
lepiej zrobic jak sie ma 27 lat niz 45 no nie?zawsze jest jeszcze czas na działąnie a po 40 nie ma go juz za wiele.

Gość kto nie lubisam
prawik czy ty maszna czole wypisane ile masz lat?moze masz 24 a wygladasz na 20 i co?bardzo dobry wiek..a poza tym że jestes niesmiały nie świadczy że z nikim nie byłes prawda?