Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Ty będziesz tu gnił do końca swojego życia ze swoim chorym myśleniem a kiedy ja w 2012 roku ujawnię że mam dziewczynę to szczeny niektórym opadną

Nie rozumiem FHG, czasem napisze coś z logiką, a czasem cos, co jej całkiem przeczy.

Gość tns obopppp
co słychać w temacie ?

Gość Fryzka
Autorze tematu, bałeś się do którejś podejść? Dlaczego?

Gość Fryzka
korjonos, no cóż :) Ale rada do chłopaków: Nie bójcie się. Wiem, dziewczyny (te ładne i brzydkie) są z reguły wymagające, ale który chłopak nie? Nie bać się podejść!

Gość Fryzka
Prawiczek bez wiary, oj, ty wiary nie masz, hih :) No wiesz, to, co ty uważasz za niefajne, innym laskom może się podobać. Podałabym przykład, ale pewnie ktoś mnie zaatakuje, że pieprzę głupoty, więc wolę nie ryzykować :)

Gość Fryzka
Prawiczek, a cóż to się stało, że potrafisz tyle rzeczy wymienić na swój temat? Może troszkę przesadzasz z takimi facetami? Porozglądaj się na na ulicy i zobacz jacy faceci chodzą z jakimi laskami.

Gość Fryzka
Ta, ale są i nieśmiali, nieobyci w życiu, bo zdaniem niektórych lasek "Są słodcy". Niektóre kobiety o przywódczym charakterze wolą takich, nie wiem w jaki mieście mieszkasz, ale jeśli w dużym, to powinieneś to był zauważyć :)

Gość Fryzka
To walcz o swoją męskość, a nie rozpamiętuj, czego nie masz. Wydajesz się inteligentnym facetem, popracuj nad samooceną, a może w pracy jakąś wyhaczysz ;) To tak optymistycznie, a realistycznie, nigdy nie jest za późno na zmianę. Nie zasłaniaj się wiekiem.

" To walcz o swoją męskość, a nie rozpamiętuj, czego nie masz. Wydajesz się inteligentnym facetem, popracuj nad samooceną, a może w pracy jakąś wyhaczysz To tak optymistycznie, a realistycznie, nigdy nie jest za późno na zmianę. Nie zasłaniaj się " i po co wciskasz ciemnote :O

Gość Fryzka
Nie wciskam ciemnoty, wybaczcie, jeśli tak na to patrzycie. Ludzie się zmieniają. Sama to zauważyłam, chłopak, który był zupełnym zerem, nagle stał się arogancki (co w sumie też nie świadczy o nim dobrze, ale się zmienił....). Ludzie się zmieniają. Nie odbierajcie tego tak drastycznie. Ja wiem, że znajdziecie jeszcze szczęście.

Gość Fryzka
"Całą młodość byłem pierdołą, niby od czego zaczynać zmianę, skoro wszystkiego się boję/wstydzę?" ta, wielu ludzi ma z tym problem. Jedni walczą, drudzy nie :)

Gość Fryzka
Mam nadzieję, że nie zaczniesz mnie atakować, tylko sugeruję, że odpowiedzią na pytanie: "niby od czego zaczynać zmianę" jest: zacznij od samooceny. Są osoby, które nie mają wszystkich części ciała, np. rąk, a mimo to, starają się cieszyć życiem. A ty zachowujesz się tak, jakby ktoś rozerwał ci wszystkie kończyny. Może masz takie uczucie, bo tak potraktowało cię życie, może sam do tego doprowadziłeś. Samoocena z czegoś wynika. Lecz nie ona ma rządzić twym losem, a ty sam :) Spróbuj!

Gość Fryzka
"Tobie się chyba wydaje że każdy niepełnosprawny to nieudacznik, który sobie wmawia, że jest inaczej i tak funkcjonuje." Dobrze, że napisałeś "chyba" :) Nie wydaje mi się tak, ludzie niepełnosprawni nie są nieudacznikami, wręcz przeciwnie, okazuje się, że sobą o wiele sprawniejsi, ale nie będę się tutaj rozpisywać na ten temat, bo nie o to chodzi. Po prostu bardziej zrozumiałabym zmartwienia takich osób niż całego i zdrowego chłopaka. Nie zrozum mnie źle. "Ja się pytam jak zmienic swoją samoocenę?" Mam dla ciebie kilka rad, niestety boję się, że nie potraktujesz mnie na serio, wyjedziesz, że na niczym się nie znam i że zawracam ci dupę. Najpierw napisz, że masz problem z samooceną i chciałbyś to zmienić. Jeśli nie, nie będę zawracać ci dupy. Po prostu nie chcę ci się narzucać, a bardzo liczę się z twoim zdaniem. Więc...?

Gość Fryzka
"Ja nie chce zmieniac swojej samooceny, ja chce zmienić siebie, a wtedy moja obiektywna samoocena automatycznie nie będize niska." Genialnie! Właśnie zmieniaj siebie :) Chodzi ci głównie o charakter?

Gość Fryzka
No to pracuj nad nim :) Charakter kształtuje się na doświadczeniach, to już wiesz. Ale nie musisz czekać, aż doświadczenia cię zmieszają z błotem. Walcz i zyskuj. Pokaż, że możesz wiele zrobić. Przeszłość już dawno jest za tobą. Nie czekaj, aż charakter ot tak się zmieni bez twojej pomocy. Traktuj dzień jako możliwość wykazania się.

Gość Fryzka
O, czyli chcesz więcej :) Miło :) Powiedz mi, co w twoim charakterze najbardziej ci się nie podoba? Chodzi o odwagę? Bo już o niej wspomniałeś. No więc tak. Nie podam ci tu przykładów, bo zauważyłam, ze ich nie cierpisz. Ale wiesz... Ty tak świetnie komponujesz zdania, jesteś do bólu uparty, jak to możliwe, że nieśmiały? Wytłumacz, w jakiej sytuacji jesteś taki? A może nie? Bo w sumie nie znam twego charakteru

Gość To pewnie była psycholog zagra
Autorze, odpowiadam na pierwszy post. Jeśli czujesz, że masz depresję to idź do psychologa, ale jeśli masz wady, które Cie dyskwaliwikują to nie szukaj dziewczyny.

Gość IMO13713
Fzyka - POKAŻ CYCKI! Przynajmniej do czegos 'konstruktywnego' się przydasz...

Gość IMO13713
'Fryzka'...

Gość Fryzka
Wiem, że ten typ nade mną mnie podrobił, ale cóż, skoro on ma takie IQ, nie zwracajmy na niego uwagi, więc odpiszesz mi prawiczku? ;]

Gość IMO13713
Lala, a po co ma Ci odpowiadać? Takich jak ty są tutaj setki i WSZYSTKIE one mówią DOKŁADNIE TO SAMO, jak jakieś cholerne klony, tudzież umysł zbiorowy.

Gość IMO13713
Bredzisz - skoro podrabiam, to znaczy, że coś robię, a jak robię, to mam co do roboty :P

Gość ty4et43
zauważyliście że Faith Hope Glory i *BLE BLE* to ten sam koleś-prawik ? poprostu zmienia nicki