Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lljnlj

zdjęcie nago, oceńcie!!

Polecane posty

Gość lljnlj

moze was teraz przyciągne:) odpowiedzcie na pytanie:) ile kosztuje w pubie gra w bilarda? znalazłam cennik i pisze np 15 zł, ale to jest za partie? czy za godzine? czy jeszcze inaczej?

Gość lew barowy
Jesli stól to automat to jedna gra kosztuje 2 złote, a jesli kosztuje ,tak jak mówisz 15 zeta to jest to cena za godzine gry, bez wzgledu ile partii rozegrasz ;)

Gość lljnlj
no nareszcie:) dzięki:) a ty juliuszu jak ci sie nei podoba to zejdz niedorobiona cioto z tego KOBIECEGO forum:)

Gość lljnlj
niegdy nie grałam a nie chce pójść ze znajomymi i okaże sie ze stac mnei na jedną partie;/ a tak to można pograć;) jeszcze raz dzięki:)

Gość dfsgsdfgdaf
A ty kurwiszon zjebany nie dorobiony co zbędne tematy zakładasz zostaw cezara w spokoju!!A swoją drogą tempa szczała z Ciebie skoro pytasz o takie coś :P

Gość jakzapomniec
ja pierniczę!!! coś się z choinki urwał(a)?! to zależy od klubu! w niektórych jest gra na godzinę, w niektórych za grę (przeważnie tam wrzuca się 2zł do stołu). masz wątpliwości? zadzwoń do klubu. co za dzieciak, ja pierniczę! babki tudzież faceta nago pewnie jeszcze nie widziałaś(eś). polew!!!

Gość jakzapomniec
Jak mi sie ktos podoba w klubie to chętenie robie mu loda w kiblu :classic_cool:

Gość jakzapomniec
ty o tej cebuli - wez spier*alaj i sie nie podszywaj ku*asie zaj*bany ku*wa!

Gość lljnlj
juliusz widze ze towarzyszy ci mnnogość osobowości:) nie wiem ile kosztuje bilard, domyślam sie ze to zalezy od klubu. ale wystarczyło napisać jak lew barowy:) juliusz wiem ze swoje kompleksy leczysz nickiem:) śmieszne ale zapewne trafne, nie dyskutuje z dziecmi neo (niezaleznie od wieku). i tak nie wpłyne na ciebie, więc papa:) a lew barowy przynajmniej zachował się jak facet:) a nie jak cezar ciota;)

Gość dfsgsdfgdaf
lljnlj A Ty zachowałaś się jak tępa 13 latka z tym sowim tematem :P

kolejna nudna analiza mojej forumowej osobowości przez lachona co nie wie ile kosztuje bilard 😴 więc sama rozumiesz ,że twoje zdanie jest warte tyle co roztapiający się wiosną psi stolec na trawniku 🖐️

Gość lljnlj
założyłam wczesniej temat normalny, i nie uzyskałam odpowiedzi, a że wiekszość tutaj osób tematy nago-fotka, otwiera z kutasem w ręce więc co mi zależy, swój cel osiagnęłam:) odpowiedź uzyskałam:) ech Boże, ile tutaj idoitów. papa, spadam:)

Gość lljnlj
juliusz poprawka już wiem:) całusy;*