Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesola_pani

Blizna na czole

Polecane posty

Witam. Mam na środku czoła okrągłą bliznę po pieprzyku, który zdrapałam 10 lat temu. Jest ona wypukła, ma ciemniejszy kolor niż skóra w normalnym miejscu. Znamię ma średnicę ok.1cm Odkąd tylko pamiętam nosze grzywkę, aby nie pokazywać tej skazy, ale noszenie grzywki jest strasznie uporczywe, szczególnie latem, kiedy czoło się po prostu poci. Mam pytanie czy mogę usunąć taką bliznę na kase chorych? I do jakiego lekarza mam iść po konsultacje?

Gość gdyby babcia miała wąsy
ja też mam bliznę, tyle, że na policzku i próbowałam wszystkiego i to "wszystko" guzik dało... Blizna sobie, a ja sobie... Daj cynk jak znajdziesz jakiś skuteczny sposób, na mnie nawet laser nie działa...

noszę14 cm bliznę na czole ponad trzydzieści lat - kiedyś nosiłam grzywkę a teraz trzeba się dobrze wpatrzyć żeby zauważyć - widać skoro ja sobie z niej nic nie robię to inni tez nie zauważają

Gość gdyby babcia miała wąsy
ale przypuszczam, ze pytajacej chodzilo o kilka najblizszych lat... mi pewnie tez nie bedzie przeszkadzala, jak bede starsza pania po 90-tce, a na chwile obecna chcialabym sie jej pozbyc... To, ze za kilkanascie lat PRAWIEjej nie bedzie widac, to zadno pocieszenie...