Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hela_-Agnes

Dlaczego mi to robi:? Zemsta?

Polecane posty

A więc: jakiś czas temu pokłuciłam się z koleżanką, o to że nie wywiązuje się ze swojego zadania i że jest obojętna.Teraz się mści w tak okrutny sposób że aż nie wiem co robić.Mam wrażenie że odbiera mi chłopaka. Gdy kończe przedmiot ona wie że pojde zaraz do niego ale ona jest szybsza zbiega szybko do niego rozmawiają, smieją sie.Zazdroszcze tak bardzo ze teraz zamiast mnie, ona z nim rozmawia.Przeciez to moj facet a ona bezczelnie sie wpycha.Usmiecha sie do mnie szyderczo wysmiewa mnie itd.Gdy widzę już ją z nim to nie wiem co robic,nie podejde do nich, ide w drógą stronę.Wiem ze robi mi to celowo.Przeciez tak nagle nie mogla sobie go upatrzyć.Boję sie o tym powiedziec chlopakowi bo moze pomyslec ze jestem az taka zazdrosna ze jeszcze zakaże mu rozmawiania z dziewczynami.A to źle wrozy. Dziewczyny poradzcie mi cos...juz mnie to przerasta,co robić w takiej sytuacji? Powiedzialam jej co robi źle,czy przez to musi rozwalać mi związek?

Gość jjoolineee
ile masz lat?:O

Gość wydaje sie
coz jesli uda jej sie odbic ci chlopaka to znaczyz e i on ejst gowna wart. a tak co ci to rpzeszkadza niech se gadaja

jjoolineee 17,chodzę do LO wydaje sie no tak ale ona to robi celowo,wie ze to mnie boli.Wsciekam sie jak juz widze ich razem.Wydaje mi sie ze on ja traktuje tylko jak kolezankę.

Gość wtf?
Strzel jej w pysk!

Gość Pisakllas
Przede wszystkim opowiedz o wszystkim chłopakowi. Przecież to Twój partner, powinniście się wspierać w trudnych chwilach. A ją ignoruj...