Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

plastikowy model samochodu

Polecane posty

czesc :) mam pytanie, probuje znalezc sklep w ktorym moge kupic plastikowe lub metalowe modele samochodow, takich malych ale nic nie moge znalezc:/ w internecie znalazlam stronke na ktorej jest samochod ktory chce kupic (audi A6), kosztuje 18zl ale z przesylka to ja bym sie nie doczekala do sylwestra pewnie:( aha, szukam w poznaniu wiec moze jak ktos sie orientuje to bylabym wdzieczna!

w skali 1:1 to on chce sobie kupic w lipcu :) ciagle slysze o tym samochodzie dlatego chce mu po prostu ten model kupic ale nie wiem gdzie takie modele moge dostac w zwyklym sklepie ale nie internetowym bo juz nie zdaze:(

mam czas tak naprawde do jutra do godziny 17 :o bo o tej sie widzimy, spedzamy 2dni razem o ile dobrze pojdzie bo mam plany zeby go zostawic ale chyba tego nie zrobie :o a pozniej 22 ja lece do swoich rodzicow na swieta wiec to jedynie jutro moge mu to dac:( tez sie pozno obudzilam ale jakos tak wyszlo:P

tzn. ... jeszcze raz :D bez rejestracji możesz kupować tylko na aukcjach z opcją "Kup Teraz" i oznaczonych znaczkiem "BR" (bez rejestracji)

Musisz mieć konto bankowe w jednym z tych banków: Konto Inteligo (Płacę z Inteligo) mBank (mTransfer) Bank Zachodni WBK (Przelewy24) Bank BPH (Przelew z BPH) Bank ING KredytBank InvestBank Lukas Bank Bank Pekao S.A. Bank BGŻ Bank Millenium PKO BP (Płacę z PKO Inteligo) MultiBank (MultiTransfer) Bank Ochrony Środowiska Citi Handlowy Bank Nordea (Płać z Nordea) Deutsche Bank Fortis Bank Bank SGB (SGB24) Euro Bank Raiffeisen Bank Pocztowy GetIn Bank Alior Bank (Płacę z Alior) Volkswagen Bank Polbank FM Bank MeritumBank Bank HSBC DIRECTebanking one współpracują z serwisem http://www.przelewy24.pl za pomocą którego wpłata natychmiast pojawia się na koncie sprzedawcy, niezależnie od tego między jakimi bankami odbywa się przekazanie sianka.

no i tu pojawia sie problem mam zalozone konto w ing banku jakis miesiac temu zalozylam, ustawilam sobie haslo ktorego nie pamietam :o i nie moge robic przelewow ani nic a do banku jak zwykle mi nie po drodze:o no nic swiecenie oczami tez nie ejst zle:D