Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyttrty

Po co ludzie naklejają na autach nalepki UWAGA DZIECKO?

Polecane posty

"a ma to znaczenie, bo dzieci to takie małe szczeniaki , młode wilki takie, a stare i tak by musiały umrzeć!! ja mam male dzieci, urodziłam 2 śliczne i wolę żeby zginęło 30 dziadków niż taki bobasek" >>>>>Katastrofa:O

Gość szopenowaa
parkuje przodem przy użyciu lusterek :classic_cool:

złotowłosa...wszystko ładnie i pięknie, ale dla mnie kompleks baby za kierownicą to trochę mit... 70letni staruszek za kółkiem? też lipa? Zresztą nie rozmawiamy o kobietach za kółkiem, tylko o matkach z małymi dziećmi w wozie za kółkiem...to jednak RÓŻNICA!

Gość przybijam piatke z tym co
plytkie myslenie to pisanie ze 80 latek przezyl juz swoje zycie. taki ktos moze pozyc jeszcze rok, 15 albo i 40 lat. to ze ktos jest juz w wieku 'dziadkowym' albo 'babciowym', nie znaczy ze mozna od razu stawiac mu na droge krzyzyk, bo nie wiemy, co nam zycie przyniesie. montralala... idz juz spac.

"Zresztą nie rozmawiamy o kobietach za kółkiem, tylko o matkach z małymi dziećmi w wozie za kółkiem...to jednak RÓŻNICA!" Kobieta za kierownicą stanowi zagrożenie. Kobieta za kierownicą z dzieckiem w aucie - zagrożenie podwójne :P

dopiero po wypowiedzi szopenowej zauwazylam, ze to z tymi 30 dziadkami to podszyw :D

jako kierowca tramwaju powiem Wam tylko że gdy stoję w korku, to objeżdżam wszystkich poboczem szyderczo się uśmiechając przez okno

Gość podszywam sie na czarno
o kufa ale wtopa faux pas :o :( 🖐️

:D podszywacz mogl chociaz stopke przekopiowac :D

Czyli generalnie jakiś problemik mamy wszyscy z nalepkami, tylko nie wiemy jaki? Piątka...weź przeproszeniem dokładniej precyzuj swoje tezy, bo zakładanie, że ja to coś tam pomarańczowe to lekka przesada! ARGUMENTY KOBIETO!!! Poza tym ,że licealiści, staruszkowie i cała reszta, bezbronna w fotelikach....Wszyscy warci jednakowej śmierci???

oczywiście jeżdżę autobusem do mojej pętli tramwajowej gdzie codziennie zanim odpalę mój bolid rozszyfrowuję powód jego awarii niczym dr. House a następnie podczepiam się pod drezynę :(

madredeus - nie rozumiem cie. chcesz powiedziec ze dziecko w samochodzie jest bardziej uprzywilejowane niz kazdy inny uczestnik ruchu? ze warto narazac zycie innego, doroslego czlowieka, zeby tylko dziecku nic sie nie stalo?

Gość wstydze sie skopiować stopke
to byłby plagiat :( podszywanie się ma dla mnie wymiar terapeutyczny kazał mi mój psychiatra. pod niego też się podszywam gdy nie patrzy :classic_cool:

Gość mam nalepke
i chooj wam do tego jak jezdze, i co mam na tylniej szybie tepaki.

Gość juhygc1234
ha ha ha

Gość oczko300
czytam to i nie wierze jakie czasem debile tu odpowiadaja. dziecko fakt takie samo ma zycie jak dorosly ale nie daj Boze w wypadku dziecko ma bardziej nikle szanse na przezycie niz dorosly czlowiek. przy stluczce doroslemu nic nie bedzie a dziekco moze miec problemy.. ma jeszcze tak mlody organizm. Pozdrawiam wszystkich rodzicow dzieciaczkow a ci co ich nie maja, zrozumieja jak beda juz miec dzieci.

Gość dr Shrinker
Żebyś wiedział, że za tym autem jedzie się powoli.

Gość bo cellulit nie zależy tylko o
to tak jak zielony listek - żeby sie spodziewac, że samochod ten może jechac wolno, albo zeby uwazac na niego. Taki zielony listek, tylko że juz nie mówi "nie umiem dobrze jeździć" tylko "nie jade dobrze bo przewijam dziecko a drugą ręka trzymam kierownice"

Gość Dyroton
Bo są dziecinni

Gość gość
ludzie co wy wygadujecie. Osoby jadące z dziećmi są bardziej bezpiecznymi kierowcami niż ci kierowcy, którzy jadąc wysyłają sms-y . Należy przestrzegać przepisy. A naklejenie nalepki nie powinno być zmartwieniem tych co przestrzegają przepisy. Denerwują się tylko ci co łamią je. Za naklejenie informacji o dziecku nie jest karane a za sms-y tak i to słusznie, bo to ci ludzie są zagrożeniem dla innych a nie osoby z dzieckiem. Czy w ogóle maci dzieci, że takie bzdury piszecie?!

Gość jamam
Według badań takie naklejki zwiększają bezpieczeństwo. Ja mam spersonalizowane naklejki na szybę, które przedstawiają całą moją rodzinkę, nie tylko córeczkę., i to niewielkim kosztem: http://www.alerodzinka.pl/ :)

Gość Dawid Wrocław
A czy autor/autorka tego postu ma dzieci?