Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyttrty

Po co ludzie naklejają na autach nalepki UWAGA DZIECKO?

Polecane posty

Gość przybijam piatke z tym co
madredeus, nie jestem pewna, czy rozumiem, o co ci chodzilo... jakos chyba kiepsko polskim wladasz, ale trudno. wyobraz sobie, ze rozumiem, co oznacza przybijanie z kims piatki - sama nikomu nie zajezdzam drogi, ale doskonale rozumiem tego, kto o tym napisal - ktos kto zamiast na droge caly czas spoglada na swoje dziecko jest ZAGROZENIEM dla innych. zamiast na tym co na drodze skupia sie wylacznie na dziecku, nie liczac sie z tym, ze moze spowodowac przez to wypadek. zajmowanie sie dzieckiem podczas jazdy jest dla mnie tym samym, co gadanie przez komorke jadac

przybijam piątkę z tym co...rozumiem, że masz problem ze zrozumieniem przesłania....coraz więcej osób ma problem czytania ze zrozumieniem...Twój nick dosadnie tego dowodzi... I nie musisz nic więcej pisać o licealistach, rencistach itd....przybijasz piątkę i w tym problem!!!

Gość szczafofa
ale jesteście poojebaniiiii.tępe choooje,rzygac mi sie na was chce osrać bym was nie chciała chooj,duupakuuuuurrrrwacippa

przybijam piatke z tym co...rozumiem, że Ty nadmiernie i obsesyjnie obserwując biedne matki z dzieckiem w wozie nie jesteś zagrożeniem dla współużytkowników szos???? Masz misję????? Dowalmy, kurwa, wszystkim a przede wszystkim matkom i dzieciom? Madredeus...wódki Ci polać!!!!

Ja mam na autku naklejkę magnetyczną "Uwaga baba za kierownica" :) jedyną funkcje jaką ma spełniać to poprawa humoru kierowcom którzy go maja:) i sprawdza się:) Popieram poprzedników-podczas jazdy samochodem trzeba zająć sie jazda samochodem nie dzieckiem! a jak sie nie potrafi to dziecko w wózek i chodnikiem. Samochód to nie zabawka,ruch uliczny to niebezpieczeństwo samo w sobie , osobiście miałam już jedna zupełnie niezamierzona stłuczkę właśnie z takiego powodu, zagotowało sie we mnie nie powiem, bo byłam służbowym samochodem, zjeżdżałam z ronda, ona na rondo wjeżdżała,nawet nie raczyła spojrzeć czy może wjechać bo podawała dziecku jakaś zabawkę...

madredeus, nawet nie warto rozmawiac z toba, bo to niczego wartosciowego nie wnosi w moje zycie... montralala, nie mam obsesji ani misji, ale to, co kto robi na drodze od razu widac, bez nadmiernego przygladania sie. nie widze zadnego powodu, zeby matki z dziecmi traktowac jako jakas grupe uprzywilejowana, bo posiadanie dziecka czy bycie w ciazy to ani zadna choroba ani dopust bozy.

złotowłosa88...jest subtelna różnica między zajeżdżaniem samochodom z takową naklejką drogi dla zasady, coby sobie grata odnowić, a uważnym przypatrywaniem się użytkownikom dróg? zgodnie z zasadą ograniczonego zaufania???? co tu ma matka z dzieckiem do rzeczy???

zlotowlosa dobrze gada, widac ze jednak na tym forum sa tez ludzie posiadajacy i wykorzystujacy swoje mozgi ;)

przybijam piatke z tym co...o wartościach konwersacji z Tobą nawet szkoda gadać...pozajeżdżaj sobie drogę komu trzeba, może lepiej się poczujesz!!!

Jedna wielka maskara. Dzieci powinny ginać jako pierwsze??? Co Ty pierdolisz człowieku?????? Żal mi takich ludzi....

Gość ożeszwmordkę
przybijam piatke z tym co...bidulo...Ty nic a nic nie kumasz...przybij sobie piątkę z lustrem!

czarnaona - ja sie nie podpisuje pod tym stwierdzeniem, ktore zacytowalas, ale prosze, sprobuj mni wytlumaczyc, czemu wiekszosc ludzi lituje sie zawsze nad dziecmi? czemu jak podczas wypadku ginie staruszek, to ludzie sie tak bardzo nie przejmuja, jak wtedy, gdy zginie niemowlak? dziecko ma wieksza wartosc od kazdego innego czlowieka?

ozeszwmordke - czego nie kumam?

Gość vdfvgerwgregregvrevre
po to, że baranów jeżdżących jak "szybcy i nienormalnie" jest sporo...ale jest szansa, że jak tai jeden zobaczy taką naklejkę to nie będzie wyprzedzał na trzeciego, bo sumienie go ruszy....

Gość ożeszwmordkę
przybijam piatke z tym co...Twój nick świadczy o tym, ze nijak nie kapujesz niczego!!! Masz jakiś problem z dziećmi? Bo te twoje argumenty o staruszkach, licealistach....LIPA!!!!

Usłyszysz zapewne, że "dziecko jest niewinne" albo "ma całe życie przed sobą". Dwa argumenty z dupy.

przybijam piatke z tym co czarnaona - ja sie nie podpisuje pod tym stwierdzeniem, ktore zacytowalas, ale prosze, sprobuj mni wytlumaczyc, czemu wiekszosc ludzi lituje sie zawsze nad dziecmi? czemu jak podczas wypadku ginie staruszek, to ludzie sie tak bardzo nie przejmuja, jak wtedy, gdy zginie niemowlak? dziecko ma wieksza wartosc od kazdego innego czlowieka? Dla mnie każdego życie jest tak samo ważne... Nie wiem dlaczego tak jest, być moze dlatego, ze 80letni staruszek przeżył już swoje życie, a przed dzieckiem czy młodym człowiekiem??? Jeszcze wszystko przed nimi. Czemu ludzie litują sie zawsze nad dziećmi?? Dlatego, ze dzieci są bezbronne i nie potrafią zadbać same o siebie czy zaoppiekowac się sobą. Dlatego 99% spoełeczeństwa lituje się nad dziećmi.

Madredeus Pisze ci to bez cienia złośliwości-serio. Nie oszukujmy się, nie każda z nas kobiet ma jakiekolwiek predyspozycje do jazdy samochodem. Osobiście-kobiet za kierownica nie lubię, jeżdżą za wolno,ostrożność zazwyczaj polega na kilkunastominutowym staniu na skrzyżowaniu a potem wjeżdżaniu wprost przed nadjeżdżające auto(miałam już kilkadziesiąt takich przypadków, a jeżdżę zawodowo dopiero 4 miesiące).Duzo obserwuje, cóż...nie wiem jak to napisać żeby było jasno, nie zabrzmiało głupio o najważniejsze-nikogo nie uraziło. Postaram sie tak- mamy mają inne...eeee....zestawienie cech, myślą innymi kategoriami-kierowca to raczej męski zawód i takich decyzji wymaga. Mamy myślą i reagują inaczej, często bardzo nieodpowiedzialnie-zwłaszcza gdy jada z dzieckiem o czym boleśnie sie przekonałam... Dlatego w pewnym sensie(ale tylko w pewnym sensie) rozumiem tego Pana od zajeżdżania drogi, choć nigdy bym sama tego nie zrobiła bo mam szacunek do kobiet z dziećmi:) Ale w jakimś stopniu rozumiem- niektóre nie powinny siadac za kółko....

Gość Mampytanie11
CzarnaONA ...tym samym konkludując zmierzasz do wniosku???? Lipa z argumentacją?

Bo polacy zaczeli emigrowac i zobaczyli, ze na zachodzie takie cos jest. zRESZTA OD LAT wiec tez musza miec.

ozeszwmordke - zastanawia mnie twoj sposob pisania i twoje slabe argumenty... sa niemal blizniacze z wypowiedziami madredeus, z ktora nie zamierzam dyskutowac... odkad sie zaczelas wypowiadac, to ona jakos podejrzanie milczy. hmm... czyzbys dzialala na dwa nicki? :D zaraz pewnie z jednego i drugiego nicka zwyzywasz mnie i bedziesz pisac, ze wymyslam glupoty, ale trudno. podaj jakies mocniejsze argumenty, niz 'lipa', to pogadamy :)

sorry czarnaona, mnie to nie przekonuje. kazdy z nas jest tak samo bezbronny jak dziecko, zwlaszcza na drodze, gdy wjezdza w nas rozpedzony samochod prowadzony przez kogos, kto sie akurat zagapil. taki 80-latek walczyl o to, zebys zyla w wolnym kraju, zebys mogla prowadzic samochod, pracowac, pisac na glupim forum bez cenzury. faktycznie, masz racje, nie warto go zalowac :o przezyl swoje zycie, nic go juz na pewno nie spotka i tak by kiedys umarl, nie? :o jakie to plytkie...

mam pytanie... Nie zamierzam wdawać się z Tobą w jakieś chore konwersacje. Chcesz teraz zabłysnąć?? Napisałam jakie jest moje zdanie na ten temat i zamierzam na tym poprzestać.

Tak samo w wiadomościach podają np "w wypadku zginęlo 40 osób w tym 2 dzieci". Co to ma na celu?

tak się zdenerowałam wypowiedzią don żulana , bo trafił w moj czuły punkt, mam fiata pandę i przyczepiłam mu spoiler zrobiony z deski do prasowania a przód opierdoliłam nalepkami w kształcie kleksów aby dodać mu BAD LOOK

dokladnie, dla mnie nie ma to znaczenia, czy zginelo w wypadku 40 dzieciakow, czy 40 doroslych. wszystkich jest mi na swoj sposob tak samo szkoda, chociaz ich nie znalam. czlowiek to czlowiek

przybijam piatke z tym co sorry czarnaona, mnie to nie przekonuje. kazdy z nas jest tak samo bezbronny jak dziecko, zwlaszcza na drodze, gdy wjezdza w nas rozpedzony samochod prowadzony przez kogos, kto sie akurat zagapil. taki 80-latek walczyl o to, zebys zyla w wolnym kraju, zebys mogla prowadzic samochod, pracowac, pisac na glupim forum bez cenzury. faktycznie, masz racje, nie warto go zalowac przezyl swoje zycie, nic go juz na pewno nie spotka i tak by kiedys umarl, nie? jakie to plytkie... Przeczytaj dokładnie ze zrozumieniem to co napisałam. Czy napisałam, że wolałabym, żeby zginął jakiś 80letni staruszek??? Napisałam ze być może z racji tego ze przeżył juz swoje życie ludzie mniej go żałują niż małego dziecka czy młodego człowieka. Płytko to Ty piszesz. Skoro jesteś taką wielką patriotką to ciekawi mnie bardzo co robisz dla tych wszystkich starszych ludzi, którzy bronili naszego kraju, żebyśmy mogli prowadzić samochód, pracować czy pisać na głupim forum???

a ma to znaczenie, bo dzieci to takie małe szczeniaki , młode wilki takie, a stare i tak by musiały umrzeć!! ja mam male dzieci, urodziłam 2 śliczne i wolę żeby zginęło 30 dziadków niż taki bobasek