Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyttrty

Po co ludzie naklejają na autach nalepki UWAGA DZIECKO?

Polecane posty

Gość tytytyttrty

Czy życie dziecka jest ważniejsze niż np młodego człowieka? I po co są te naklejki? Nie rozumiem

Gość tytytyttrty
oooioio

po to, żebyś jadąc za nim wiedziła, dlaczego jedzie wyjątkowo ostrożnie

Gość Conrado Moreno
Też mnie to dziwi. Przecież dzieci powinny w wypadkach ginąć pierwsze

Gość żebyś wiedziął że za kółkiem
siedzi tępa pipa, dlatego klakson, kierunkowskaz i wyprzedzać najszybciej jak się da, bo pizzda zamiast na drogę, patrzy w lusterko na dzisiusia czy czasem rzadkiej kupki nie zrobił.

Gość kefirowe szaleństwo
Po to żeby ktoś kto za nim jedzie zachował ostrożność. Dziecko tak samo jak pies (też są naklejki na psa) może nagle zrobic coś w stylu rzyganie, płacz i kierowca nagle zwolni itp.

Gość no tez sie dziwie
dziecko, mlody, stary czy w średnim wieku wszystko to życie..

Gość żeby ktoś zarobił
dokładnie: bez względu na to czy współużytkownik ruchu ma w samochodzie dziecko czy nie ma: przepisy są takie same i masz ich przestrzegać.

Gość dziwna dama
dzieci powinny ginąc w pierwszej kolejności

Gość nosz
po to ze jakbys planowal wjechac komus w dupe to masz sobie wybrac inne auto bo w tym sa dzieci. Tez uwazam ze jest to absurdalne. Ostroznosc trzeba zachowac zawsze a nie tylko jak jedziesz za dzieckiem.

Gość ja zawsze poluje na takie auta
wbijam sie przed nie możliwie blisko i obserwuję kierowcę. Kiedy widzę że tępa baba spogląda na bachora zamiast na to co się dzieje, hamuję z całych sił, dochodzi do stłuczki, ja oczywiście utrzymuję że pies wbiegł na jezdnię. Po czym remontuję sobie auto z OC kretynki :D

Gość bandadebili
ja zawsze poluje na takie auta... i właśnie dla takich kurwa tępych debili jak Ty są te naklejki...jak widać kompletnie nie spełniają swojej funkcji...zabijesz kiedyś dziecko kretynie to wtedy poczytasz sobie swoje zajebiste przechwałki na kafe....a jak Ci się nie podoba jak matki z dzieckiem jeżdżą to spierdalaj na lewy debilu!!!

żal czytać wypowiedzi co niektórych naprawdę, wiadomo zawsze trzeba zachować ostrożność nie ważne czy jedzie w aucie dziecko czy stary czy młody ale ja np jadąc z moim dzieckiem jeżdzę ostrożniej i wolniej niż sama bo obawiam się o jego życie bardziej jak swoje a te naklejki są po to by inni też zachowali ostrożność proste i logiczne to jak naklejka"zachowaj odstęp"na samochodzie nauki jazdy

ja zawsze poluje na takie auta...kretynie...mam nadzieję, że ktoś zacznie sobie remontować auta z Twojego OC!!! Tępy ciulu!!!

Chryste...co za banda ćwoków!!! :(:(:(:(:(:( Wam nawet neony nie pomogą, tak jak nie pomagają znaki stopu i czerwone światła debile!!!

Gość @ ja zawsze poluje na takie
Hahahaha, 10/10, piona skurwielu!!!:)

ja zawsze poluje na takie auta...a ty ciężki kretynie skup się lepiej na swojej "technice" a nie na obserwacji kogoś, od kogo zależy czyjeś życie, debilu!!! W sumie...kiedyś zadzwoniłam po gliny na podobnego idiotę...dopadli go i dostał 800zł mandatu...wystarczyło podać nr rej:D:D:D:D

Gość bandadebili
Montralala....to już podobno sąd grodzki...narażenie życia i zdrowia więcej niż 1 osoby:D:D:D Wszystko przed Tobą cienki bolku!!!

czytałem i dziwi mnie , że o tym nie wiecie - najczęsciej naklejka ta zdobi jakies ch­ujowe auto typu fiat uno, skoda, nissan micra, fiat panda, opel corsa w którym siedzi zwyrodniały prawik lat z 28-40 i nakleja to by inni myśleli, że zaruchał

Gość Conrado Moreno
To są auta księży jadących z ministrantami na wspólną modlitwę na plebanię

Gość przybijam piatke z tym co
poluje :) no sorry, ale to, ze w samochodzie jest dziecko, to nie ma dla mnie wiekszego znaczenia niz to, ze w innym samochodzie jest staruszka czy grupa licealistow. czlowiek to czlowiek, wszystkich traktuje na drodze tak samo, niezaleznie od wieku, plci czy zielonego listka na szybie. to ze ktos przykleja sobie nalepke i uwaza ze zwalnia go to od przestrzegania przepisow w ogole nie powinien wsiadac za kierownice...

Gość Mampytanie11
Dlaczego tu udzielają się sami debile tacy jak hehe don Hujłan i inni kretyni????

Poprzedniku...rozumiesz znaczenie "przybijam piątkę tym co polują"????? bo z twojej późniejszej wypowiedzi można wnioskować, że masz zawartość między uszami. a z pomarańczowego nicka...absolutnie nie!

Gość ożeszwmordkę
Ej...koleżanki i koledzy z topiku...to może weźmy pozabijajmy, albo przynajmniej poturbujmy ostro w kraksach coby z Oc sobie stare rzęchy odremontować, dzieci, matki, rodziny, i wszystkich naiwnych, którzy sądzą, że naklejka może coś zmienić? Podkreślam...STARE RZĘCHY smutnych pierdół marzących o ferrari i autostradach:D:D:D:D:D

Szopenowa...topik adorujących Don Hiuja jest gdzieś na Kafe....A niemoc mnie dopada gdy czytam wypociny tego pseudo adonisa:D:D:D:D:D