Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielll

Lookrecja - kochałbym ją

Polecane posty

Gość wielbicielll
"Wielbicielu - pod względem prawienia komplementów - świetny z Ciebie facet" Dziękuję, wiedziałem, że moja robótka ręczna zostanie doceniona

Gość Hahah Lookrecja i czego
kłamiesz??? :D:D Lookrecja to zakłamane szmacicho, na jednym temacie pisała, że nie obchodzi tego durnego katolickiego święta BN, a choinkę ubiera tylko dlatego, że zależy jej na dobrym samopoczuciu rodziców; na drugim topie tego samego dnia napisała, że od dwóch lat wigilię spędza tylko we dwoje ze swoim facetem - hahah, kłamać trzeba umieć marna frajerzyno 😴 :D:D

Gość nhiosfdjfnhd
ehehehe fakt zapomniała się przelogować dowartościowuje się, bo 2 dni temu napisało jej kilka osób, że ma nos jak kartofel hehehe

Hahah Lookrecja i czego -> No, a co tu się niby nie zgadza? Zbadaj się może, hm? :) Nie spędzam wigilii z rodzicami, oni spędzają ją z rodziną, matka mojego faceta ze swoją siostrą, a my sobie gdzieś idziemy niczego nie celebrując. Ubiera się choinkę raczej nie tylko w dniu wigilii. A to akurat przyjemna rzecz. Byłabym uprzedzoną ignorantką, gdybym nie robiła czegoś, co sprawia mi przyjemność, tylko dlatego, że jest związane ze świętem, którego de facto nie obchodzę. 🖐️ nhiosfdjfnhd-> fajnie, że przeczytałaś resztę komentarzy. 🖐️ Miło, że komuś udało się także Ciebie zrobić w jajco! :D Podszyw musiał wiedzieć jakimi debilami jesteście, skoro przewidział, że uwierzycie w taki nędzny trick. Nos jak kartofel? Może i tak. :D Nie mam jakoś z nim większych problemów i gdybym miała się dowartościowywać po każdej krytyce tutaj na mój temat, to co chwilę pojawiałby się temat w stylu "lookrecja jest piękna". peace and love. \m/

Gość nie damy bo licgówna
trzeba tępić :classic_cool:

Gość gość
hahaha