Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielll

Lookrecja - kochałbym ją

Polecane posty

Gość Owmhd
Jak kogos interesuje ten zjebany filmik. To poszukajcie jej starych postow pod nickiem Borderlineowa i miala ten filmik w stopce. Kurwecja w calej okazaloci sie wam ukaze :D

Gość A ja oceniam
Fakt, nie masz problemu. Ale zwracasz uwagę co o tobie mówią inni. ;)

Gość A ja oceniam
Tak jak poprawiłem nie szczęka tylko usta blisko nosa, chociaż z przodu wygląda jakby wszystko było w równych odstępach. Może to z profilu to taka mina. Generalnie 7/10.

Gość Funkyy zetyy
Nie masz problemow ze swim wygladem? A chwile wczesniej pisalas, ze jestes bardzo wrazliwa na jej punkcie i opin wystawianych na jej temat :) kreujac sie na taka pseudo-intelektualiste juz sie sama w swoim belkocie dziecko gubisz

Gość gipsiara
może o mnie pogadacie?

Gość Funkyy zetyy
*jego punkcie oczywscie

Z profilu mina niesmaczna, chyba nawet w trakcie mówienia "nie rób mi zdjęć". :D Nie kreuję się na nikogo. Nie wiem skąd Wy bierzecie podstawy swoich głupich wniosków. Nigdzie nie napisałam, że czuję się brzydka, a to to miałam na myśli mówiąc, że nie mam problemów ze swoim wyglądem. 🖐️ Coś jeszcze rozjaśnić?

Gość alaazima
nie wiem ile Wy ludzie macie lat ale zwazcie na to ze ta Lukrecja ma dopiero 16!! zapewne jestescie starsi od niej a jedziecie na dzieciaka!! i kto tu jest bardziej zalosny? ...

Rzata - dzięki za taką sławę. :O Szkoda, że pseudo - intelektualistką nazywa mnie ktoś, kto używa nieświadomie jakichś neologizmów (opinii, a nie opiń...).

Gość Jujurand qwr
Na podstawie tego, ze przy takich pieknosciach w moich oczach wypadasz ni mniej ni wiecej tylko wlasnie jako pokurwie. Zostal zaburzony moj zmysl estetyczny brr :o

Gość Tym
Lookrecja dobra fajnie jest być tematem? :classic_cool:

Gość Jujurand qwr
Rucham psa jak sra.

Nie, niefajnie. Jujurand qwr -> to świadczy tylko o Twojej głupocie i bardzo wąskich horyzontach. ;)

Gość Jujurand qwr
Co na to poradzę że lubie psy.

Gość wielbicielll
Lookrecja nie przejmuj się gamoniami, jesteś piękna, młoda, inteligentna :))) Super dziewczyna ;-)

Gość Funkyy zetyy
Jesli nie dostrzegasz roznicy miedzy twoim glupim gadaniem, a literowkami, ktore ponadto utozsamiasz z brakiem inteligencji, to w moim mniemaniu przestalas byc nawet pseudo-inteligenta, a tym samym trace dalsze zainteresowanie twoja osoba, co cie pewnie ucieszy, bo w merytorycznej dyskusji tez wypadasz slabo 🖐️

Wielbicielu - pod względem prawienia komplementów - świetny z Ciebie facet. :D Bardzo Ci dziękuję, to naprawdę cieszy, gdy wśród wyzwisk słyszy się choć jedną pozytywną opinię. A do tego naprawdę ujmującą. Jeszcze raz dziękuję. :) Funky - podejrzewam, że literówkę zauważyłabyś także wtedy, kiedy poprawiłaś swój inny błąd. Zresztą nieważne. ;) Nie powiedziałam, że nie jesteś osobą inteligentną - nie zamierzam wyciągać wniosków opierając się na pozorach. Bywaj. ;)

Gość Jujurand qwr
No niestety faktycznie Twoja osoba nie wymaga ode mnie poszerzania swoich horyzontow.pewnie gdybys wiecej soba reprezentowala byloby inaczej