Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielll

Lookrecja - kochałbym ją

Polecane posty

Gość wielbicielll
nikt mnie dotąd porządnie nie wybolcował, to muszę się jakoś dowartościować:(

Gość jakie rece?
nie tknął bym jej nawet patykiem :classic_cool:

Dzięki wielbicielu za starania. ;) Widzisz, wiedziałam, że tak będzie. Naprawdę ci ludzie to absolutnie ślepe chamidła i nijak nie da się z nimi dojść do porozumienia. Osz cholera, są przynajmniej trzy osoby, które wiedzą, że ktoś nieźle mnie wrobił. :D Gdyby kafeteria była moim jedynym życiem, pewnie bym się załamała. :D

Gość ahahahahaha
dobre 10/10 lookrecja :classic_cool: pffffffffffffff

Gość wielbicielll
POdszyw u gory, ludzie jestescie bardzo nie mili... W ogóle nie wiem, po co się wypowiadacie w tym wątku.

Gość wielbicielll
lookrecja mnie kreci bo slyszalem, ze ma wlosy na plecach i na dupie

No to czekamy aż autor udowodni, że nie jest Lookrecją. Ciekawe ile wpisów będzie miał na swoim koncie. :)

Gość miałem Lookrecję
Nie polecam - to prawda z włosami w różnych miejscach, w dodatku przy lodzie wypadaja jej mostek z góry, a po wszystkim chrapie

Gość a co to za dowod niby
jak lukrecja ma tu 10 kont :D

Gość sfdgsdgdsgdsgsd
Lookrcja "Opinia ludzi mi bliskich wydaje mi się być mniej wiarygodna niż obcych - neutralnych emocjonalnie względem mnie. Tyle w temacie, nie wiem co jeszcze mógłby mieć z tym wspólnego mój facet" Dziwi mnie to że dowartościowuje Cie teksy nie znanych Ci ludzi(i to denne teksy) o których nawet nie wiesz jak wyglądają.A mogą wyglądać choćby tak :http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i.ytimg.com/vi/qqaWS76dX5c/0.jpg&imgrefurl=http://www.videolife.tk/menel/&usg=__dv-mURqJ6pURDnlTbsXs4198nvI=&h=360&w=480&sz=15&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=XLmWZxJL3qAHNM:&tbnh=139&tbnw=207&prev=/images%3Fq%3Dmenele%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1680%26bih%3D873%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=385&ei=z38OTeWpNYGs8gPuhYSDBw&oei=z38OTeWpNYGs8gPuhYSDBw&esq=1&page=1&ndsp=44&ved=1t:429,r:24,s:0&tx=127&ty=57 A i tak na marginesie nie zrozum mnie źle bo ja akurat nic do Ciebie nie mam tylko tak pytam,a za uwarzyłem że dużo pomarańczy Cie tu "jedzie",więc nie pomyśl sobie w złości że ja też.

wielbicielu -> szkoda na nich tchu. Przecież z tymi ludźmi nie da się rozmawiać. Tworzą jakieś chore teorie spiskowe na mój temat, mimo że nigdy nawet nie obrażałam tutaj nikogo, o ile najpierw ten ktoś nie zaczął obrażać mnie. Nie wiem skąd taka nienawiść i pewnie nigdy się nie dowiem.

Gość Lookrecjo nie martw się
pocieszam cię mimo tego że mi się nawet twoje zdjęcie nie chce wgrać :classic_cool: idźcie ludzie spać może, co? jutro trzeba wstawać do pracy skowronki

Gość nie przekrecaj kota
ogonem, bo ten temat ci nie wyszedl i nijak nie udowodnisz, ze jest jak piszesz tępa dzido

Nie chce mi się wgrać twoje zdjęcie, a tak bardzo chciałem sobie zjechać na ręcznym i zrosić moim białkiem monitor przed snem:(

sfdgsdgdsgdsgsd -> wygląd mało mnie obchodzi. Nie oceniam w ten sposób wartości człowieka. Chyba każdemu robi się ciepło na sercu, gdy słyszy miłe słowa. W moim przypadku bez znaczenia jest to z czyich ust te słowa padają, byle byłyby szczere. A paradoksalnie do rzeczywistego stanu rzeczy - bliskim ufam mniej nim obcym. Jestem cholernie spaczona pod tym względem i nie cierpię tego, ale zmienić nie potrafię.

e tam nie prawda.

Lookrecja, to jak mogę liczyć na szybki wirtualny blołdżob?

Gość nie przekrecaj kota
hah 5 postów :D no to udowodnione w chooj. idiotka

kto umie zrobić coś takiego? :classic_cool:

Ja nie mam zamiaru niczego udowadniać i odradzam to "wielbicielowi", czy komukolwiek innemu. Was i tak nic nie jest w stanie przekonać, a nawet gdyby było - znaleźlibyście inny powód do szykanowania mnie. Dziękuję wszystkim, którzy mnie bronią, naprawdę, choć ciekawi mnie czym się kierujecie. :) Tak czy siak, cieszy mnie, że nie wszyscy tutaj to zgraja idiotów idących za głosem tłumu.

Gość kapitan Sowa
Lookrecja nie takie rzeczy umie zrobić ustami i językiem

Gość wielbicielll
włączyłbym kamerkę, ale tu widzę pełno dziwaków, potem moje zdjecia chodzilyby po forum latami :/

Gość @ wielbicielll
Tak, włączyłbyś kamerkę i by wszyscy zobaczyli Lookrecję z marchewką wetkniętą w dziada Looki = mistrzyni konspiry

Gość nie przekrecaj kota
tak czy siak tak czy srak :o niby sie nie przejmujesz ale wciąż o tym pierdzielisz

Gość sfdgsdgdsgdsgsd
Lookrecja sfdgsdgdsgdsgsd -> wygląd mało mnie obchodzi. Nie oceniam w ten sposób wartości człowieka. Chyba każdemu robi się ciepło na sercu, gdy słyszy miłe słowa. W moim przypadku bez znaczenia jest to z czyich ust te słowa padają, byle byłyby szczere. Tylko zauważ że większość osób które tak Cie "wielbią" robią to na podstawie twojego zdjęcia,w ogóle Cie nie znając tak naprawdę.To wyobraź sobie sytuacje że taki "menel"prawi Ci na ulicy komplementy że jesteś śliczna itd. To też Ci się robi "ciepło na sercu"??

Idiotka? Czy do Ciebie tępa dzido nie dociera, że piszę tu tylko jako "Lookrecja"? Nosz jak grochem o ścianę. 🖐️

Gość nie przekrecaj kota
i co jeszcze kotq? :classic_cool: