Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

broskve

czy nie idziecie jutro do pracy?

Polecane posty

Gość idziemy i z tego
powodu szkoda mi juz isc spac zeby zaraz wstawac.

a to tak wcześnie musisz wstawać, że zaraz? mi szkoda, że muszę iść, a nie że wstawać. kupiłam sobie 2l sorbetów, może się uda coś z tym zrobić

Gość dokladnie o 5
moze nie tak zaraz, ale tak wlasnie bedzie sie wydawac ;)

Gość oczko300
ja nie ide a chetnie bym poszla

Ja niestety idę, a w dodatku mam parę spraw do załatwienia na mieście, i będę się zakiszać w kolejkach i korkach do nocy;/

ja jutro muszę wstać o 6.00, zresztą cały tydzień tak wstaję:( jak ja to uwielbiam:O toż to środek nocy jest:P NIGDY się nie przyzwyczaję:P

Zasznurowana...> mnie czeka to samo, odśnieżanie samochodu to jeden z większych koszmarów zimy:P

Ja tam wstaje o 7 .. więc godzina zblizona do 6 :P Również zdrapuje to gówno z auta, w aucie:o i jazda w świat.. No ale cóż. może mi się uda w południe przespać.. Albo i nie bo czekam na wzny telefon 😭

Wenus, ja to o 7 praktycznie już wychodzę z domu, dla mnie godzinka czasu o tych nieludzkich porach to mnóstwo czasu :P Mam jutro mnóstwo rzeczy do zrobienia, i nie wiem czy ze wszystkim zdążę, zakładam ambitnie, że tak:D

Dla mnie nie:D 6 to za wczesnie, 7 również:D Zresztą o tej ciemno i o tej :D Ja nie mam wiele spraw do zalatwienia ale niestety malo na to czasu:o.. Nawet nie wiem czy nie musze o 6-30 wstać 😭

ja mam na 11 co prawda, ale pewnie każą nam zostać na nadgodziny 😭 kurdę, dzisiaj mi się już nie chce żreć tych sorbetów, ale jutro wieczorem będę je męczyć, aż dostanę zapalenia przynajmniej gardła, a najlepiej jakiegoś takiego lekkiego zapalenia oskrzeli, to wtedy dłuższe wolne od pracy by było :O

Gość a ja odpoczywam
ja mam wolne do kwietnia....potem wiosna i praca się zacznie w ogrodzie i tak do pazdziernika - listopada a potem znow wolne, a może na wczasy pod palmy wyskoczę...zastanowię się...pozdrawiam

Gość gjjsag
nie, jade na dialize:O

Ja troszkę sobie poprawię teraz humor i powiem Wam tak: o 6:00 to ja się przekręcę na drugi bok :) i pewnie tak jeszcze jakiś tydzień będzie.

Gość a ja odpoczywam
a czy facet wie co to równouprawnienie?;)

broskve -> przysuń się do monitora, a ja pochucham :) a jak nie pomoże to przez mailem spróbujemy :)