Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martta_26

żona mojego ukochanego każe mi usunąc ciążę

Polecane posty

Gość do podszywa powyzej
Bo ja w trosce o życie zbieram zużyte prezerwatywy i sadzę każdego plemniczka w doniczce. Nic mi jeszcze nie wyrosło, ale mam wiarę. Biczuję się też co miesiąc za morderstwo niezapłodnionego jajeczka :O

Gość do podszywa powyzej
Kiedyś miałam syna, ale w akcie złości (gdy zobaczyłam, że ma zmazy nocne i morduje za jednym zamachem tyle dzieciątek) odgryzłam mu jądra a resztę sprzedałam na czarnym rynku na narządy :O

Gość do podszywa powyzej
Hoduję też raka u mojej matki gdy ż nie pozwolę by zabiła to życie. Niech sama zdechnie sama wiedźma a tych biednych komóreczek ruszyć nie dam :O

Gość co z was za ludzie
ale my tu nie o komoreczkach tylko o konkretnej sytuacji gdzie zona chce zmusic dziewczyne do dokonania aborcji. Aborcja w Polsce jest karalna. Dziewczyna nie ma raka i nic nie pisala , ze ciaza grozi jej zyciu. To zona grozi zyciu i zdrowiu jej i dziecka szykanujac te dziewczyne. Jak dlugo bedzie sie to tolerowac? Gdzie jest parafia do ktorej ta zona nalezy?

Gość co z was za ludzie
Dajcie mi jej adres a ja ją ukamienuję zgodnie z bożymi przykazaniami i moją porąbaną moralnością. Później ukamienuję męża, matkę, teściową, sąsiadów i samą rozpustnicę (ale to dopiero po rozwiązaniu) :)

Gość co z was za ludzie
A na balkonie złożę z kota ofiarę całopalną, gdyż taka ofiara jest Bogu miła a zdanie sąsiadów mnie gówno obchodzi... właściciela kota też :)

Gość ja też jestem zgorszona
wiem, że to kafeteria, ale naprawdę są granice w gnojeniu ludzi, nawet jeśli to prowokacja. Nie dość, że spała z żonatym (chyba na siłę go zaciągnęła łańcuchem, bo taka jest podła, że nie rozumiała, kiedy zapierał się i mówił, że jest wierny ukochanej żonie), to jeszcze martwi się ciążą. Wy jesteście stuknięci i w ogóle nie rozumiem tego typu moralności. Związek małżeński jest tak święty, że lepiej zabić, wg Was, niewinne dziecko, mimo, że matka nie chce, niż dać satysfakcję takiej, co sypia z mężami, tak? A jakby napisała, że dziecka nie chce, a facet jej odradza aborcję to tak samo byście ją zjechali.

Gość ja też jestem zgorszona
I na tę okoliczność włożyłam sobie w odbyt butelkę kreta granulowanego :)

Gość co z was za ludzie
podszywie ty tchorzu nie potrafisz nawet napisac pod wlasnym nickiem tak cie zolc zalewa. bredzisz bo nie masz argumentow. jestes taka sama, to dlatego takie sa potem zdradzane i slusznie.

Gość co z was za ludzie
A mnie nikt nie zdradzi gdyż moim oblubieńcem jest sam Jezus wiszący na krzyżu, którym to krzyżem robię sobie dobrze codziennie po Mszy uroczystej Missa sollemnis, tuż przed incenzacją, a po Ave. Dodam, że drzewce mego lubego jest już tak wyślizgane, że ksiądz dobrodziej z aprobatą pokiwał siwą głową i nazwał mnie "impuditia" :D

Gość co z was za ludzie
wspolczuje podszywie.

Gość co z was za ludzie
gdyż ja mego ukochanego mogę stale nosić przy sobie. To go zawieszę sobie na szyi, a to wsunę w dupeńkę, a to między cycki, a to do mego "naczynia nasienia spragnionego, żyzną glebą będącego" a ty nie znasz miłości Pana :O

Gość co z was za ludzie
naprawde wspolczuje ci podszywie

Gość to ty zelek?
no to juz ci sie ta cnota na mozg rzucila

Gość co z was za ludzie
Nic mi się nie rzuciło. Jestem oblubienicą pana i co niedzielę ssę mu dolny koniec krzyża bo na fujarce ma taką szmatkę z metalu, ale wyobrażam sobie, że obciągam z połykiem i tarmoszę krzyżyk aż mi drzazgi między zęby włażą :)

Gość no i jak tam Autorko?
poradzilas sobie z tymi przestepczyniami?

Gość Tak autorko poszukaj sobie
następnego żonatego, dal ciebie to chleb powszedni.

Gość eeeeeeedededsses
nie czytalam calego watku ale dla mnie dziewczyny ktore wiaza sie z zonatymi sa po prostu glupie :D a pewno i kurwy czasem a Ci faceci to cieniasy i dziwkarze i tyle ole e

Gość eeeeeeedededsses
jak zony sie nie kocha to sie od niej odchodzi a nie na boku przez dwa lata rypie jakas laske, a tak to niby na co liczyla ze od zony odejdzie, czasem odchodzą ale wiele razy zostaja bo dzieci, bo kredyt i jest jedna wielka kiszka, smród kiła i mogiła. Jak urodzisz dziecko to ciekawe co mu powiesz, ze mialas romans z zonatym i nie ma tatusia, obys sobie znalazla ale pamietaj czasem wszystko wraca do nas lustrzanym odbiciem niestety

Gość i co dalej z
z tą ciążą/???

Gość maliiinka
Nie dosc ze romansujesz z zonatym mezczyzna, to w dodatku sie nie zabezpieczasz i zachodzisz w ciaze. Chcialas go zlapac na dziecko? Myslalas ze w ten sposob on szybciej odejdzie od zony? Nie szkoda mi ciebie. Masz to wszystko na wlasne zyczenie.

Gość ślicznie pachnący
Niestety niektóre szmaciska tak myślą .