Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka@41

Romans z 18 latkiem

Polecane posty

Gość lubei co lubięe
miął jak zawsze :-) nie znasz zycia i ludzi Kolezanko. A tak ogólnie to fajna masz fotke ;-) Czyzbys poprzez ta fotke mowiła :-) patrzecei,podziwiajcei i kto chertny na moje wdzieki ;-) I nie zemawia przeze mnei zazdrosc,bo ja w wkeiu ponad 40 nieźle wygladam :-) Ta fotka jest bardzo,a to bardzo miejscu ;-) bardzo dojrzała emocjonalnie ejstes jak na 18 lat ;-)

Gość lubei co lubięe
my_sex_is_a_killer--Maz moze dbac o siebie :-)a jednak młode ciałko podnieca .

Gość lubei co lubięe
miłą jak zawsze :-) dziwka nei musisz byc,ale poza w takeij fotce mowi o czym innym ;-) Czyzbys miała niską samoocene jak na taka mądrą 18 latkeze taką fotkę wklejasz . Po tej fotce nie widac Twej mądrosci zyciowej,wręcz cos przeciwnego.

Gość lubei co lubięe
miła jak zawsze--Ogólnie nie mam nic do fotki,fajnai fajnba z Ciebie dziewuszka,tylko,ze akurat takie pozy sa potrzegane w sposob niezbyt moralny i mądry.

Gość lubei co lubięe
Ta jedyna niepowtarzalna :-) a co,nie mozna myslec o dupczeniu i myslenie wdrazać w zycie :-) Wszystkie takie świetojebliwe ;-) Jakby większośc ludzi była taka "porządna"to do zdrad ,rozwodów by rzadko dochodziło.

Gość wersrewa
ciekawe jak by sie poczuly Twoje dzieci gdyby sie dowiedzialy ze sypiasz z osiemnastolatkiem...Obrzydzenie mnie wzielo,uch......:o

Gość lubei co lubięe
wersrewa :-) brzydzi Cie to,ze starsza kobieta uprawia seks z 18 latkiem:-) Brzydzi Cie kobieta?Bo mnie sie wydaje,ze "obrzydliwy"to ten 18 latek,bo z taka starszą seks uprawia:-)

Gość wersrewa
lubei co lubięe oboje mnie brzydza:o

Gość lubei co lubięe
wersrewa--:-) ale to jest Ich zycie,nie Twoje,wiec nie przejmuj sie tak :-)

Gość wersrewa
lubei co lubięe hehehe a kto powiedzial,ze ja sie przejmuje?Napisalam tylko,ze na sama mysl obrzydzenie mnie wzielo. Temat zalozony zostal chyba po to zeby sie wypowiadac prawda? Wiec mnie nie pouczaj:P

Gość lubei co lubięe
wersrewa hihi :-) obys Ty nigdy nie brzydziła sie soba :-)bo Ciebie tez to kiedys moze spotkac ;-) Niejeden człek mówił,ze czegos nie zrobi,a na łozu smierci pokrywa sie rumiencem wstydu :-)

Gość wersrewa
lubei co lubięe jestem zdrowa umyslowo,wiec na pewno nie spotka...:P

Gość lubei co lubięe
wersrewa--NIGDY NIE MÓW NIGDY Na łozu smierci dopiero mozemy byc pewni,ze nie sprzeniewierzylismy sie naszym poglądom.

Gość lubei co lubięe
I jeszcze jedno :-) PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA. :-) teraz co niektorzy sąprzeciwni takim zwązkom,bo sami nie są nich uwikłąni,gdy sami w to wejdą,od razu zmieniają zdanie.

Gość Agnieszka@41
Dzięki tym którzy mnie rozumią. Wprawdze boję się,że to się może wydać , jednak wmawiam sobie ,że tak się nie stanie. Chce żeby trwało to możliwie jak najdłużej.Echhh pewnie ,że myśle o męzu i o dzieciach , jednak to jest silniejsze. Tak wielka adrenalina i napięcie , że nie zrozumiecie dopóki nie spróbujecie.

Gość Agnieszka@41
a tym debilkom co ze mnie szydzą napiszę krótko - zobaczycie smarkule jedne jak skonczycie 30 lat i chłopaki będą wam ustepowac miejsca w tramwaju