Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

ok przestaje pisac bo jestem egoistka wariatka krolikiem ktory non stop sie rabie i o tym pisze niewychowana przedszkolanka ktora nie ma w sobie empatii zapomnijcie ze mnie znalysci Pa normalnie paranoja jakas :O

groszkowa ale nikt nie zabrania innym dziewczyną wchodzić na ten topic jak będą chciały zawsze tu otrzymają wsparcie:)

groszek zapomnij o tamtym teraz jesteśmy tutaj:) i to jest właśni e topic jak nauczyć się być szcześliwym po stracie:) więc nie rozumię dlaczego chcesz odejść,nie wiedziałam ż etak łatwo sie poddasz. pomarańczki piszą tam a my tu:)

Ja kupilam boczku, mam nawet pl slaska, kg wieprzowiny przecier i liscie laurowe. Znalazlam dzis w necie fajny przepis na ges w winie z nadzieniem z suszonych owocow. Ale bede pichcic. Najgorsze jest to ze skonczyl mi sie gotowy barsz z winiary i musze poszukac przepisu na barszcz do uszek.

groszek w tym przypadku ;BRAK REAKCJI TO NAJLEPSZA REAKCJA bo tak wszystko zatacza koło

Gość TakaJednaMała
witam i ja :) i jeszcze raz winszuję ewwka za założenie topicu :)

.... jak mozna chciec byc szczesliwa po stracie .... tego nie rozumiem .... gdybym ja stracil dziecko oplakiwalbym je do konca zycia .... hmmmmm ....ale sa rozni ludzie rozne charaktery ..... ktos musi zapalac na grobach swieczke, a ktos tanczyc w dyskotece ..... ... takie zycie ......

Gość TakaJednaMała
no masz ci los :D nie zozumiesz, bo masz za mały rozumek. nie pierwszy raz dajesz o tym znać :o szczęście w tym temacie oznacza dziecko. dziecko=szczęście. kolejne starania o dziecko (szczęście). kumasz, czy jaśniej wyłożyć :o

Miejmy nadzieje ze tu bedzie spokojnie i nikt nikogo nie bedzie obrazal ani sie czepial. Mam nadzieje ze reszta tez tu dojdzie....

ewwwa no i wlasnie tego nie rozumiem zadyma zrobiona po to aby mi dowalic i wywalic nas z topiku to dlaczego siebie teraz nie wspieraja nie ma zartow humorow itd tj chore :O

Gość TakaJednaMała
p.s. masz rację, ktoś musi chodzić do lasu płakać po kocie czekaj a ty czasem tego swego maurycego nie zastąpiłeś juz psem :o jak możesz. dopiero co ci kot zdechł a ty już psa bierzesz. a czas na żałobę to gdzie :o

Taka szkoda komentarza...naprawe. dosc mam tych dziwacznych dyskusji. Panie z gruba stopa...witamy i zegnamy chyba, ze bedziesz pisal cos sensownego.

no witamy pana z grubą stopą a pytanie Tobie nie daje szczę ścia pies którego masz teraz po kocie? przecież powinieneś do końca życia go opłakiwać

a czy tematem topicu jest zapomniałam o moim nieżyjącym dziecku chce nowe jestem szczesliwa? pomyśl najpierw co? ortografi się czepiasz ale z myśleniem taktownym to u ciebie niebardzo

hej kobitki ale sie porobiło co ?? ;( groszkowa ty przecież jestes taka pełna energij nie podawaj się my cie wspieramy :)

Ludzie są dziwni... A ja naiwna myślałam że tylko w realnym świecie... A tu są jeszcze dziwniejsi... jak się kogoś uczepią... Eh szkoda słów!!! Groszkowa uszy do góry!!! Nie ma co się dołowac....

wiecie co wokol mnie zawsze jest pelno ludzi i ci ludzie mnie znaja i to oni moga mnie oceniac bo widza jaka jestem w roznych sytuacjach a tu ktos na forum ma czelnosc mnie oceniac mowic jaka to jestem bezlitosna do cholery tez stracilam dziecko moje najwieksze marzenie to szczescie zostalo mni dane i momentalnie wyrwane razem z sercem a to ze powoli staje na nogi odczekalam pol roku bez staran i teraz zaczynam bo chce miec dziecko tez zle bo rabie sie na potego no tego nie potrafie zrozumiec :( :( :( inne zaczynaja po 1 @ nie jedna za nas pisala o staraniach i to w rozny sposob ale no tak zawsze musi byc koziol ofiarny ...

Gość a ja wszystkim kobietkom
tu życzę spokoju i oby w życiu każdej szybciutko przyszedł taki dzień gdzie będą szczęśliwymi mamusiami 🌻 3mam kciuki!

będe wieszac piernikowe ludziki n a choince:) groszek kupowałaś kiedyś testy ciażowe na allegro?ja zamówiłam dziś po 1,59są nie rozumię jednego skoro działanie to samo to do licha czemu w aptece 11zł kosztuja

A może tamte pomarańczki, urocze poprostu Ci zazdroszczą zdrowego podejścia do życia... Jesteśmy tu wszystkie w podobnej sytuacji każda utraciła swoje szczęście i do cholery nie jest źle że chce dziecka!! Przecież to nie znaczy że zapomni o tym co straciła!!!