Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

Gość antygroszek
dzieki Gosia.chcialam byc jedna z was.bo spotkalo mnie to samo.napisalam co nie pozwolilo mi do was napisac i ze to jestem wstretna.nie jestem jedyna ktora tak uwaza. dlaczego Eterno i teraz widze Magduha zostaly tam.bo mysla podejrzewam podobnie.czuje sie wspolwinne ale nie uciekaja.brawo im za to .moze jeszcze uratuja topik

gosia to dobrze :) obyście byli razem szczęśliwi :) i doczekali maleństwa :)

chyba jednak nie zasnę - przypomniałam sobie, że muszę upiec piernika do szkoły młodemu na jutro :(

gosia uuuuu współczuję Groszkowa tu chyba możemy :) tak myślę :) a teraz idę do lodówki po piwo :P

Hej kobietki:) Wy tez macie taki humor jak ja, czyli do niczego?:( Katie, wiesz moze czy u Marylki sie cos poprawilo?

Gość antygroszek
Agnieszko ty tu znowu?????moze po nazwisku znajde w ktorym przedszkolu pracujesz???moze trzeba by to zglosic.

Też jestem ciekawa co u Marylki . Ale chyba usg ma mieć jutro z tego co wiem. Marylka!!! Trzymam kciukasy!!!

Gość antygroszek
Agnieszka G.???tak??? ok.znajde i bede napewno:)

Katie ja tylko tak myślę. nie może być inaczej. Przy Tomku też miałam plamienia cały czas i dopiero w 14 tc się uspokoiło....

Groszkowa dobrze sie czuje. Malenstwo jeszcze nie bryka, mam tylko takie dziwne uczucie w brzuchu, jakbym miala tam babelki:) Wczoraj wieczorem poczulam cos dziwnego, ale pewnie mi sie cos wydawalo. To dopiero 16tc, wiec chyba troszke za wczesnie na brykanie.