Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

ja Was podniosę trochę na duchu :) Ja nosiłam martwe dziecko w sobie przez 3 tygodnie,organizm nie zareagował jak miał,więc trzeba było mu pomóc,po zabiegu krwawiłam 3 godziny,potem jeszcze przez 2 dni,miałam przerwę i dostałam znowu krwawienia jakiś miesiąc później miałam takie oznaki owulacji jakich nigdy nie miałąm,bolał mnie bardzo jajnik-miałam kilka szarpnięć jakby ktos mi go wyrywał.Następnego dnia skoczyła mi temperaturaz z 36,6 na 36,8 i tak jakoś cos mnie pokusiło i z facetem zadziałaliśmy,po 13 dniach nie dostałam okresu,moja faza lutealna trwa 13 dni,po 16 dniach od stosunku poszłam na betę i dowiedziałam się o ciąży.Nasza iskierka którą straciliśmy czuwała nad naszym maleństwem,w 13 tyg miałam skurcze,leżałam na obserwaccji,maluch zdrowiutki :) dowiedziałam się że będzie synek,chociaż już w połowie 11 tygodnia podejrzewano to :) 16 tyg byłam u innego lekarza,bo moja była na urlopie ta mnie straszyła,że skraca mi się szyjka i że do szpitala,w szpitalu miałam ponad 6cm szyjkę,więc prawidłowo,od 19 tygodnia pojawiły się skurcze,w 28tygodniu miałam ich za dużo i wylądowałam w szpitalu,okazało się że mam małe rozwarcie i że szyjka ma 13mm,więc malutko,a synek ma główkę w baltonie-gotowy do proodu. Straszono mnie wcześniakiem,synek tak dzielnie walczył,że urodził się równo w 40 tygodniu,duży,głośny i zdrowy :D

Hej Ubaśka a to może dlatego że znacie przyczynę małej ilości plemników to nie zlecił badania na jakość. Ale możesz zapytać gina. nam nie zlecił badania ilości bo stwierdził że skoro dochodzo do zaplodnienia to jest ok. ale problem może być w jakości i trafił w 10 choć ja wiem że to wyrok dla nas. ale nikt nie obiecywał że będzie łatwo w życiu.Choć po tych wynikach to dostaliśmy niezłego kopa od losu :(. Też bardzo chcemy mieć dzieci.

Wuniu rozumiem Cię doskonale.My od samego początku wiedzieliśmy, że z powodu męża łatwo z dziećmi nie będzie. Jak w maju zobaczyłam po 2 latach dwie kreski to aż nie mogliśmy uwierzyć w szczęście. No ale niestety nie trwało to długo:( A teraz przygotowujemy się do inseminacji. Dziś miałam robioną drożność jajowodów. Mąż się szprycuje lekami i pewnie w kwietniu pierwsza próba inseminacji.

ja kiedyś czytałam że zbyt długa kąpiel szkodzi plemnikom i chyba jest w tym prawda,bo staralismy sie 1,5 roku zaszłam w ciążę jak się przeprowadziliśmy,wczesniej mój się wygrzewał w wannie z gorącą wodą,jak się przeprowadziliśmy postawiliśmy kabinę prysznicową-więc szybka kąpiel i odrazu zaskoczyło-zaszłam w ciążę w 2 miesiacu mieszkania na nowym lokum :)

Hej słonka 👄 Miałam nie pisać ale jestem od Was uzależniona :D saleminkaa :) gratuluję i dziękuję za taki wspaniały wpis :) podnosi na duchu i daje nam nadzieje. Masz rację też czytałam żeby panowie unikali gorących kąpieli i nie korzystali z sauny- także coś w tym jest. Muszę mojemu zakazać :D

prinzesska27 👄 witaj. Powolutku i do przodu :) super że już są wysłane. Wunia 👄 będziesz miała gromadke maluchów :) nigdy się nie należy poddawać. Niestety życie jest jakie jest i daje nam popalić ale będzie dobrze...wiem to na pewno :)

prinzesska27 najgorsza jest bezczynność także super że coś się dzieje u Ciebie :)

witam :) mama dwoch aniolkow bardzo mi przykro :( ja z martwym dzieciatkiem chodzilam miesiac nie mialam zadnych objawow choc kilka dni przed bolal mnie brzuch i plecy i w ten tragiczny pt z niczego zaczelam plamic potem pogotowie badania diagnoza zabieg noc w szpitalu i pustka przede mna czarna droga :( w sobote minie pol roku bol jest mniejszy ale nadal chorelnie boli doly pojawiaja sie ale mam wsparcie bliskich znajomych i mam nadzieje ze bedzie lepiej a my doczekamy sie rozowego bobasa :) czego nam wszystkim zycze :) saleminkaa8 dziekujemy za takie wpisy gdyz one daja nam nadzieje i sile na to aby walczyc 👄

mama dwoch aniolkow mysle ze jak znow bedziemy w ciazy to ten bol bedzie mniejszy bo bedziemy musialy sie skupic na dzieciatku pod naszym sercem a dzieciatka ktore odeszlo zawsze bedzie w naszym sercu choc mialybysmy 5 dzieci ...Przytulam Cie do ❤️

pamietacie jak ostatnio pisalam wam ze mam plamienie w 14 dc w 15 tez mialam troszke i potem minelo i od tego czasu nic takze mysle ze to bylo plamienie okoloowulacyjne ... wczoraj tez dowiedzialam sie ze kolezanka jest w ciazy wyszedl jej pozytywny test chcialabym bardzo cieszyc sie z jej szczescia ale do konca nie potrafie :(

Gość anna nowa tutaj nie znam sie
przez dwa tygodnie byłam przekonana, że zaszłam w ciążę z moim psem, ale chyba nic z tego nie wyszło. :(:(:(

groszkowa to zrozumiałe w naszym przypadku ż etak się czujemy i nie potrafimy w 100 %sie cieszyć do mojego m dziś przyszedł sms pood kuzyna'mamy córeczke '52długa i 3450waży :(suuuuuuper niby tak tylko mni e ukłuło i to bardzo w serducho

Juwelka ❤️ ale to wszystko tak boli jest tyle niechcianych dzieci niechcianych ciaz i usuwanych :( ile nieodopwiednich kobiet zachodzi w ciaze rodzi dzieci a co jeszcze gorzej usuwa ciaze :( wszystko jest niesprawiedliwe :( mnie w sobote minie poł roku juz troche czasu minelo a mnie wydaje sie jakby to bylo wczoraj :(

Gość antygroszek
Groszkowa a czemu tutaj nie piszesz o swoich podbojach lozkowych ani tych kawalow na poziomie menela spod mostu nie opowiadasz.tu grasz zacna pania przedszkolanke pograzona w ogromnym bolu.zniszczylas Topik ktory dziewczyny zalozyly.byl naprawde wart tego zeby tam wchodzic dopoki tobie nie zaczelo odwalac.juz dlugo was czytam.przezylam to co wy juz dawno temu i czasem chcialabym sie z kims podzielic moimi doswiadczeniami.ty mnie do tego zniechecilas.

dla sprostowania nie wiesz co czuje to za mnie sie nie wypowiedaj a o moich sprawach prywatnych pisze i mowie poza forum co tez zle? na poprzednie forum nie wchodze jestem na innych co tez zle? powiedzialam ja nikogo nie ruszam i tego samego zycze w kierunku mojej osoby ...

Gość antygroszek
ja tylko chce zebys odpowiedziala na moje pytanie.dlaczego tu nie piszesz tych swinst i nie wtajemniczasz nikogo w swoje zycie sexualne jak tam????no dlaczego????przyznaj sie sama przed soba ze swoim glupim prostym zachowaniem zniszczylas taki fajny topik.zobacz ile dziewczyn zostalo tam.wiecej niz polowa nie przeniosla sie tu z wami.jak myslisz,dlaczego???? te co mialy cos do powiedzenia zostaly tam.nawet nie.bo tam juz nie ma nikogo.zdajesz sobie sprawe ze to przez ciebie?????

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....5..........................2 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....5..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E.......... ............6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień :) marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............zielone ewwwa.............25........... o/Mielec..................1...........zaczynam niedługo aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........17...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............16... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... aktualizuję!!! :)

kiedy poczuje sie lepiej i dziewczyny beda zartowaly ja tez zaczne ... powiedzialam kto chcial zostal kto sie przeniosl ten sie przeniosl kazda z nas jest na innym etapie topik nowy mial powstac wczesniej powstal teraz i jest a tamto forum nadal istnieje dziewczyny zostaly wy nowe tez tam jestescie bedziecie pomagac wiec w czym rzecz?

niogo nie wtajemniczam w moje zycie seksualne wiele dziewczyn btlo ktore pisaly ze sie "bzykaly" lub beda "bzykaly" takie hasla byly nie raz i wychodzily nie tylko spod mojego nicku ... caly czas drazycie temat i nie pozwalacie zrobic krok do przodu na jednym i na drugim forum ... nikt nikogo nigdzie na sile nie przeciagnal kazdy ma swoja wole i rozum ...

witaj gosia :) wiesz jestem zlinczowana zastanow sie czy chcesz sie ze mna "zadawac" posylac usmiechy i serca ...

Gość antygroszek
wlasnie widze jak zostaly.poki co jedna jedyna Eterno.i to sama.ty jak plakalas wymagalas od wszystkich zeby plakaly razem z toba.co piatek mialas zalobe.a w inne dni w ogole nie myslalas o innych dziewczynach.zrozum to wreszcie.pomysl jak one sie czuly czytajac te twoje swinstwa.zdajesz sobie z tego sprawe.wiele razy tam przeginalyscie ale to co ty robilas przechodzilo ludzkie pojecie.tam nie przejmowalas sie tym ze ktos placze i w tej chwili przezywa tragedia.mialas to w dupie.i szalalas na calego.co cie zatem tu powstrzymuje???????????????????? tam nie patrzylas kto jaki ma nastroj.tobie bylo wesolo to reszte mialas gdzies.rodzice twoich wychowankow powinni wiedziec z kim zostawiaja swoje dziecko