Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

kicia to smutne co piszesz, dobrze ze nim się chociaż zajmuje. nie wiem czemu ale strasznie poruszyła mnie ta historia. moze dlatego że mój synek też miał kolki i wył wniebogłosy. a dajecie coś na kolki. ja mam sab simplex - lek niedostępny w Polsce i tylko to nam pomagało.mogę wam wysłać- daj znać jesli będziesz zainteresowana. nie wiem dlaczego tak to jest na tym świecie, że jedni mają a drudzy nie. niesprawiedliwe to wszystko cholernie, wiem coś o tym. mojej przyjaciółce niedawno maluszek zmarł 4 dni po urodzeniu. koszmar. pochować własne dziecko to największa tragedia jaka może spotkać matkę. nie można nic więcej zrobić tylko wierzyć że będzie dobrze. trzymam za was kciuki. mam nadzieję że siostra kiedyś przejrzy na oczy. współczuje Ci całej sytuacji.

Witanko serwuje sniadanko do wyboru do koloru :) Ale na polu zimno brrrrrrrrrrrrr :O Dzis juz do pracy po takim wolnym no ale co zrobic tak to juz jest ...

Gość Bognawawa
Witam. Doświadczyłam wielokrotnych poronień, trudno opisać, jak wiele razy przechodziłam traumę i rozczarowanie. Razem z mężem zawsze byliśmy nastawienie do ziół negatywnie - "jak może cokolwiek pomóc jakieś tam ziółko". Leczyłam się u wielu specjalistów, odwiedzałam szpitale, ale nic to nie pomagało i lekarze kazali pogodzić mi się z tym, że nie uda mi sie donosić żadnej ciąży. Postanowiliśmy jednak spróbować ziół, które wtedy były dla nas conajmniej szamańską tajemnicą. Okazało się, że zioła są bardzo profesjonalne - w kapsułkach, wygodne do przyjmowania. Zaczęłam brać Wild Yam and Chaste Tree firmy Nature's Sunshine, który polecił mi herbolog w Kanadzie. Na efekty nie musiałam czekać długo. Dzisiaj jestem szczęśliwą matką 4 dzieci :). Polecam - wypróbowałam na sobie! W Polsce ten preparat można kupić na www.natura-sanat.org

Dziekuje za współczucie cukrówka...my juz dzis sie pakujemy i wymieniamy pieniadze na euro....jedziemy w ciemno za granice bo nie ma innego wyjscia...z kazda chwila w tym domu czuje sie coraz gorzej psychicznie bo fizycznie juz lepiej...tylko co z tego... Na kolki akurat wszystkiego probowala - Sab Simplex tez ma nawet 2 opakowania ale nic nie pomoglo, Espumisan tez nie..ma tez jakies czopki na V ale nie pamietam nazwy i granulki homeopatyczne ale tez nic nie pomaga...ogolnie ja gdybym była matką to oprocz leków stosowalabym sie do starych rad mojej matki...czyli probowala doslownie wszystkiego: cieple pieluszki na brzuszek czy zginanie nózek tak do brzuszka..to podobno duzo daje...no i przede wszystkim bliskosc...zeby maly czuł ze nie jest w tym bólu sam i zeby czuł miłosc...tulilabym do siebie... :( nie moge tego zrozumiec czemu ona tylko same leki stosuje jak tu nie tylko o to chodzi..jest 10 lat starsza ode mnie a glupia jakby miala z 15 lat...czasem nastolatki ktore zostaja matkami o wiele lepiej sobie radza niz takie jak ona...

A to straszne...o wiele bardziej niz poronienie stracic dziecko kilka dni po urodzeniu...albo tez sa przypadki kiedy przy koncowce ciązy kobieta dowiaduje się, że urodzi martwe dziecko...to jest horror...ale tez nie ma co mierzyc miara jedną bo kazdy inaczej przezywa i dla mnie np strata dziecka to strata dziecka niewazne w ktorym tygodniu...

monia kochana:)czytam codzien nasz topic ale nic nie pisze niestety. kicia kochana uda nam sie wiem że jest teraz cięzko odczuwam to kazdego dnia,ale przeciez mamy nowy rok:)i ten będzi enapewno lepszy niz tamten:)

kicia moge zapytać znajomej o nazwe kropelek na kolki zprowadzane z zagranicy

Witam NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............18... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

ewwa dziekuje ale to własnie o te kropelki niemieckie Sab Simplex chodzi i one nie pomogły małemu niestety i dwa opakowania leżą teraz ... cukrówka nie dziekuje bo zawsze kiedy dziekuje to wychodzi niestety na odwrot...pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie bo napewno tak bedzie w tym roku i tego Wam życzę!!!!!

Witam :) Uaktualniam tabelke gdyz malpa do mnie przyjechala :p NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............18... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

hej dziewczynki :) Cicho pusto ale mam nadzieje ze przybedziecie ... :) wolam was hop hop ... gosia kiedys napewno sie uda :) prinzesska chodz tu ...

Hej dziewczynki wszystko u mnie trochę się pokąplikowało nici z wyjazdu przynajmiej we dwoje.może uda się w że sama pojade,ale to dopiero w przyszłym tygodniu będe wiedzieć. przykro że teraz forumowiczki są na różnych topikach,cóż może tak miało być. monia❤️ :) oglądałyście wczoraj rozmowy w toku?była kobieta która straciła w ciągu roku 2 ciaże a przy 2 żle ją wyczyścili:(

kicia? cukrówka? co u Was jak samopoczucia? o reszcie coś nie coś wiem śledze oczywiście resztę topików. odezwijcie sie kochane:)

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam na wiosnę aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............18... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam na wiosnę aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............18... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... Ewcia też odświeżyłam :) buziaki 👄

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................7..........................3 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................za 4-5 miesięcy ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ .....5.....moze luty??? martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam na wiosnę aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............18... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11.. . ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... Aktualizuje :) nastapil@ :)

Witam kobietki Moge sie do was dolaczyc? wczoraj nad ranem stracilam moje upragnione malenstwo. Diagnoza lekarza po USG ciaza obumarla w 8 tygodniu do przedwczoraj nic nie wiedzialam o tym, wczoraj nad ranem bylo juz po wszystkim.Jutro zaczelabym 14 tc ;( Dzis wyszlam ze szpitala i by nie ryczec siedze przy kompie i Chce do was dołączyć bo lepiej mi jest jak sie troche wyzale. Mysle juz o tym by szybko zaczac sie starac, niby mam odczekac 3 mies ale nie dam rady czekac tak dlugo, bo o te ciaze co bylam staralam sie prawie 3 lata i boje sie ze znow bede musiala tak dlugo czeka;( Ciezko jest o tym myslec ale nie trace nadziei ze w nastepnej sie uda. Pozdrawiam

bardzo mi przykro coż moge więcej powiedziec jak dodać tylko jeszcze że wiemy jak się czujesz.:( też myślałam odrazu zajść w ciąze mineło już albo tylko 3 miesiące myśle o tym ale nie mam już takiej presji wywieranej sama na sobie,ze musze szybko zajść. spowodowne jest to pragnieniem nieutracenia wogóle naszych maleństw i jakbyśmy szybko zaszły to tak jakby cały czas być w ciązy,ale tak się chyba kochana nie da trzeba dać sobie czas jedna potrzebuje miesiac inna trzy i nie mówie tu o fizycznej formie tylko formie naszego serca. 👄 dla ciebie trzymaj się cieplutko katia85 ps.a 85 to rocznik?jeśli tak to mamy taki sam