Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz_mf

Jak powiedzieć dzieciom o rozstaniu rodziców?

Polecane posty

Gość zapach pomarańczy...
Brak zrozumienia i dialogu z drugą połówką jest przyczyną konfliktów i nieporozumień. Miłość to uczucie nienamacalne, gdy jest potrafi zdziałać cuda:) Dobrych i spokojnych świąt. Tam dom twój , gdzie serce twoje:)

Gość mateusz_mf
Ja już nie chcę ratować tego związku. Próbowaliśmy - nie wyszło. Popełniliśmy po drodze zbyt wiele błędów - ja odpłynąłem w pracę, ona w swoich znajomych, zainteresowania. Na pewnym etapie życia przestało byc nam ze sobą po drodze, a gdy zorientowaliśmy się jak jest źle, było już zwyczajnie za późno. Nie obwiniam żony. Obydwoje zawaliliśmy sprawę. Mam świadomość, że dzieci czują wszystko co między nami się dzieje. Nie, nie ma awantur. Jest cisza, mijanie się w drzwiach... a po co ma być tak, jak w tym brodatym dowcipie : chciałam powiedzieć - podaj mi proszę sól, a wykrzyczałam - zmarnowałeś mi chamie całe życie :) ? Mamy po trzydzieści-kilka lat, możemy jeszcze być szczęśliwi. Jednak - już nie razem.

Gość ot co..
jest inna kobieta na 100% :)

Gość nie ma takiego miasta ani wios
a czy żona była dziewicą jak ją poznałeś ? moze podświadomie jestes zazdrosny o poprzednich facetów z którymi się zabawiała

Gość ktoskahhh80i
Masz na stówę kogoś na boku. Mimo wszystko podziwiam cię że masz odwagę odejść.

Gość mateusz_mf
Ja o życiu, wy o dupie. Nie - może jestem jakiś dziwny, ale nie odchodzę do kogoś. Odchodzę od kogoś.

Gość gość
Jestem w podobnej sytacji.Dzieci 2 i 4 lata.Mąż mnie zdradził i wyprowadził sie. Zostałąma sama. Początkowo całysiwat zwalił mi się na głowę, nie mówiąc o rodzinie i znajomych a ja potrzebowałam porządnej porady pedagoga. Polecam zapoznac sie z tym szkoleniem http://julamedia.pl/produkt/wybuchy-dziecka-system-kar-i-nagrodszkolenie-praktyczne/ . Dużo przykładów, porad .Tak czy siak skuteczne, podnoszą na duchu i widze że dzieci mniej cierpią!

Gość gość
ile lat maja dzieci.juz was nic nie laczy?

Gość gość
nic do siebie nie czujecie?