Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z odzysku

Do mężczyzn-co sądzicie o takich piersiach???

Polecane posty

Gość mila Meg
nie jestem mezczyzna ale kobieta i posiadam takie jak ja na pierwszym zdjeciu, i mam mega kompleks ale co zrobiccc

Gość panna z odzysku
No to witaj w klubie.Ja mam troszke wieksze i na dodatek jedna pierś mam mniejsza a druga wiekszą :( Mój mąż mówi że je kocha ale wiadomo że nie powie mi że sa za małe:( Jestem zgrabną osoba tylko te cycki mnie dobijaja :(

Gość panna z odzysku
dyrektore wypowiadasz sie dzisiaj jako kobieta czy mężczyzna?:P

Gość ja uważam że ładne
ale po pierwsze jestem kobietą, po drugie te mam mniej więcej takie! Przynajmniej mogę nie nosić biustonosza i nosić duże dekolty i nie robi mi się żadna szpara pomiędzy - więc mój biust nie wygląda jak dupa :-D

Gość krotkaaapilkaaa
dlaczego robicie z facetów takich h u j i którzy to patrzą na cycki i to dla nich katastrofa gdy kobieta ma małe?? są ważniejnsze sprawy wartościowy facet ceni swoją kobietę za to, że jest atrakcyjna (ale nie chodzi tu o rozmiar cyców a o to czy o siebie dba, czy dobrze się ubiera, czy jest uśmiechnięta, nie nosi tony tapety) poza tym wartościowi faceci cenią kobiety naprawdę dobre, wrażliwe, ambitne, inteligentne, z poczuciem humoru a nie patrzą na cyce! dlatego droga autorko, przestań się przejmować rozmiarem piersi,bo jak spotkasz wartosciowego faceta to on pokocha Cie wraz z nimi i nawet nie pomyśli o nich w kategorii małe bądź duże, będą po prostu Twoje