Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona PM

Patrzcie jaka skromna i piękna Panna Młoda !

Polecane posty

Gość helka-patelka
ojjjjj nie jest piękna i wygląda jak z krajów arabskich :o idiotyczny welon i jeszcze bardziej idiotyczne to zakrycie całego ciała, wygląda jak w kaftanie, żal

Gość zachwycona PM
przynajmniej nie ma cycow na wierzchu scisnietych prześwitujacym gorsetem :o

Gość jak struś
zdecydowanie przedobrzyła z koronką. Prawie jej spod niej nie widać.

skromna to raczej ona nie miała byc na celu;) nie podoba mi się ten długaśny habit na głowie ale fakt lepsza od tej gołej co tutaj rano gościła;)

Gość zachwycona PM
Mi tam się podoba :)

Gość dwa pasztety drobiowe
ładna dziewczyna welon-ciekawy a le troszku za dużo koronki to fakt ogólnie rzecz biorąc - widać ,że panna mloda nie etapuje cycem i ma gust ale żeby wpaść w taki zachwyt?

Gość zachwycona PM
Po prostu mi się podoba , no może ten welon nie do końca ale miła to odmiana wśrod wszechobecnych cycow w przezroczystych gorsetach

Gość przede wszystkim dziewczyna
jest śliczna, świeża, taka jakaś niewinna w wyglądzie :) Rzeczywiście wygląda lepiej od większości tych zajechanych życiem, "zrobionych na sztywno" panien młodo-starych. Widać też, że chciała być pozakrywana, może to muzułmanie są, czy coś albo jakaś cnotka-niewydymka :) Uważam, że przesadziła z tą kiecką pod szyję, ale welony takie osobiście bardzo mi się podobają. Przed wszystkim jednak skromne piękno tej panny wszystko krasi.

juz lepsza taka[mnie sie bardzo podoba w calosci i stroj i jej wyglad!]niz taka co ma caly biust na wierzchu,co teraz jest bardzo modne.

obejrzałam dalej, muzułmanie jednak nie :)

Gość anula9823427
a wez jaka paskudna :(:( nie dosc ze sama jest brzydka to sie gorzej oszpecila bleeee

Gość zachwycona PM
A np. ta mi się zupełnie nie podoba http://www.vimeo.com/15109700 ale może to ja mam jakiś dziwny gust ;) Na dodatek te jej długaśne pazury, podziwiam ją, że obrączkę chwycila.

Gość romantyczny gural
miła jak zawsze pokaż tą gołą, pokaż tą gołą sesesese

Taaaak, strasznie paskudna, powinna torbę na głowę wsadzić ;) Ach, ta zawiść naszych pasztecików kochanych :P

jaka zawisc? ja nie jestem zawistna i nie uwazam sie za paszteta. po prostu pisze szczerze co o niej sadze. wyglada jak ... biala zakonnica. wszystko pozakrywane i wyglada to oblesnie. takie moje zdanie. ja preferuje krotkie sukienki takie jak w linku jaki podalam

pozatym nawet nie widzialam jak ryj tej ''pieknej panny mlodej wyglada'' bo jak tylko zobaczylam jaka ma kiecke od razu wylaczylam filmik. nie mialam zamiaru ogladac tej zakonnicy dalej..

Gość zachwycona PM
Ja nie preferuję krótkich sukienek na ślub, dlatego sama sukienka mi się nie podoba, chociaż Panna Młoda owszem wygląda w niej ładnie. Co do tej z mojego 1 linka, to myślę, że lepsze to, niż ładować się pod ołtarz pół nago.

Gość kswjqiod
mnoze nie stac ja bylo na zadne dodatki i piekna suknie to wziela jakas starodawna szmate kupila na wage za zlotowke i mysli ze pieknie wyglada a idiotke z siebie robi

Nie pisałam do Ciebie, jakiś pasztet powyżej napisał, że dziewczyna jest paskudnie brzydka i jeszcze się oszpeciła strojem. Chciałabym zobaczyć tego paszteta i jego kreację ślubną :) Też uważam, że laska przesadziła z kiecką, ale sto razy wolę to, niż te lampucery umalowane jak dziwki, ze sztucznymi fryzurami, tipsami na kilometr i cycem na wierzchu. Tak jak też pisałam, dziewczyna ma świeżą, niewinną buźkę i jest pełna wdzięku, czego nie można powiedzieć o większości panien młodych.

a ja nie preferuje odstawiania tych zalosnych szopek tj slubu koscielnego. nawet nie mam zamiaru go brac bo do niczego nie potrzebny. ale nieraz widzialam ze na koscielny sie ubieraly w podobne sukienki- w koncu to ich slub wiec maja prawo nawet nagie przyjsc- wywalaja kase na nowe auta ksiezulkow to moga isc do kosciola jak im sie zywnie podoba.

idiotkę to z siebie robi co 2 panna młoda w obowiązkowych gorsecie i kiecce w kształcie litery A, gołe ramiona obowiązkowo. Do tego fryz na lakier i tipsiki. Większość z was idiotki z siebie robi przed ołtarzem, moje drogie. Wyglądacie jakbyście zjechały z jednej taśmy fabrycznej, jak by was taśmowo robili :)

Gość zachwycona PM
To co z tego, że Ty nie masz zamiaru ? Jak ktoś jest wierzący i zależy Mu na sakramencie, a idzie do ołtarza z cyckami na wierzchu i połyskującej koronie, to coś nie tak moim zdaniem. Też zdecydowanie wolę to, niż koronkowe kozaczki.

heheh dobre to zdjecie! mysle, ze chyba celowo bylo zrobione, albo nawet jesli wyszlo tak przypadkiem to swietnie! bo przynajmniej oryginalne a nie jak wiekszosc tych zalosnych sesji slubnych na trawniku pod kosciolem grzecznie objeci malzonkowie w kiecach po kostki jak zakonnice... bleee

kiecka dość ładna, jeśli ktoś lubi takie koronkowe wstawki typu golf, ale welon to porażka - trochę jak u najświętszych panienek na obrazach ;)