Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzameduza

gdzie w taką pogode z maluszkami na krótkie wakacje?

Polecane posty

witam! jestem mamą 2 latka i 4 miesięcznego dzidziusia chcemy się wybrać gdzieś na krotki odpoczynek po nowym roku tylko gdzie?narty odpadają macie jakieś propozycje?

Gość żba rpucha
chcesz żeby było ciepło???

raczej w styczniu cieplo nie bedzie :) chodzi o polske jakis hotel czy pensjonat w ktorym bedzie co robic jakis basen plac zabaw dla dzieci czy kulig

Gość żba rpucha
no nie bedzie...ale nie napisałas że ma to być Polska....

nikt nie zna takich miejsc? dziewczyny zblizaja sie ferie pewnie wiekszosc bedzie potrzebowala takich informacji

Gość ale nie rozumiem czemu tak
jesli interesuje cie południowa Polska polecam takie miejscowosci jak USTROŃ, WISŁA ,SZCZYRK , piekne widoki góry , mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych baseny ciepłe kapiele i super reginalne potrawy , fajne knajpki duzo rzeczy do zwiedzania polecam byłam

Gość podziwiam cie, ze
4-miesieczniakiem chce ci sie tluc gdziekolwiek, i to jeszcze w taki ziąb. szacun, naprawde :-P

Gość marynazwawki
właśnie- przede wszystkim liczy się, gdzie mieszkasz, bo jak w bielsku to chyba nie będzie jechać nad morze i odwrotnie ps na dolnymśląsku polecam RADKÓW :) wspaniałe miejsce, praktycznie zawsze są wolne miejsca, jest kilka atrakcji dla dzieci, górki na sanki i przede wszystkim- góry stołowe i świeże powietrze:) to się nazywa porządny wypoczynek

chce mi sie tluc z 4-miesieczniakiem bo w domu na glowe dostajemy :) jak w stopce widac jestem z poznania :) a gory to raczej odpadaja bo niby jak z wozkiem w taki snieg? :) chodzilo mi o konkretny hotel czy pensjonat ktory ma duzo atrakcji dla dzieci