Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaa__

HEJ POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość monikaaaa__

witam zakupilam na allegro towar wyslalam kase 30.11 a do dzis nie dostalam paczki. napisalam do sprzedawcy co jest to mi wyslal nr przesylki priorytetowej.. to co tzn? musze isc na poczte podac ten nr i to tam bedzie czy jak?? z gory dziekuje :)

Gość monikaaaa__
prosze!

Gość dobrzeee ciii taaaak
idziesz mowisz w okienku czy jest paczka o tym i o tym numerze .. i babka sprawdzi co i jak

Gość monikaaaa__
Założywszy na głowę lekko przechodzoną oponę zimową od seicento i solidnie się obsypawszy sezamem odwiedzam okoliczne piekarnie proponując swoje usługi jako chodzący precel.

dokładnie, musisz iść na poczte i zapytac - wiesz, teraz jest przed świętami, i ludzie wysyłają bardzo dużo paczek, więc jest zamieszanie ;) ale powinno być wszystko ok - nie martw się, tylko idź na swój oddział poczty :)

Gość monikaaaa__
podszywom dziekuje

Gość monikaaaa__
dziekuje bardzo za pomoc :) pierwszy raz mi sie przydzazylo zeby paczka do mnie nie doszla dlatego nie wiedzialam co i jak :)

spoko, nie ma sprawy ;) jak Cię wkurzają podszywacze, to sobie zastrzeż nick, to trwa kilkanaście sekund, i masz z głowy ;) a wiadomo, że podszywaczy jest sporo, widocznie nie mają co robić w domu :P