Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro1212

Problem z przesyłką ALLEGRO

Polecane posty

Gość stary wyga
w jego regulaminie nie ma nic na temat niedoręczenia przesyłki przez kuriera tak ze jezeli wystawi ci negatywa daj mu też on moze miec pretensje do 7 ale nie do ciebie i niech sie buja baran!!!!!!!!!!!

Gość tez mysle ze to zart
spadam zycze powodzenia ..odpisz mi na e mail:-P pozdrawiam i nie dajmy sie nacinac naciagaczom:-)

Gość tez mysle ze to zart
Stary Wyga pozdrawiam:-) madry facet z Ciebie:-)

Gość allegro1212
ok :) jeszcze raz dziekuje wam bardzo :**

Gość stary wyga
bo znam numery tych nygusów ,sam handluje na allegro i różne są sytuacje ale zawsze trzeba być człowiekiem a nie tylko manyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!Dzięki za uznanie.

Gość olej kolesia
za nic nie plac ty jestes klientka! reklamacja to sprawa sprzedawcy za 40 zł nie pojdzie do sadu bo sprawa droższa. A jesli idiota poszedlby do sadu to nic ci nie zrobią niska szkodliwosc.OLEJ GO

Zgadzam się z przedmówcą. A jeśli w ogóle chodzi o kupowanie na Allegro to ja wolę towar odebrać osobiście ;) Oczywiście jeśli jest taka opcja ale zazwyczaj wybieram tak towar, żeby było to możliwe i nie narzekam na razie.

Gość Kiciak2
Ja tam wolę wysyłać sprawdzonymi kurierami takimi jak np. wysylamtaniejPL. Zawsze wysyłam tym kurierem i moge powiedzieć, że jeszcze nigdy się zawiodłem, czego ni emogę powiedzieć o dużych dostawcach, którrych znają wszyscy. Sprawdźcie.

Gość Kiti3821
Żeby nie było takich problemów, to trzeba korzystać ze sprawdzonych kurierów, a takim na pewno jest wysylamtaniejPL. Zawzzse przez nich wysyłam i zawsze dochodzą paczki nie uszkodzone . :) Polecam!