Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro1212

Problem z przesyłką ALLEGRO

Polecane posty

Gość allegro1212
Dzięki wielkie za pomoc czyli mam mu zaplacic te pieniadze? i jak sie zglasza reklamacje?

Gość tez mysle ze to zart
wejdz na strone netowa 7 ki i napisz do nich reklamacje..postrasz ich sadem i ze bylas w domku w tym dniu i nikogo z kuriera nie bylo..dasz rade:-)

napisz do niego najlepiej zeby zweocil Ci za zakupy bez przesylki..i kupuj u sprawdzonych allegrowiczow..ten co wkleilas linka to oszust jakis..moze pomoge w wyborze sukienki?

Gość allegro1212
tak zrobie.. a temu typowi z allegro mam zaplacic te 40 zl ? czy olac ? oplaca mu sie robic awanture w sadzie o glupie 40 zl ?

Gość allegro1212
Dzięki wielkie milo z Twojej strony :) chcialam sukienke na sylwestra;/ ale teraz to juz zadna nie przyjdzie poza tym zrazilam sie do tych przesylek kurierskich bo 1 raz mialam taka sytuacje

to 409 zeta to za przesylke dodatkowa? jak tak to nie plac..kaz mu zwrocic kase za zakupiona sukienke bez przesylki:-)

jaki noisz rozmiar? i co to za kiecke u niego kupilas? zaraz poszukam Ci sprawdzonego allegrowicza co ma podobna..wklej linka..spoko damy rade

Gość allegro1212
ale ja mialam dopiero za nia zaplacic przy odbiorze.. a on chce kase bo stracil 18 zł za przesylke w jedna strone do mnie i drugie 18 za to ze z powrotem wrocila do niego..

aha..to musisz zaplacic i reklamowac w firmie kurierskiej niestety..daj adres email cos razem napiszemy:-)

Gość allegro1212
rozmiar m :) co mam napisac temu facetowi ?

Gość allegro1212
napiszcie mi co mam wyslac temu typowi ;/ najchetniej to bym tego nie placila ale jak mam miec problemy w sadzie o 40 zł to chyba lepiej zaplacic..

szczerze to napisz najpierw do firm

firmy kurierskiej ze bylas w domku ..kurier nie doreczyl ci przesylki i muszisz poniesc tego konsekwencje..opisz cala sytuacje..potem wklej to samo allegrowiczowi i poczekaj az Ci odpisza z siodemki..!!!! Najlepiej niech ci na swoj koszt dorecza przesylke i tyle!!!!!!

ja tam bym od razu nie placila!!! allegrowicz ma mnostwo negatywow..wiec cos kreci>:>-0 podaj mi adres swoj e mail

Gość allegro1212
tak zrobie a podacie mi strone tej 7 na ktorej moge napisac ta reklamacje ?

Gość allegro1212
julite88@o2.pl

Gość stary wyga
to jest stary numer bydlakowi nie płać nawet grosza ,towaru nie otrzymałaś to za co skurwielowi masz płacić!!!!!!!!!!!!Kurier ma tobie dostarczyć przesyłkę i po to ma do ciebie telefon żeby się umówić na konkretny termin!!!!!!!!!!!!

Gość allegro1212
i gdzie na tej stronie znalezc to gdzie mam napisac reklamacje bo nie moge tego znalezc;/

Gość allegro1212
wiem mowilam temu facetowi z allegro ze to wina kuriera a on ze ja mam poniesc koszta bo jak mam mu udowodnic ze kurier rzeczywiscie mnie nie zastal w domu czy po prostu nie chcialam odebrac paczki

napisalam Ci e mail..i serio nie plac..napisz do 7 mki i poczekaj..ten facet z allegro ma mnostwo negatywow wiec cos kreci:-)

Gość allegro1212
ok dzieki wielkie:)

Gość stary wyga
jezeli kurier do ciebie dzwonil to musisz miec jego numer telefonu na przychodzących na twojej komórce jeżeli nie masz to gostek moze cie w dope pocalowac a jak dalej bedzie sie domagał zaplaty to powiedz mu ze zglosisz na policje podejrzenie o wyłudzanie kasy z jego strony !!!!!!!Pamiętaj zgodnie z maksymą jujtsu najlepszą obroną jest atak !!!!!!!!!!!!!daj na tego skurwiela namiar!!!!!!!!!!

Gość allegro1212
napisałam do nich reklamacje.. chyba dobrze.. witam Chciałam zgłosic reklamacje .. Zamówiłam paczke której kurier mi nie dostarczył i odesłał ją z powrotem do sprzedającego.. Powinien zadzwonic i uprzedzic ze o danej godzinie przywiezie paczke i ze ma byc ktos w domu.. twierdzi ze zostawił jakies avizo którego nie było w skrzynce! teraz musze pokryc koszt wysyłki pomimo ze to wina kuriera.. Zawsze jak zamawialam jakas rzecz kurierem to kurier przed przyjazdem kontaktowal sie telefonicznie a tym razem tego nikt nie zrobil.. Proszę o szybką odpowiedz Pozdrawiam

Gość hihihihihihih
ja nie moge, ile autorko masz lat? mam nadzieje,ze mniej niz 18

no oki..chociaz nie napislas co chesz w zamian..ja bym sprawe krotko zredagowala..ale spoko poczekaj na odpowiedz..wyslij to tez do tego z allegro ale przez kontakt allegro:-)

Gość allegro1212
24;]