Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaZyciaZosia

Są na forum jacyć brzydcy ? Jak sobie radzicie w zyciu ? Bo jakos nas nie widac

Polecane posty

Gość CiekawaZyciaZosia

wszyedzie sami zwykli albo ladni... a gdzie brzydcy ? :)

Gość CiekawaZyciaZosia
chyba nie ma :D coz wszyscy zglosiliscie sie do Tap madl :D?

Gość CiekawaZyciaZosia
oo chociaż jeden :)

Gość loooooooooooosseeeer
:O 🖐️

Gość CiekawaZyciaZosia
moze zrobimy zjazd ?:D

eee tam.. dużo ludzi uważa, że są brzydcy bez podstaw, mam namyśli o wyskoczył mi pryszcz, bo mam piegi itd itp. Lepiej dajcie się ocenić 100 nieznajomym, a wtedy możecie poczuć się brzydcy pod warunkiem, że większość tak będzie uważać ;)

Gość loooooooooooosseeeer
Tu kazdy jest brzydki:( Dlatego jesteśmy stulejami i prawikami:(

Gość CiekawaZyciaZosia
ale ja jestem brzydka :) krzywe zęby , za duzy nos , jedno oko mniejsze niz drugie :O opadajace brwi , rzadkie włosy i pucołowata twarz , podwojny podbrodek mimo ze chudzielec ze mnie :D ogolnie malo fajna osoba:)

Z pewnością nie jest tak źle ;) Zawsze można się upiększyć kosmetykami i ładnym ubiorem :D

Gość CiekawaZyciaZosia
a tam , ja juz dalam sobie spokoj :D byłam u plastyka - powiedz mi wprost ,ze nie bedzie efektu jaki chce uzyskac - przyszlam ze zdjeciem jakiejs modelki :D

Gość alicja z dużym widokiem
Zośka ja mam gorzej bo stara jestem:O i chuj że na tyle nie wyglądam metryka i organy miękkie nie kłamią:O;)

I w czym problem? krzywe zęby - aparaty są sexowne; za duzy nos - z pewnością przez makijaż można optycznie zmniejszyć; jedno oko mniejsze niz drugie - napewno Ci się wydaje opadajace brwi - może zmień ich kształt? rzadkie włosy - używaj szamponów i innych chemikaliów które zwiększają objętość włosów, ewentualnie można doczepić pucołowata twarz - niektórzy to uwielbiają podwojny podbrodek mimo ze chudzielec ze mnie - pewnie jak bierzesz brodę w dól, wtedy praktycznie każdy ma podwójny ;p albo możesz mieć problemy z hormonem tarczycy. Apropo tych wszystkich kosmetyków, sama wole naturalność, ale szampony, tusz do rzęs, wyrwanie brwi to jeszcze żadna przesada ;)

Gość CiekawaZyciaZosia
gdyby to było takie proste :D zeby - hm przyznam , nie mam ochoty nosic aparatu nos - makijazem nie zmniejsze - probowalam, on jest po prostu kartfelkiem i juz . w szkole mnie przezywali muminek albo gargamelka oczy - wiekszosc osob to zauwaza ,kolega na studiach mi zwrocil kiedys uwage '' wiesz ,ze masz lewe oko mniejsze? Chodzilo mu o powieke - tak zachodzi na oko jakby byla mniejsza :O '' brwi - zmienilam ksztalt ,ale rosna do gory i potem gwaltownie opadaja w strone kącikow wlosy - to sprawa genetyczna , nosze doczepione :) a tlusta twarz to problem rodzinny, moja mama ma to samo , nastolatki maja ladnie zarysowaną zuchwe a u mnie tego nie ma , twarz jest ''zalana'' , z tarczyca problemow nie mam . Po prostu jedna jest piekna , inna ladna , inna przecietna a niektore brzydkie :D

Gość Zuzanna Ameliaa
Ja jestem brzydka ale w zyciu swietnie sobie daje rade.

Gość misia-a
ja jestem masakrycznie brzydka i nie są to kompleksy tylko prawda. a ile masz lat?

Wiesz dla mnie brzydkie to są te dziewczyny które mają tony pudru na twarzy, po tem dziury w twarzy, albo są zrobione jak lalki barbi. A każdy naturalnie jest piękny i to nie koniecznie dla siebie, napewno jest gdzies facet ktoremu podobasz sie taka jaka jestes. :) Ja tez czasami czuje sie brzydka, ale potem sobie mysle o tych lampucerach i szczerze sie sama do siebie ;) Proponuje zmieniac cos w sobie az do skutku, kiedy sie sobie spodobasz. Ps.Skoro nos nie wychodzi to oko z pewnoscia idzie powiekszyc ;)

Gość Ertent
Ech, my, brzydcy, też sobie jakoś w życiu radzimy. Przecież nikt spotkany na ulicy nie jest Missą ani Misterem Polski.

E tam, z tego co zaobserwowalam to nigdy nie jest tak źle jak ktoś mówi. Ostatnio poznałam jedna dziewczyne, całkiem ładna, ma śliczny uśmiech i powiedizala mi, ze ma... MURZYNSKI nos, taki szeroki, hahaha... Ma ladny, normalny nos :D Ja sama mam spory nos, w dodatku garbaty (dziekuje tato ;) ), ale jakos się tym nie przejmuje. Jasne, ze czasami myślę o operacji, aby go zmniejszyć, ale nie szpeci mi aż tak geby, aby można mna było dzieci straszyć. Każdy z nas ma niesymetryczna twarz, jedno oko mam innego ksztaltu niz drugie, tak samo jak się pionowo przedzieli moje usta to jedna strona ma nieco inny kształt niz druga :D Brwi też maja nieco inny kształt :P Jak wypisuje swoje 'mankamenty' to sama widze niezłe 'monstrum' hehehe :classic_cool:, z tym, ze od ludzi nie słysze, ze jestem paskudna! Kiedys czytalam, ze podkreślajac jakas 'ladna' rzecz w twarzy odciągamy uwage od tej 'brzydkiej', dlatego ja stawiam na oczy w nadziei, ze malo kto zauwazy mojego nochala :P