Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna.

Dziś mam urodziny i...

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna.

Dziś mam urodziny i strasznego doła :( porozmawia ktoś ze mną?

Gość monicqua
a co się stało ?

Gość będzie, będzie ?
co sie dzieje ? ja mam pojutrze i jakos mnie to nie cieszy :O

Gość mini ratka
ja mialam wczoraj:) a czemu masz doła?

Gość Taka sobie jedna.
W sumie to właśnie o to chodzi, że nic się nie stało. Siedzę w domu na kafe :( po ciemku :( jest mi smutno i nic mnie nie czeka :( nawet nie mam z kim piwa wypić.

Gość Taka sobie jedna.
Mam doła, bo mam 62 lata i jestem nadal cnotliwa.

Gość będzie, będzie ?
🌼 wszystkiego naj ;) bd miala indentycznie 22.12

Gość Taka sobie jedna.
Jestem mężatką. Mąż śpi... myślałam, że pójdziemy chociaż razem na spacer... a nawet nie usłyszałam życzeń od niego. Uważa, że się bardzo źle czuje co jest kompletną ściemą. A przez cały tydzień każdy mi się pytał czy gdzieś wyskoczymy dzisiaj. Wszystkich odmówiłam bo byłam pewna, że mąż będzie chciał ze mną spędzić ten dzień a on śpi. Głupiego filmu w tv nie chce ze mną obejrzeć,. A teraz jest mi głupio zadzwonić do znajomych, Bo co im niby powiem? Że mąż mnie olał i jestem bezndziejna :(

Gość 19 grudzień
Autorko nie smuć się ... Jesteś strzelcem, tak samo jak ja , czyli bardzo fajnym znakiem. To na pewno chwilowe załamanie, przejściowe :) Ja miałam wczoraj urodziny i wszyscy naobiecywali, że przyjdą, a byli tylko mój chłopak i nasza znajoma para. Dziś nic szczególnego się nie działo. Każdy ma i lepsze, i gorsze dni :) Jutro będzie na pewno lepiej Strzelce :)

Gość Taka sobie jedna.
Oczywiście bez głupich podszywów się nie obeszło ale każdy normalny z czai kto co pisze...

Gość Taka sobie jedna.
Całe życie mi nie wychodzi :( myślałam, że chociaż dzisiaj będzie choć troszk e wesoło. Chyba wyjdę i na ławce wypije sama piwo za swoje zdrowie :(

Gość pur blanca też jest klasykiem
a skad jesteś? moze jest tu ktoś z Twojego miasta i postawi Ci urodzinowego bronka:) najlepszego:)

Gość Taka sobie jedna.
Dziękuję wszystkim za życzenia. Aż się poryczałam.

Gość Taka sobie jedna.
Z Poznania.

Gość będzie, będzie ?
a pewnie , że idź ;) i wcale nie będzie głupio jak zadzwonisz do kogoś znajomego :D przecież to nie Twoja wina , że masz takiego męża .

Gość 19 grudzień
Powiedz, że Twój mąż gnije zamiast świętować z Tobą w urodziny i umów się na wypad do baru. Zobaczysz, dobrze Ci to zrobi, a jemu będzie głupio, że siedzi i gnije. Najgorzej siedzieć w domu. Musisz koniecznie wyjść. Jak ktoś spyta, co robiłaś w urodziny, to co powiesz, że gniłaś w domu ze swoim nudnym mężem? Powiesz, że znajomi cię zaprosili i dobrze się bawiłaś, a Twój mąż jest takim nudziarzem, że wolał gnić w domu :P:P:P Mam takie pytanko z jakiego znaku zodiaku jest Twój mąż?

Gość Taka sobie jedna.
Jest rakiem. Boże tak mi wstyd. Ostatnio gadałam z kumpelą chciała mnie zaprosić razem ze swoim facetem. Od razu się wyrwałam, że nie ma takiej opcji, że na bank pójde z mężem do kina albo gdzieś i że kiedy indziej. A teraz wyjdzie na to, że jestem żałosna bo on się niby źle czuje i śpi. Zawsze tak jest gdy dla mnie jest coś ważne. Jest mi tak głupio i przykro :( nawet nie wiem gdzie wsadziłam tel ;/ chce żeby ten dzień już się skończył :(

Gość Taka sobie jedna.
Choć ten jeden dzień powinien być inny. Powinno mu być głupio, że siedzę sama przed kompem i jest mi przykro. Mógłby chociaż poudawać i puścić jakiś film na dvd. Nie oczekuje jakiś kokosów ale chociaż tego aby z kimś pogadać :(

Gość spirited away
nie martw sie, moze mąż ci to jakos wynagrodzi i zrobi niespodzianke. Pozatym jeszcze wcześnie, moze poczuje sie lepiej i zorganizuje dla ciebie cos milego

Gość będzie, będzie ?
Zadzwoń do kogoś , albo idź się przejść ;)

Autorko a może on Ci szukuje jakąś niespodziankę na wieczór i dlatego tak się zachowuje teraz, żeby Cię zmylić?

Gość Taka sobie jedna.
Śpi,nie zwraca na mnie uwagi,a do tego trzepie pod kocem i myśli że nie widzę:o

Gość stary wyga
niech ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie !!!!!!!!Sto lat i polewaj!!!!!!!!!!życzenia składa ci warszawiak z gibalaka!!!!!!!!!!!

Kurcze, Twój mąż to palant. Chyba miłość z jego strony wygasła, skoro jest w stanie zachować się w taki sposób w szczególny dla Ciebie dzień. Zadzwoń do znajomych i wal prosto z mostu "słuchaj, mój facet oczywiście źle się czuję, ale ja nie chce zmarnować tego dnia, to jak, nadal możemy się zobaczyć?" i idź się zabaw! Mam nadzieję, że nie ograniczasz swojego życia - jego radości i smutków do relacji z mężem. ;)