Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna.

Dziś mam urodziny i...

Polecane posty

Gość Arizona - Dream
Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń! :) tez mam dzis urodziny i moj facet rowniez nie pamieta,nawet zyczen nie zlozyl.,wiec nie jestes sama :)

Szczerze to, jakoś sama po mieście w zimie nie wydaje mi się najlepszym pomysłem, ale skoro tak, to na pewno jakaś ciepła kawiarnia może? Jesteś pewna że nie namówisz jednak nikogo? jakiejś koleżanki? Możesz też pójść do kina albo do fitess klubu, jeśli lubisz ćwiczyć:)

Większość koleżanek jest w pracy i tak strasznie mi wstyd :( Jakoś nie mam ochoty na wysiłek fizyczny. O tobie też facet zapomniał? :( masakra również wszystkiego najlepszego pewnie jak zwykle mam pecha i nie jesteś z Poznania...

Gość Arizona - Dream
Niestety jestem z woj. mazowieckiego :O odkad jestesmy razem tylko raz pamietal o moich urodzinach.juz sie przyzwyczailam. Z checia bym gdzies poszla ale nawet nie mam gdzie :O

Mąż wyszedł i miał wrócić i nie wrócił :( umówiłam się na 20stą a kumpeli padł tel :( pewnie dojade na 21 szą :( myślicie, że będzie czekać? warto mi jechać? chyba nie :( pewnie dawno zamarła i pojechała do domu :( kurwaaaaaaaaaa