Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna.

Dziś mam urodziny i...

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna.
Dziękuję. To wyżej do podszyw. Właśnie wszedł do mnie do kuchni i mówi, że jedzie po auto do mechanika i się spytał o której gdzieś sobie wychodze bo on chce usiąść na necie :(

I oczywiście: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Nie mam weny na życzenia, więc niech spełni się po prostu wszystko, czego pragniesz. :) O ile nie zaszkodzi to nikomu, oczywiście. :P

Odejdź od niego. To już zgasło, wypaliło się. Nie masz przyszłości u jego boku. Dziś zaszalej, a jutro zacznij starać się o rozwód. Bierz życie w swoje ręce, póki nie jest za późno!!!

Gość Taka sobie jedna.
ile podszywów tu jest:( Mój mąż się właśnie obudził i zaproponował żebym wskoczyła do niego do łóżeczka:):P

Gość Taka sobie jedna.
To wyżej to kolejny podszyw. Naprawdę jesteście durni, że nawet w takich chwilach was to śmieszy. Maż zaraz wychodzi.

Sto lat kobieto!!Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie!!🌼Ja też za parę dni mam urodziny:)

kurcze, to przykre co piszesz....no ale pisałaś wcześniej że coś tam myślał o dzisiejszym dniu, co masz na mysli pisząc że wam się nie układa?

nie przejmuj się głupim mężem. Idź gdzieś na browarka a jak nie to zrób sobie przyjemną kąpiel, kup jakąs gazetkę, zrób maseczkę i pokaż mu, że masz go głeboko w dupie:classic_cool:

Musisz to zrobić. Potem będzie jeszcze gorzej. Porozmawiaj z jakimś psychoterapeutą, naprawdę bez tego możesz zmarnować swoje życie.

Nie chce tracić kasy na maseczki zbieram na drogi prezent dla niego pod choinkę :( nie układa nam się opd dwana. 2 lata temu mnie zdradził i chyba sobie nie potrafię z tym poradzić mamy również 2 letniego synka. dyby nie było dziecka juz by mnie dawno przy nim nie było. Czekam aż mały podrośnie tak do 10 lat. I wtedy zacznę układać sobie życie a do tego czasu chciałabym abym było chociaż "znośnie". Powiedziałam mu, że jak wróci idę ze znajomymi bo mnie zaprosili. Oczywiście kłamałam i pójdę sama gdzieś posiedzieć :( nie wiem gdzie bo jest strasznie zimno :( może pojadę do kafejki internetowej i tam będę dalej siedzieć na kafe bo już nic innego mi nie pozostało :(

Lekarz mi nic nie pomoże. Całe życie mam do dupy. Chciałam tylko ten jeden dzień w roku usłyszec coś miłego. Obejrzeć film, przytulić się. Czy to tak wiele? Czy nawet na tyle nie zasługuje? Wiem, że marnuje sobie życie ale jestem młoda i pocieszam się tym, że jeszcze wiele przede mną...

Spacer nad Malta ... trzymajac sie za rece, a pozniej kolacja w restauracji, przy swiecach, z odrobina wina, by nie poddac sie instynktom :classic_cool: P.S. jaka temperatura jest w Poznaniu?

" Nie chce tracić kasy na maseczki zbieram na drogi prezent dla niego pod choinkę " co proszę?! Daj spokój z prezentem dla niego:O Zrób sobie przyjemność. Nie wiem czy jest sens w ogóle być z takim człowiekiem...

Niby coś tam rozmawialismy. Nigdy nie robimy sobie niespodzianek i każde moje urodziny wyglądają tak samo tzn kwiaty i wyjście do kina ;/ więc byłam pewna, że dzisiaj ten dzień będzie tak samo wyglądał. Ale jak ma wyjść ze mną to się cholernie źle czuje ale żeby pojechać po auto jest jak nowo narodzony.

Nie wiem jaka jest pogoda, nie wychodziłam kilka dni z domu. W sumie to widzę, że miasto zasypane i ludzie zmarznięci więc pewni zimno. Oj sorry wczoraj wskoczyłam szybko do auta ze SZWAGREM kupić choinkę pomagał mi wybierać bo mąż nie miał czasu. A na spacerze nie byłam z mężem od 5 lat. A ostatnio na spacerze w towarzystwie prócz dziecka byłam jak zwykle ze szwagrem jakieś 3-4 lata temu.

Gość pisze z poznania
W poznaniu zimno i wiało cały dzien! Za godzine wychodze z domu i juz mi na sama mysl zimno ;) autorko, wszystkiego najlepszego i .. nie czekaj! zmien swoje zycie jak najszybciej!

Gość ryyypppka
to sie zarejestruj ;) poza tym wizaz jest fajny! ;D a ja tak marze o tej prostownicy! ;p

ryyypka prowadzę już swoje forum :) a wizaż to konkurencja :) he he. Chyba muszę dostać mocnego kopa w dupe aby coś z sobą zrobić. Ale mam jakąś blokadę. Tylu facetów składało mi propozycie na życie i zabiegało o mnie przez ostatnie lata a ja wszystkich odtrącam. Nie wiem na co czekam.

Gość hjjjkkllxx
oj to zarejestruj sie, zaglosuj i zapomnij ze keidykolwiek tam wchodzilas ;D a glossyy potrzebne ;(

skoro jesteś młoda to tym bardziej nie czekaj bo im będziesz starsza tym gorzej Ci będzie się rozstać.

autorko, skoro tak się źle układa to nie rozumiem po co chcesz czekać aż synek skończy 10 lat, chcesz jeszcze tak sie męczyć przez kolejne 8? Ja rozumiem, że to nic dobrego dla dziecka - rozwód no ale skoro jest tak źle to po co stwarzać pozory?

Gość ryyypppka
Taka sobie jedna co Ty sie przejmujesz ;) jestesmy z Toba ;)

Gość jadoda stawska 34
hapi birsdej :)