Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala5245

Dostałam dzisiaj mandat!!!

Polecane posty

Gość mala5245

Szłam sobie chodnikiem i nie zauważyłam znaku, że jakieś roboty są, przede mną szły 3 inne babki, a policja stała za rogiem dostałam 50zł mandatu od spasionej policjantki, żadne argumenty, że są święta, że nie wiedziałam, że nie jestem stąd, prośby o przyuczenie nie działały, głupia krowa się zawzięła i amen w pacierzu. Krawężnikowe sfrustrowane patałachy, zamiast łapać brawurowo jeżdżących debili, mszczą się za byle małe przewinienie na pieszych.

To masz cel = fortuna, wowczas takie smieszne mandaty w wysokosci 50zl beda dla Ciebie niczym.

Gość mala5245
dla mnie to dużo, studiuję i nie sram pieniędzmi, żeby nabijać kabzę tym popaprańcom.

Gość vfde34
a ja ostatnio patrzyłam przez okno i widziałam taką scenkę - policjanci stoją na światłach, jest czerwone , obok przeszli ludzie , a policjanci nawet im nie zwrócili uwagi, mojej kol też kiedys nie zwrócili tlko sie usmiechneli a to było koło szkoły i maly ruch

Gość mala5245
bo może to byli faceci, jak się koło policjanta zakręcisz, to wiadomo, że zwykle mięknie, ale z taką spasioną, zakompleksioną babą raczej nie pogadasz. 🖐️

Gość hejhdjd
Ja kiedyś dostałem za to, że grałem w piłkę na trawniku ale psy mogą po nim srać a dzieci sie karze za zabawe ale to dawno było ;)

Gość jsksksksak
żal, też bym się wkurzyła

moja znajoma ostatnio dostała mandat za to, że przeszła przez ulicę,ale nie po pasach i od facetów

Gość mala5245
wkurza mnie to, że wyżywają się po ludziach ;/