Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosne to wszystko jest

Śmieszą mnie te reklamy w TV ze szczęśliwymi rodzinami

Polecane posty

które siedzą przed tv, lub zasiadają do kolacji, robią wspólnie obiad, rzygać się chce od tej sztuczności, a rzeczywistości jest całkiem inna,

Gość la:)
a mnie śmieszą dumne kobiety i ich mężowie, że ugotowali obiad z torebki :D też mi coś

Gość w mojej rodzinie jest właśnie
taka rzeczywistość jak w reklamach :)

Gość ............one more time
a powiem ci ze nie, moj ojciec z matką ciagle do babki mojej jezdza na swieta

Gość twetwwt
mnie tez to wkurza. Tzn. one tak promienieja szczesciem, ze czlowiek ma wrazenie ze sie zaraz posra jak to oglada. Na swieta reklamuja zarcie z torebki i jak babka to podaje to im tak samkuje, ze malo w gacie nie narobia. Provident jest tez boski z ta kobieta, co pyta, jak moze jeszcze pomoc. Mam ochote odpowiedziec: Blagam, tylko mi nie pomagajcie :(

Gość Billiana Gates
Dobrze, że nie jestem cukrzykiem bo bym się porzygała od tych przesłodzonych reklam:)

albo jak się cieszą, że kupili satelitę, a dziadek normalnie zesra się zaraz tak skacze

reklamy Sagi też nie lepsze :o zachwycają się tą herbatą jakby to był nektar z Olimpu

Gość pappap
biedronka daje rade :)

Gość ja za to mam szczęśliwą rodzin
kę Mama z uśmiechem pierze nasze ciuchy zaplamione sosem z torebki i wsypuje Calgon razem z proszkiem. Braciszek kwili srając w najlepsze pieluchy, z których nic nie wycieka, na co mama z radością podaje mu gerber, w przerwach między rozwieszaniem prania a myciem naczyń za 1 grosz. Ma też chwilę relaksu dla siebie - czyta wtedy Vivę i Chwilę dla Ciebie. Co robi tata? Psika się Axem, goli, chodzi na piwo i je przygotowane przez mamę obiady. Śmiechu jest co nie miara.

Gość la:)
no biedronka ma reklamy z pomysłem i z jajem, takie coś mozna oglądać. ale przesadą jest czerwony barszcz z Winiar, facetowi zrobiły sie po nim wąsy jakby ketchupem sie wsymarowal a nie barszczyk wpierdzielał :o

Gość mnie smieszy ta reklama
wybacze ci te sztuczne lzy, jak mi dodasz chemikalia do pieczeni

Gość Billiana Gates
Cała ta seria z autorką jest jakimś nieporozumieniem..a tego dzieciak co maże po zdjęciach bym utłukła

Gość desperatkaaaa
Biedacy nie wiecie do czego jest pilot? Wymyślili go po to żeby reklam nie oglądać;)

Gość Anikka_ww
Większości reklam nie lubię, zwłaszcza tego typu. Jedyne na jakich nie zmieniam kanału to reklamy ze zwierzetami, albo coś w stylu star chrupek https://www.youtube.com/watch?v=o7M1lbXD-QI. Czasmi coś śmiesznego/głupiego puszczą z dziećmi.